ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Συνελήφθη ο ένοχος για την Κούνεβα;

"Στη σύλληψη ενός 48χρονου Αλβανού* ως ενός από τους δράστες της επίθεσης με οξύ κατά της εργάτριας καθαρισμού και συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα προχώρησε η Αστυνομία ύστερα από εισαγγελικό ένταλμα και ενώ κρατούσε τον ύποπτο για άλλο αδίκημα μέχρι να εκτιμηθούν τα στοιχεία που διαβίβασε στην εισαγγελική αρχή."

Από Ελευθεροτυπία, περισσότερα εδώ

Και στην Καθημερινή, Εθνος, Νέα

* Μεταφέροντας, "διαγράφω" την εθνικότητα του υπόπτου. Προσωπικά πιστεύω πώς δεν παίζει κανένα ρόλο και πώς η αναγραφή αυτής της πληροφορίας στις εφημερίδες δεν θα έπρεπε να αναφέρεται καν. Καθαρά για αποφυγή εθνικών η φυλετικών διακρίσεων.

4 σχόλια:

Βλαχοκυριλές είπε...

πολύ βολικό μου ακούγεται. το χέρι ίσως, ο εγκέφαλος με την καμία.

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθερος ο τύπος, άνθρακες ο θησαυρός.
"Όποιος δε θέλει να ζυμώσει..." ξέρετε

Ανώνυμος είπε...

ναι μπράβο τους τι να πω!
το πιο πιθανό για μένα είναι το εξής (αν όντως ήταν αυτός ο ένοχος):ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα για να βρει μία καλύτερη ζωή.η κοινωνία τον έφτυσε τελείως.δεν είχε στον ήλιο μοίρα.προβλήματα επιβίωσης, οπότε μετά έκανε οτιδήποτε για να πάρει μερικά λεφτα.Δεν τον αθοώνω πλήρως, εννοείται αυτό, αλλα ο πραγματικός αυτουργός είναι το αφεντικό του και η κοινωνία. Όπως και να χει πάντως δεν μπορείς να κρίνεις ενα άνθρωπο που δεν έχει τα βασικά για επιβίωση με την ίδιο τρόπο που θα έκρινες κάποιον που τα έχει.

alkainta(smel,dust) είπε...

Nai nai ta xeroume afta...I katerina opws dilose stin miteratis o drastis forouse ximerini astinomiki stoli...se pios tha ta rixoun lipon i tromokratia tis el.as...ma gia poso malakes mas exoun?