ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

INTERJET Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ

Άλλη μία επιτυχία μας χάρισαν τα καμάρια μας της ελληνικής ακαματίας, κατάφεραν να τους ξεφύγει πάλι ό ίδιος άνθρωπος με τον ίδιο τρόπο απο την ίδια φυλακή!!!! πάλι καλά που δέν απόδρασε και με το πρωθυπουργικό τζέτ.....
Επίσης θα ήθελα πάρα πολύ τα μούτρα του ανθρωπάκη παυλόπουλου, του φασιστογιαννάκη και της ηγεσίας της ελ.αςς.!!!!!!!
Εν πάση λοιπόν περιπτώσει, το παρακάτω κείμενο περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας interjet, όπου ο Παλαιοκώστας "ναύλωσε" με σκοπό να αποδράσει, σας έχω τονίσει τα επίμαχα σημεία!

Ναυλώσεις Ελικοπτέρων / Κοντινές Αποδράσεις
Το ευ ζην δεν είναι ούτε ακριβό ούτε φθηνό. Είναι το να ξέρει κανείς τι θέλει, πότε το θέλει και πως το θέλει. Σε ελάχιστο χρόνο από την Αθήνα μπορείτε να απολαύσετε: ένα ηλιοβασίλεμα στο κάστρο της Μονεμβασιάς, να βρίσκεστε στο εξοχικό σας στη Μύκονο, στην Αράχοβα, στη Σκόπελο, να είστε στις δώδεκα το μεσημέρι στη Σίφνο για ψάρι και το απόγευμα στο γραφείο σας, να κάνετε έκπληξη στους αγαπημένους σας με ένα ταξίδι αστραπή, να χαρίσετε σε ένα φιλοξενούμενο από το εξωτερικό μια ξενάγηση στην αρχαία Ολυμπία. Οι προτάσεις μας δεν έχουν σύνορα. Εσείς διαλέξτε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη και για τα υπόλοιπα βασιστείτε σε εμάς. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή σας.
διαβάστε το μόνοι σας:

(πηγη:www.interjet.gr)

3 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Εγώ πατριώτη, ορκίζομαι στο ταγεράκι της γυναίκας μου που φοράω κρυφά τις αργίες, όποτε πετάω με το ελικοπτεράκι μου καταθέτω σχέδιο πτήσης και όλα μα ΟΛΑ τα ιδιωτικά απαγορεύεται να πετούν πάνω από κατοικημένη περιοχή. Ποια υπηρεσία ελέγχει τις πτήσεις που γίνονται πάνω από την Αθήνα; Έχουν άδικο η φίλοι και σύμμαχοι Αμερικανοί που εκδίδουν ταξιδιωτική οδηγία για την εθνικοφρονούσα πατρίδα; Επίσης καταγγέλλω σχέδιο κατασυκοφάντησης του μοναδικού εθνάρχη Καραμανλή ότι είναι άχρηστος, σκέτη κουράδα, μπουχέσα και ανίκανος. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι σε διαγωνισμό βίντεο- παιχνιδιών βγήκε πρώτος και πήρε σχετική διεθνή διάκριση. Επίσης εσείς τον ψηφίσατε κι αυτός σας αξίζει.

yX είπε...

Και μετά σου λένε ότι οι μεγάλοι κωμικοί έχουν χαθεί...

Αntidrasex είπε...

Άμα ξαναδείτε σε εφημερίδα ένθετο "Αποδράσεις του Σαββατοκύριακου" γράψτε μου...