ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ!!!

Πρόσφατα είδαμε την προσωποποίηση της ξεφτίλας στα πρόσωπα των κυρίων (κεριά & λιβάνια) καρατζαφέρη και ροντούλη, όπου κατηγορούνται άμεσα για υπεξέρη σεβαστού χρηματικού ποσού απο το σύνολο των μισθών και οδοιπορικών ειδικών συνεργατών του κόμματος. Προφανώς η τσουλήθρα δέν έχει τελειωμό, και όπως λέει ο τηλεβιβλιοπώλης του λαος μηδε κρυπτόν υπο τον ήλιον - Σήμερα ένα απο το πρωτοκλασάτα στελέχη του λαος παραιτήθηκε και έστειλε την παρακάτω επιστολή στον αρχηγό του:


Η επιστολή του Γ. Καρτσώλη προς τον Γ. Καρατζαφέρη
Δε θα αναφερθώ στις φαιδρότητες που γράφεις στην κομματική σου εφημερίδα -η οποία πέφτει κυκλοφοριακά συνεχώς- όπου κατά τη γνωστή σου συνήθεια χυδαιολογείς, λασπολογείς, συκοφαντείς και ψευδολογείς.
Ξέρω ότι οι παραπάνω ιδιότητες αποτελούν για σένα τρόπο ζωής και επαγγελματικής επιβίωσης...
Άλλωστε, αυτά είναι ζητήματα για τα οποία η φυλλάδα σου θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.
Εγώ θα σταθώ σε πραγματικά πολιτικά περιστατικά, τα οποία συνεχώς σου έχω επισημάνει, διότι από την ημέρα που μπήκες στη Βουλή άλλαξες εντελώς.
Εσύ με την πολιτική σου και όσα λες, ξέρεις «τι δεν είσαι, αλλά δεν ξέρεις τι είσαι!»
Άσε που έχεις μπερδέψει το ρόλο του πολιτικού με το επάγγελμα του κονφερασιέ.
Με φτηνές ατάκες, αγοραίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, προσπαθείς να κάνεις πολιτική.
Δεν μπορείς να ξεφύγεις και να απογαλακτιστείς από το βιωματικό παρελθόν σου, το οποίο σε στιγματίζει σε όλη σου τη ζωή.
Η διαφωνία μου μαζί σου ήταν πάντα πολιτική και αν έχεις τον ανδρισμό, απάντησε στα ίσια στα ερωτήματα που σου θέτω.
Αν έχεις ίχνος αξιοπιστίας, απάντησε στα παρακάτω ερωτήματα.
Επειδή παριστάνεις τον υπερπατριώτη στο Σκοπιανό, απάντησε γιατί:
1. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 1993 χυδαιολογούσες -κατά τη γνώριμη τακτική σου- εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι το να πάρουν οι Σκοπιανοί το όνομα Μακεδονία, δεν έχει σημασία, αλλά σημασία έχει να κάνει η Ελλάδα οικονομική «εισπήδηση», σύμφωνα με το ακαταλαβίστικο ιδιόλεκτό σου.
2. Ο ευρωβουλευτής σου, Γ. Γεωργίου, είναι ο μοναδικός στην ιστορία Έλληνας ευρωβουλευτής, που αποκάλεσε τα Σκόπια ως... Μακεδονία, κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών (εφ. ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ2-12-07 και PRESSgr 20-1-08). Υπάρχει και το βίντεο που έπαιζαν οι Σκοπιανοί επί μήνες και όλα τα ΜΜΕ, στη διάθεση κάθε δύσπιστου.
3. Ο βουλευτής σου, Κ. Βελόπουλος, (τηλεπωλητής της ιστορίας) στις 9-7-08 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» της Φλώρινας, δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Οι Σκοπιανοί έχουν δικαίωμα να διεκδικούν το όνομα Μακεδονία, έστω και ως γενίτσαροι. Είναι Μακεδόνες και ο Μιλόσοσκι και ο Γκρούεφσκι». (ΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ 28-9-08, σελ.43)
4. Εσύ αμέσως μετά τις εκλογές, σε εκπομπή του ΑΝΤ1, υπάρχει βίντεο και φωτογραφία στις 22-10-07, είπες ότι συζητάς ακόμα και το σύνθετο όνομα των Σκοπίων.
