ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Υπέρ Βωβών και εστιών (εμπορικών) -
Ο Kακλαmoney και οι απανταχού Carpet

Το θέμα αυτό δεν είναι στη στενή θεματολογία του blog, αλλά νομίζω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί και η "ενημέρωση" που παρέχουν τα ΜΜΕ είναι ένας πόλεμος.

Επί του προκείμενου, στο θέμα των Mall επικρατεί μάλλον μια ομερτά στα ΜΜΕ. Φύλλο δεν κουνιέται και η ακινησία γίνεται ύποπτη όταν κοιτάξει κανείς τη γενικότερη εικόνα.

Για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες καταδικάστηκε τελεσίδικα ο δήμαρχος Αμαρουσίου επί... ανεγέρσεως του εκεί Mall, Παναγιώτης Τζανίκος. Ακούσατε τίποτα;

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση LIFO όπου στήλες της εξαφανίζονται, ή καλύτερα αντικαθίστανται από δημοτικά ένθετα!

Εκτός αυτών υπάρχουν και άμεσοι "εκβιασμοί" από μέρος των δημοσιογράφων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτοί μεταφράζονται σε προσπάθεια στράτευσης και χειραγώγησης των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, συνήθως από δημοσιογράφους. Κλασσικότερο παράδειγμα, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά στην Καθημερινή:

"Ο κ. Τσίπρας θα ’πρεπε να πανηγυρίζει για την απόφαση του ΣτΕ σήμερα και τη ματαίωση της κατασκευής του γηπέδου αύριο. Και να περιμένει να δει στις εκλογές τι πιστεύει για τις πρακτικές του ο κόσμος. Ο ΠΑΟ έχει πολλούς φίλους που έχουν στεναχωρηθεί. Για τους κορμοράνους δεν ξέρω…"

Γράφει επίσης στη SportDay ο Καρπετόπουλος, του Βοτανικού ο μάγκας που τις ψευτοευαισθησίες τις μασάει μαζί με όσους τις εκφράζουν και που ξέρει πολλά καντάρια "μπάλα":

"Προφανώς κάπου ο Αρης Βωβός μπορεί και να βιάστηκε".

Προφανώς, κάπου, μπορεί και... Τι έπαθε ο "Κάρπετ", του κόπηκε η μαγκιά; Carpet να τον πατήσει ο Βωβός έγινε; Στις εννιά κουβέντες (μαζί με το όνομα του Βωβού) οι πέντε είναι μασημένες.

Είναι γεγονός πάντως ότι αρκετοί αθλητικοί έχουν τηρήσει τελείως διαφορετική στάση και κάποιοι έχουν σπάσει τη σιωπή (πόσο μάλλον την εκδούλευση), συντασσόμενοι ανοιχτά με τα επιχειρήματα όσων αντιτίθενται. Για λόγους οικονομίας χώρου του blog και της θεματολογίας του, μια σταχυολόγηση τέτοιων άρθρων καθώς και την άποψη της επιτροπής κατοίκων (μιάμιση ώρα εκπομπή) μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: