ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΥΝΕΒΑ!

Σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό έδωσε συνέντευξη η μητέρα της άτυχης Κ.Κούνεβας, όπου είπε επακριβώς ότι η κόρη της έγραψε σε χαρτί ότι ο δράστης φορούσε "χειμερινή στολή αστυνομίας"!!!!!
ΠΗΓΗ:ΦΑΚΕΛΟΙ

8 σχόλια:

yX είπε...

Σε ποιο σταθμό; Πού το διάβασες; Δίνε και links μαζί με τις πληροφορίες σου, να έχουμε όλοι τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τις εξελίξεις...

PALOUKI LOUK είπε...

οι φακελοι ΘΑ μεταδωθουν σημερα νομιζω ή 23 ή 24 στον σκαι ειναι η εκπομπη του παπαχελα και τελογλου.
σου εγραψα φακελοι απο κατω...
εν παση περιπτωση το ξερω απο "μεσα" πριν βγει στο αερα, και ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ...

Anti είπε...

παιδιά το λινκ είναι αυτό http://www.skai.gr/master_avod.php?id=110262

δείτο το!!

yX είπε...

Sorry ρε Παλούκη, δεν ήθελα να ακουστώ επιθετικός!

Απλά ήθελα να μάθω περισσότερα και δεν ήξερα από πού..

:)

PALOUKI LOUK είπε...

δεν ειπα τιποτε υχ...
αντικαπιταλιστα ευχαριστω για το λινκ δεν ημουν σπιτι νωριτερα και δεν ηξερα τι εδειξε η εκπομπη, κοιταξα το βιντεο - η κρισιμη φραση στο λινκ σου ειναι ακριβως λιγο πριν το 3ο λεπτο!!!

ATHENA είπε...

ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ ΟΤΙ Η ΚΟΥΝΕΒΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο/ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΓΚΡΙ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΚΡΙ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ Η ΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΦΟΡΜΑ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙ ΣΤΟΛΕΣ. ΕΙΧΕ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥς ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΝΟΜΙΖΩ.

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΠΙΘΑΝΑ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΙΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ?!?!?

PALOUKI LOUK είπε...

@αθηνα
οπως λεει ο τηλεβιβλιοπωλης μηδε κρυπτον υπο τον ηλιον....
θα δειξει τι εγινε αργα η γρηγορα.

yX είπε...

Σκεφτόμουν σήμερα, ότι είμαστε πολύ επιρρεπείς στο να αποδεχτούμε ως σωστές όσες πληροφορίες ενισχύουν αυτό που εκ των προτέρων σκεφτόμαστε.

Θα συμφωνήσω με την ΑΤΗΕΝΑ. Φυσικά, δεν τολμώ να σκεφτώ ότι η Κούνεβα στην κατάστασή της έχει σκοπό να πει ψέμματα. Πιο πιθανό θεωρώ ο τύπος να φορούσε στολή security (φαντάζομαι θα έχει τέτοια "καλόπαιδα" στη δούλεψή της η εταιρεία στην οποία δούλευε και η Κ.Κ.), και πάνω στον πανικό το θύμα να μη συγκράτησε λεπτομέρειες. Άλλωστε, οι στολές αστυνομίας και security γενικά μοιάζουν αρκετά, ώστε να δικαιολογείται η σύγχυση με δεδομένο το σκοτάδι και την ένταση της στιγμής.

Φυσικά, όπως είπε και ο Παλούκης, θα δείξει...