5. Ο βουλευτής σου, Κ. Αϊβαλιώτης, είναι ο μοναδικός στην ιστορία του κοινοβουλίου βουλευτής, που με ψεύτικα χαρτιά εξαπατούσε επί μία δεκαετία τις στρατιωτικές Αρχές, για να παίρνει συνεχώς αναβολές στράτευσης, με τελικό σκοπό να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες.
Πού ακούστηκε κόμμα που παριστάνει ότι είναι πατριωτικό, να έχει στις τάξεις του βουλευτή φυγόστρατο και ανυπότακτο διαρκείας;
Εδώ η πολιτική σου ευαισθησία έχει πάει περίπατο;
6. Ο βουλευτής σου, Γεωργιάδης, ο γνωστός τηλεπλασιέ βιβλίων, πότε παριστάνει το χριστιανό και πότε το δωδεκαθεϊστή.
Στις εκπομπές του βέβαια έντεχνα προωθεί το δωδεκαθεϊσμό.
Το ομολόγησε στην εκπομπή «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» του Σταύρου Θεοδωράκη στις 29-9-07, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ψαριανός, λέγοντας ότι με το Γεωργιάδη και τον Πλεύρη, ήταν μαζί στο δωδεκαθεϊσμό!!!
Πώς συμβιβάζεται να μιλάς για ορθοδοξία και να έχεις στο κόμμα σου, όπως λέει ο Ψαριανός, δωδεκαθεϊστή;
Άσε τις γελοιότητες με τη Μανωλίδου, όπου χάρη στις δικές του προσωπικές αδυναμίες μπορεί ο ίδιος να εξευτέλισε τον εαυτό του, εξευτέλισε όμως και όλους εμάς.
7.Ο βουλευτής σου, Ροντούλης, «πήρε» τα χρήματα των υπαλλήλων του και εσύ δεν τόλμησες ούτε να τον επιπλήξεις;
Γιατί; Μήπως επειδή «ένοχος ένοχον ου ποιεί;»
8. Εσύ είσαι ιδιοκτήτης 37 ακινήτων και είσαι ένας από τους τρεις πλουσιότερους Έλληνες πολιτικούς.
Πώς τα δημιούργησες; Από τη δουλειά σου ως διαφημιστής;
Το κότερό σου «ANBOREA», που είχες στη μαρίνα Αλίμου, γιατί δεν το δήλωσες στο «πόθεν έσχες»; Το σπίτι σου στις Βρυξέλλες επίσης γιατί δεν το δήλωσες;
Τι γίνεται με τα οικονομικά του κόμματος και τις επιδοτήσεις που παίρνει;
Μαθαίνω ότι και άλλο σκάνδαλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρόκειται να σκάσει...
Μα εσύ δεν είσαι αρχηγός κόμματος, εσύ είσαι επικεφαλής οργάνωσης δημοσίων σκανδάλων. Εσύ δε θέλεις πολιτικούς συνεργάτες.
Εσύ ψάχνεις για «κορόιδα», ψάχνεις να βρεις πολιτικούς και οικονομικούς συνενόχους σε ό,τι σκοπεύεις να κάνεις. Χρησιμοποιείς ως «πλυντήριο» το «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» (ωραίο κόλπο) για να εξυπηρετείς τους σκοπούς σου, χωρίς να πιστεύεις σε τίποτα από όλα αυτά.
9. Η αλλοπρόσαλλη πολιτική που έχει το κόμμα και «αναγκαζόμαστε» όλοι να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Συγκάτοικοι, «θυρωροί της πολυκατοικίας», μπουμπούκοι, ροντούληδες, αστράτευτοι, μακεδονομάχοι του σαλονιού, «υπόγειοι συνομιλητές» για σχεδόν μονοπρόσωπο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο πασοκατζή στο Ηράκλειο στις βουλευτικές, υποσχέσεις στη «μισή Ελλάδα» για το ευρωψηφοδέλτιο, η χλιαρή, αν όχι προσχηματική «στήριξη» των Κρητικών αγροτών στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να μας λοιδορούν και να μας απαξιώνουν με κάθε τρόπο στην Κρήτη πλέον κ.α (ο κατάλογος είναι ατελείωτος).
10. Η απόλυτη και συνολική «απαξίωση» των θεσμικών οργάνων, Κ.Ε-Ε.Γ με την ανύπαρκτη παρουσία- συνεδρία και παρέμβαση στη χάραξη και διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος. Έχεις αλλάξει τελείως την πολιτική του κόμματος αυθαίρετα αντικαταστατικά και με απόλυτη περιφρόνηση, τόσο στα θεσμοθετημένα όργανα, όσο και στον κόσμο μας.
