ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ


Η παρέα του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου δεν είχε καμία σχέση με τα άτομα που είχαν ρίξει μπουκάλι κατά του περιπλικού στο οποίο επέβαιναν οι δύο ειδικοί φρουροί, όπως προκύπτει από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών και το οποίο απορρίπτει τις προσφυγές κατά της προσωρινής τους κράτησης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, το δικαστικό συμβούλιο τονίζει ότι από κανένα στοιχείο της ανάκρισης δεν προέκυψε η σχέση μεταξύ των προσώπων που πέταξαν το μπουκάλι και των ατόμων που βρέθηκαν λίγο αργότερα στις οδούς Τζαβέλλα και Μεσολογγίου. Ακόμη, προσθέτει ότι δεν προκύπτει ότι τα άτομα αυτά αποτελούσαν ομάδα. Αντίθετα, βάσει των καταθέσεων οκτώ αυτοπτών μαρτύρων, οι ειδικοί φρουροί, που θα παραμείνουν προφυλακισμένοι, προκαλούσαν όσους βρίσκονταν στο σημείο με υβριστικές φράσεις και χειρονομίες. Επίσης, αναφέρεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι έδρασαν αντίθετα προς τις εντολές του Κέντρου Αμεσης Δράσης και ότι ο ειδικός φρουρός «ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» έβγαλε το όπλο του και στόχευσε προς το μέρος των ανηλίκων και των ατόμων που βρίσκονταν πίσω τους.

ΠΗΓΗ http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=987497&lngDtrID=244

8 σχόλια:

Βλαχοκυριλές είπε...

άντε να δούμε. γλοιώδη-πούστη-κερατά, ακούς? τριγυρνούσε στις κωλοεκπομπές και έλεγε ότι μόνο ένας αυτόπτης κατέθεσε επίσημα. οχτώ οι αυτόπτες γλοιώδη-πούστη-κερατά.

ATHENA είπε...

ΕΤΣΙ ΒΛΑΧΟΚΥΡΙΛΕ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ...

Jimmy Kane είπε...

Elpizw na gelasoume....
Elpize....
Elpizw...

yX είπε...

Μόνο ένας, ο Νίκος που ήταν δίπλα στον Αλέξη, είπε στα ΜΜΕ ότι κατέθεσε.

Και όπως όλοι ξέρουμε, για τον Γλοι-Που-Κε τίποτα δεν είναι επίσημο εάν δεν έχει παιχτεί στα κανάλια... Οπότε δίκιο έχει, κατά μία έννοια :P

Yellow Kid είπε...

Μάλλον εγώ είμαι αυτός που δεν θα γελάσει, γιατί έτσι θα είναι σαν να αποδεχτώ πως οι πυροβολισμοί από μπάτσο πάνω σε ένα αθώο πολίτη είναι απλώς μεμονωμένο περιστατικό, πώς ο υπεύθυνος τιμωρήθηκε,αυτό ήταν και ποτέ δεν θα ξαναγίνει...
Ο Έλλην έχει το κακό ότι ξεχνάει. Παρ όλες τις πυρκαγιές πρόπερσι ξαναψηφίσαμε ακριβώς την ίδια κυβέρνηση.

Πόσο μάλλον όταν ξεχνάει ο Έλληνας μπάτσος. Είδαμε πόσο "μαζευτήκανε" μετά την δολοφονία του Γρηγορόπουλου με τις κουμπουριές, τις ύβρεις, το ξύλο.

Όταν την επόμενη φορά κάποιος άλλος θα βρεθεί να τους ρίξει μολότοφ, όλο και κάποιος αθώος θα την ξαναπληρώσει με την ζωή του. Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που δεν συμφωνώ με την πολιτική της μολότοφ.

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

Ακριβώς.
Όποιο και να είναι το (πρωτόδικο - μη ξεχνάμε πώς και ο Μελίστας αθωώθηκε στην έφεση) αποτέλεσμα της δίκης, δεν πρόκειται να με κάνει να χαμογελάσω.

Δεν μου λέει τίποτε η δίκη, για την ακρίβεια. Οι μέθοδοι αστυνόμευσης, διά των οποίων οδηγηθήκαμε στον θάνατο του Αλέξη, του Μιχάλη παλιότερα, στον ξυλοδαρμό του Αυγουστίνου κ.ά., δεν αλλάζουν.
Η εκπαίδευση των «μονάδων τάξης» συνεχίζει να γίνεται στα πλαίσια του *αμυντικού δόγματος*, οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες εξακολουθούν να θεωρούνται «πεδία δράσης» του «εσωτερικού εχθρού». Τα ΜΑΤ εξακολουθούν να συμεριφέρονται με τακτικές στρατού στους πολίτες. Οι φαμίλιες της ολιγαρχίας εξακολουθούν να επιστρατεύουν κάθε αθέμιτο μέσο (εκλογικοί νόμοι, ΜΜΕ, παρακρατική «τρομοκρατία») για να πατάξουν κάθε ξεφύτρωμα ελεύθερης σκέψης που θα τους καταστήσει παρελθόν.
Το όργανο ενήργησε σαν όργανο. Το χέρι που όπλισε αυτό το όργανο, παραμένει να στρογγυλοκάθεται οχυρωμένο στην Βουλή και να μας επιβάλλει τρόπο σκέψης μέσω τηλεοράσεων.

PALOUKI LOUK είπε...

ηδη γελαμε εαν δεν το καταλαβατε τους τριβουμε μεσα στα μουτρα οτι ειναι μαλακες!
και οσο μας πιεζουν και οσο συλλαμβανουν κοσμο και οσο βιαιοπραγουν εναντιον μας τοσο περισσοτερο θα τους το τριβουμε στα μουτρα!
στο περασμενο βιντεο που αναρτησα εχει αμιστευτο κραξιμο απο ανθρωπους καθε ηλικιας!!!
ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

PALOUKI LOUK είπε...

βρισκω τον ποτμο απιστευτα σωστο!