ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Σε διαθεσιμότητα...

Ο επικεφαλής της αστυνομίας?
Ο επικεφαλής των ΜΑΤ?
Ο υπεύθυνος του τμήματος αλλοδαπών?
Ποιος ντε?

Από το News247.gr,

Δύο αξιωματικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και ένας ακόμα μετακινήθηκε από τη θέση του, με διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, για το σημερινό αιματηρό περιστατικό έξω από το σπίτι του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ο διευθυντής της Γ΄ Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων στο οποίο υπηρετούσε ο αρχιφύλακας που πυροβόλησε τον υπάλληλο "Σεκιούριτι" της πρεσβείας.

Προσωρινή μετακίνηση διατάχθηκε για τον διευθυντή της Αστυνομίας Αθηνών, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση της ΓΑΔΑ. Σε διαθεσιμότητα τέθηκε και ο αστυνομικός-δράστης. Τέλος, παραγγέλθηκε ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις για όποιον προκύψουν ευθύνες.

Γιατί, όταν η μαλακία γίνεται στα Εξάρχεια, φταίει ο μπάτσος που την έκανε και είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όταν δέρνουμε διαδηλωτές, φοιτητές, γιαγιάδες, προστατεύουμε τη δημοκρατία.

Όταν η μαλακία γίνεται έξω από το σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη, πρέπει να πάρουμε και μερικά κεφάλια. Γιατι δεν γίνεται αλλιώς, η δημοκρατία μας θα κινδυνεύσει.


3 σχόλια:

PALOUKI LOUK είπε...

ετσι ακριβως ειναι αντιδραση και λιγο χειροτερα δυστυχως....

PALOUKI LOUK είπε...

επισης ξεχασα να πω οτι αμεσως ο πρεσβης κινηθηκε πηρε τηλεφωνα εβγαλε δελτιο τυπου οπου στην τελικη χεστηκε κιολας δεν ηταν δικος του υπαλληλος, σε αντιθεση με τους δικους μας που το βραδυ του γρηγοροπουλου ο υπουργος παιδειας ηταν στα μπουζουκια και την επομενη ειδε μπαλλα με τον γιο του!

Yellow Kid είπε...

Σύμφωνος, A+S!
Και ο αγαπητός σε όλους μας Για-πολλές-ντομάτες-Αντώναρος να ξαναμιλάει για "ατυχές γεγονός"!

Ατυχές γεγονός, φίλτατε, είναι να ξεχάσεις τα κλειδιά του σπιτιού σου. Ατυχές γεγονός είναι να σου χυθεί ο καφές στο καλό σου σακάκι.Ατυχές γεγονός είναι να χάσεις το λεωφορείο.

Ατυχές γεγονός δεν είναι να αγνοείς ή να μην περνάς από ψυχολογικό έλεγχο τα σώματα τα οποία οπλίζεις με τους φόρους μας. Άντε μην τα πάρω!