11. Η «αποψίλωση» του κόμματος από τα ικανά στελέχη και η «μετατροπή» των απομεινάντων σε «υπαλλήλους - χειροκροτητές», με αποτέλεσμα αντί πολιτικής παρέμβασης, την «υπαλληλική επιβίωση».
12. Η πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» στις ανύπαρκτες πλέον κομματικές οργανώσεις- σφραγίδες, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, αφού αλλάζεις σαν τα «υποκάμισα» τους γραμματείς και διευθυντές.
13. Η, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, «ακύρωση» και εθελουσία αποχώρηση τουλάχιστον 200 «στελεχών πρώτης γραμμής» την τελευταία πενταετία. Εάν θέλεις έχω τα ονόματα.
14. Η «στασιμότητα» του κόμματος στα χαμηλά περσινά ποσοστά (παρά τα όσα συμβαίνουν στη χώρα) χωρίς να αναρωτηθείς, τι πάει στραβά στην «τακτική» και τη στρατηγική του κόμματος. (Αν υπάρχει). Γιατί αρκείσαι στο φτωχό 4%; Πού οφείλεται αυτό; Σε ανικανότητα ή σε εσκεμμένη πρόθεση; Και πώς θα αγωνιστούν τα στελέχη σου στην επαρχία, όταν ξέρουν ότι με αυτή την «πολιτική τακτική» δεν έχουν καμία ελπίδα για να «δουν» Βουλή;
15. Η πλήρης «αδιαφάνεια» στα οικονομικά του κόμματος. Κανείς δεν ήξερε και δεν ξέρει (μάλλον λάθος εγώ «φρόντισα» και έμαθα) πού πάνε τόσα εκατομμύρια από, εντός και εκτός Ελλάδος. Πολλοί αναρωτιούνται, αλλά κανείς δε ρωτάει από το φόβο της «απώλειας» του συμπληρώματος της σύνταξής του. Του «γενναιόδωρου» πεντακοσάρικου. Αυτό το θέμα το οικονομικό θα «αναλυθεί» σε επόμενα «στάδια».
16. Η μη «ενημέρωση» του πόσοι είναι διορισμένοι από την «πίσω πόρτα» με μηδέν αγώνες στο κόμμα αλλά λόγω…
17. Η, χωρίς απόφαση της ΚΕ προσκόλληση - προσχώρηση στην πολιτική και το άρμα της ΝΔ «εξαπατώντας» κυριολεκτικά τους ψηφοφόρους που μας έβαλαν στη Βουλή. Μπορεί να σου λένε για να σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά (και σε ποιον δεν αρέσει αυτό) ότι είσαι ο μελλοντικός πρωθυπουργός, ότι θα πάρεις υπουργεία από τη ΝΔ κ.α εν αντιθέσει με αυτό που είπα εγώ. Δηλαδή, «φτύστους» και τράβα μπροστά, στηριζόμενος σε όσους σε πιστεύουν, διότι ποτέ δε θα γίνεις αποδεκτός από «αυτούς». Εάν σε θέλανε, θα σε «είχανε». Θα σε «στύψουν» και θα σε πετάξουν. Και αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.
18. Η αδυναμία σου να «απογαλακτισθείς» από το «μητσοτακέικο», με αποτέλεσμα να έχουμε στην Κρήτη κάτω από 2% και ο Αλαβάνος πάνω από 7%, λόγω της «απαγόρευσης» που έχεις επιβάλλει για «έντονη παρουσία» στο νησί. Αυτοί είναι «μερικοί» από τους λόγους που με κάνανε να υποβάλλω την παραίτηση, καθώς και την εν γένει αποχώρησή μου.
Όλη σου η συμπεριφορά είναι «αγοραία». Έχεις χάσει Γιώργο την «έσωθεν» καλή μαρτυρία και απομένει δημόσια να σε σαρώσει και η λαϊκή κατακραυγή. Δυστυχώς για εσένα αποκαλύφθηκες. Τώρα θα σε μάθουν και όσοι δε σε ξέρουν.
Αυτοί Γιώργο είναι μερικοί αλλά ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους σε εγκατέλειψα.
Πρώην στέλεχος ΛΑΟΣ
Γιώργος Καρτσώλης
Πρώην Περιφερειάρχης Κρήτης
Πρώην πρόεδρος επιτροπής δεοντολογίας
Πρώην πρόεδρος ΟΚΕ μικρομεσαίων
Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Κρήτης
Μέλος συμβουλίου περιφερειακής πολιτικής ΛΑΟΣ(ΠΗΓΗ:ZOUGLA.GR)

