ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Η επώδυνη μετάβαση από το ακατάσχετο bullshitting στο ακατάπαυστο bullying

Μια φορά κι έναν καιρό όλα ήταν παραμυθένια και γαλάζια και κρυστάλλινα και άστραφταν στο "άπλετο φως". Οι υπουργοί πάχαιναν το κομπόδεμά τους με δημόσια λεφτά ξεπλυμένα σε μονές-πλυντήρια. Εξέδιδαν ομόλογα στην πιάτσα, τόσο κοινά που τα είχαν πάρει οι μισές χρηματιστηριακές μέχρι να επιστρέψουν σο-δομημένα στο Δημόσιο από όπου και είχαν ξεκινήσει.

Ώσπου έφτασε εκείνο το μελαγχολικό απόβραδο του Σεπτεμβρίου στο Θερμαϊκό, που η Ν.Δ. βούτηξε από το +3 στο -3% και τα απόνερα σηκώθηκαν τσουνάμι που ακόμα το λουζόμαστε. Από εκείνη τη στιγμή το ακατάσχετο bullshitting που έκανε ο Μπούλης στον κοσμάκη επί 5 ολόκληρα χρόνια, έχει μετατραπεί σε ακατάπαυστο bullying. Αφού δεν καταλαβαίνουμε από την καλή, ε θα καταλάβουμε από την ανάποδη.

Οπότε πέρασαν πολλές στρώσεις χημικά και άλλα τόσα χέρια ξύλο τους μαθητές, τους φοιτητές, τους δικηγόρους, τους δημοσιογράφους, τους αγρότες και όποιον βρήκαν εύκαιρο γενικώς. Και τώρα σκέφτονται λέει να βάλουν χέρι και στη μπλογκόσφαιρα. Η αλήθεια είναι ότι έχει γραφτεί πολλάκις και από εγκυρότερες εφημερίδες από αυτή που το επανέφερε και ότι το υπουργείο δικαιοσύνης το διέψευσε, αλλά επειδή οι εποχές είναι πονηρές, η αντίδραση των blogs ήταν ακαριαία. Αν κάνω σωστή αποκωδικοποίηση στα σήματα που λαμβάνω, τα blogs λένε με λίγα λόγια ότι θα τους κλάσετε τ' αρχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: