ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΧΑ

Για ακόμα μια φορά οι άνδρες των ΜΑΤ ξεπέρασαν και τον πλέον κακό εαυτό τους...
Την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου και ο νομάρχης Πειραιά κ.Μίχας επισκέπτονταν τους αγρότες , η Αστυνομία τους έλουζε με δακρυγόνα...
Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ
parapolitiki
Σε τρία πλοία με προορισμό την Κρήτη επιβιβάζονται οι αγρότες, οι οποίοι μετά από σχεδόν δυο ημέρες εγκαταλείπουν το λιμάνι του Πειραιά, ενώ προηγήθηκε η αποχώρηση των ΜΑΤ, που είχαν θέσει ως προϋπόθεση για να λύσουν το μπλόκο.Περήφανοι Κρητικοί να είστε καλά








2 σχόλια:

Τάσος είπε...

Η διάκριση σε αστυνομία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι ατυχής γιατί ο ρόλος της είναι πάντα ο ίδιος και τον παίζει με τον ίδιο τρόπο.
Όσο για τους περήφανους Κρητικούς, δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και περήφανοι σε όλη την Ελλάδα, αλλά όταν η αγροτιά της Κρήτης έτρωγε με δέκα μασέλες αυτά που καλούμαστε να πληρώσουμε και να είστε σίγουροι ότι θα τα πληρώσουμε η περφάνια είχε πάει περίπατο.Δεν έφαγαν όλοι βέβαια γιατί τελείωσαν οι επιδοτήσεις, αλλά ακόμα και αυτοί που έμειναν με την κουτάλα στο χέρι καλύπτουν τους χορτάτους με την ελπίδα πως θα αρπάξουν κανένα ψίχουλο.
Μετά βέβαια, θα φταίει το πολίτευμα, ο Παπανδρέου, ο Καραμανλής και όλο τους το σόι, η ΕΟΚ, οι μπάτσοι, οι Πακιστανοί που λημοκτονούν στα χωράφια τους, οι άβολες καρέκλες του καφενείου τους και γενικώς ότι δεν τους ταίζει..


Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

pleon to ελληνικο κρατος και οι
ελληνες πολιτικοι γευονται
την ποιοτητα της δημοκρατιας που μας προσεφεραν τοσα χρονια

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
που συγκλονοσε το ελληνικο πολιτικο συστημα
ακαταλληλο για ανηλικους