21 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Και εγώ δεν πάω τον Καρατζαφέρη, αλλά δεν βλέπω πουθενά εδω πέρα κάτι σχετικό με το μπλογκ...

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή, 8 Φεβρουάριος 2009
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ Γιατί έφυγα από τον ΛΑΟΣ

Απάντηση Προέδρου Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ. Χανίων, κ. Σωκράτη Ε. Αντωνακάκη…
Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω κ. Καρτσώλη «μας». Οι παραπάνω δικαιολογίες που αναφέρεται δημοσίως, δεν μας πείθουν ότι οι λόγοι που εγκαταλείψατε το κόμμα μας ήταν αυτοί. Αλλά και να ήταν αυτοί οι λόγοι, τότε δεν καταλαβαίνω ακόμα και τώρα, γιατί φύγατε με τόσο θόρυβο και εκδικητικότητα. Κανένα κόμμα δεν εκφράζει ιδεολογικά 100% κανέναν πολίτη. Αφού λοιπόν δεν σας εκφράζει ο ΛΑ.Ο.Σ. καλά κάνατε και φύγατε. Ο θόρυβος όμως, κάτι άλλο μαρτυρά. Τι; Ζητήσατε κάτι και δεν σας το έδωσε το κόμμα; Να μάθουμε λοιπόν. Τι απαιτήσατε από το κόμμα και δεν το αποκτήσατε;


Λεγόμενα κ. Καρτσώλη: Η αλλοπρόσαλλη πολιτική που έχει το κόμμα και «αναγκαζόμαστε» όλοι να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Συγκάτοικοι,«θυρωροί της πολυκατοικίας», μπουμπούκοι, ροντούληδες, αστράτευτοι, μακεδονομάχοι του σαλονιού, «υπόγειοι συνομιλητές» για σχεδόν μονοπρόσωπο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο πασοκατζη στο Ηράκλειο στις βουλευτικές, υποσχέσεις στην «μισή Ελλάδα» για το ευρωψηφοδέλτιο, η χλιαρή, αν όχι προσχηματική «στήριξη» των Κρητικών Αγροτών στον Πειραιά με αποτέλεσμα να μας λοιδορούν και να μας απαξιώνουν με κάθε τρόπο στην Κρήτη πλέον κ.α (ο κατάλογος είναι ατελείωτος).

