ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Μπάτσος πυροβόλησε στον αέρα ΠΑΛΙ!

Αναδημοσιέυω είδηση, η οποία μας λέει ότι οι λυσασμένοι κουμπουροφόροι της ελ.αςς συνεχίζουν την ασύδοτη συμπεριφορά τους παρόλου όπου έχει καεί το σύμπαν ολόκληρο και αυτοί ακόμη δέν έχουν καταλάβει ότι ΔΕΝ πρέπει να προκαλούν. Προτείνω να ψηφιστεί νομοσχέδιο ώστε στα σπίτια των αστνομικών να εγκατασταθούν τηλεοπτικοί δέκτες όπου να επιτρέπουν την προβολή μόνο ντοκυμαντέρ, παραστάσεις μουσικής (όχι ρόκ και μέταλ), εκπομπές μαγειρικής και τέλος παιδικές σειρές όπως και πασιφιστικά σλόγκαν τύπου:"μην σκοτώσεις τους μαθητές έχουν μανούλα" όπου απλοϊκά θα δίνουν μυνήματα στα ανθρωπόμορφα ρομπότ ώστε να επανενταχτούν στην κοινωνία μας πάλι. Δέν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, νομίζω ότι ζούμε ταινία επιστημονικής φαντασίας και μάλιστα δεύτερης διαλογής!

"Αστυφύλακας πυροβόλησε στον αέρα γιατί του έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου10 Φεβρουαρίου 2009, 13:03
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 21χρονος αστυνομικός που συνελήφθη τα ξημερώματα, γιατί πυροβόλησε άσκοπα στον αέρα με το υπηρεσιακό του περίστροφο, σε ένα από τα κεντρικότερα και πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, έξω από το ξενοδοχείο President στη λεωφόρο Κηφισίας.
Ο αστυφύλακας, που χθες ήταν εκτός υπηρεσίας, κινούνταν με το αυτοκίνητό του επί της Κηφισίας, όταν ένα άλλο ΙΧ, με τρεις επιβαίνοντες, πέρασε ξυστά από το δικό του, με αποτέλεσμα να σπάσει ο αριστερός του καθρέφτης…
Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο αστυφύλακας, πυροβόλησε στον αέρα, γιατί όταν ζήτησε το λόγο από τους επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου, εκείνοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Μετά το επεισόδιο, το όχημα με τους τρεις επιβάτες εξαφανίστηκε.
Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος αστυφύλακας υπηρετεί στο τμήμα πεζών περιπολιών. Για την υπόθεση έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση."

(πηγη:ζούγκλα)

6 σχόλια:

xryc agripnia είπε...

Xαχαχαχαχαχαχα!
Καποιος μας καροιδευει,ετσι?

Μιχάλης Ρ. είπε...

Είμαστε καμπόιδες απο το Μεξικό, κανέναν δεν φοβόμαστε μόνο τον αρχηγό...Αι σιχτίρ κοπρόσκυλα!!!

yX είπε...

Έλα ρε, αυτόν τον προσήγαγαν, έστω και για τα μάτια του κόσμου;

Είναι κι αυτό μία πρόοδος...

Βλαχοκυριλές είπε...

καλά κρασιά!

Αntidrasex είπε...

Ας μην ήταν στην Κηφισίας αλλά στα Εξάρχεια και το βλέπω κιόλας το ρεπορτάζ:
Κουκουλοφόροι αναγνώρισαν τον αστυνομικό και κινήθηκαν με πέτρες, ξύλα και μολότωφ εναντίον του, το όργανο της τάξης καθαρά σε άμυνα πυροβόλησε κατά πάνω τους αλλά η σφαίρα εποστρακίστηκε και κατέληξε στον αέρα (ως γνωστόν, οι σφαίρες των μπάτσων, χτυπάνε κόσμο μόνο όταν αυτοί ρίχνουν στον αέρα).
Εύγε για την αλίευση, Παλούκι!
(ρε συ, άλλαξε νικ, κάθε φορά που σου απευθύνομαι, νιώθω κάπως!!!!)

PALOUKI LOUK είπε...

@αντιδραση
xaxaxaxxa
εδω μου την εχουν πεσει φεμινιστικες οργανωσεις, ενα τραβεστι, χρυσα αυγα, κοκκινα αυγα, και κατι μπατσοι με ψευδονυμο και δεν το αλλαζω τωρα θα το κανω;βεβαια μου το ζητας ευγενικα δεν λεω....
το αφηνω για να εχω αλλοθι και να χωνομαι εκει που δεν με σπερνουν, ειδικα σε μυτες στρογγυλες που εχουν τα γουρουνια!