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: Στην πολιτική –ναι- τις περισσότερες φορές, πρέπει να έχεις την μαγκιά και το χάρισμα να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Αυτό είναι ένα μέρος του πολιτικού βάρους που πρέπει όλοι μας να σηκώσουμε. Ναι είμαστε συγκάτοικοι της Ν.Δ. με την έννοια ότι κι εμείς εκφράζουμε την ΔΕΞΙΑ, όπως και συγκάτοικοι είναι και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ.τ.λ., κόμματα που αντιπροσωπεύουν την ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ναι, δυστυχώς καταντήσαμε θυρωροί της ΔΕΞΙΑΣ πολυκατοικίας, διότι η Ν.Δ. όχι μόνο έκανε κατάχρηση εξουσίας, αλλά και κατάχρηση ολόκληρης της ΔΕΞΙΑΣ. Τώρα το «μπουμπούκος» δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική… τι το αναφέρεις; Δεν μας αφορά. Το «Ροντούλιδες» ξεκαθαρίστηκε και ο ΛΑ.Ο.Σ. καθάρισε. Κακοθελητές και ρουφιάνοι ή προδότες (που χτυπούν τα κόμματα προεκλογικά) υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Αλλά και εσύ τελικά κ. Καρτσώλη στην ίδια κατηγορία τάχθηκες άθελά σου. Το «αστράτευτοι» που κολλάει στον κ. Αιβαλιώτη, τι το αναφέρεις σήμερα; Κι αν σε πείραζε, γιατί δεν την κοπάνησες απ’ το κόμμα τον καιρό που βγήκε στην φόρα το γεγονός; Κι αυτό όμως ξεκαθαρίστηκε… Το «μακεδονομάχοι του σαλονιού» και το «υπόγειοι συνομιλητές» δεν το καταλαβαίνω να σου πω την αλήθεια. Τώρα, ο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ατζής που συζητιέται να μπει στο ψηφοδέλτιο είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό. Εάν ο Πρόεδρος κρίνει ότι ο βουλευτής αυτός, αξίζει στο ψηφοδέλτιο, τότε εμάς δεν μας πέφτει κανένας λόγος. Δεν είμαστε όλοι αρχηγοί στο κόμμα. Ένας είναι. Ο κ. Καρατζαφέρης. Άλλωστε όλοι μας από κάποιον ιδεολογικό χώρο προήλθαμε. Μπορεί να πρωτο μπήκαμε στο ΛΑ.Ο.Σ., αλλά σίγουρα το κόμμα για να μεγαλώσει θέλει κι άλλους ικανούς. Με αυτό θα πρέπει να ζήσουμε όλοι μας. Δεν είμαστε μόνο εμείς ικανοί Πατριώτες. Υπάρχουν πολλοί που θα ξυπνήσουν και θα έρθουν στο ΛΑ.Ο.Σ. Με τους αγρότες τώρα δεν έχετε δίκιο. Εμείς στα Χανιά μιλήσαμε με τους αγρότες. Κινητοποιηθήκαμε. Αναρτήσαμε τις απόψεις μας στον Τύπο. Αρθρογραφήσαμε. Μιλήσαμε στα κανάλια. Οι Χανιώτες αγρότες είναι ευχαριστημένοι με τις δηλώσεις του Προέδρου. Εσύ κ. Καρτσώλη τι έκανες στο Ηράκλειο; Φρόντισες να βγεις στα τοπικά κανάλια, να μεταφέρεις τις απόψεις του κόμματος; Φρόντισες να στείλεις δελτία τύπου στις εφημερίδες; Και απαντώ. ΠΟΤΕ δεν το έκανες. Άρα μη μιλάς. Γι’ αυτό σε είχαν βάλει στο πόστο αυτό του Περιφερειακού Σύμβουλου, προκειμένου να μεταφέρεις τις απόψεις του κόμματος σε όλη την Κρήτη. Αλλά που; Τώρα έχουμε και απαιτήσεις όμως. Την Κρήτη την πήγες- εσύ Καρτσώλη- 1000 χρόνια πίσω. Εχθρός του ΛΑ.Ο.Σ στην Κρήτη ήσουν κι όχι οπαδός και προστάτης όπως όφειλες να είσαι.

Λεγόμενα κ. Καρτσώλη: Η απόλυτη και συνολική «απαξίωση» των θεσμικών οργάνων, Κ.Ε-Ε.Γ με την ανύπαρκτη παρουσία- συνεδρία και παρέμβαση στην χάραξη και διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος. Έχεις αλλάξει τελείως την πολιτική του κόμματος αυθαίρετα αντικαταστατικά και με απόλυτη περιφρόνηση, τόσο στα θεσμοθετημένα όργανα, όσο και στον Κόσμο μας.

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: Ερωτώ, ήταν κι αυτός ένας λόγος που έφυγες με θόρυβο; Να πεις τι στην Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρτσώλη; Δεν πρόσφερες τίποτα στην Κρήτη πέρα από διχόνοιες, τι απόψεις θα είχες στην Κ.Ε. δηλαδή; Για να καταλάβουμε όλοι μας. Πάντως χαίρομαι που εσύ πήγαινες βάση καταστατικού… κούνια που σε κούναγε.

Λεγόμενα κ. Καρτσώλη: Η «αποψίλωση» του κόμματος από τα ικανά στελέχη και η «μετατροπή» των απομείναντων σε «υπαλλήλους - χειροκροτητές» με αποτέλεσμα αντί της πολιτικής παρέμβασης, της «υπαλληλικής επιβίωσης».

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: Το ποια στελέχη είναι ή δεν είναι ικανά, θα το κρίνει ο Πρόεδρος του κόμματος. Όποιος δεν γουστάρει… φεύγει. Εσύ δεν ενδιαφερόσουν για την Κρήτη και ενδιαφέρεσαι για τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. σε πανελλαδικό επίπεδο;

Λεγόμενα κ. Καρτσώλη: Η πολιτική του διαίρει και βασίλευε στις ανύπαρκτες πλέον κομματικές οργανώσεις- σφραγίδες, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα. αφού αλλάζεις σαν τα «υποκάμισα» τους γραμματείς και διευθυντές.

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: Μα τι ανοησίες λες; Τι αβάσιμα στοιχεία είναι αυτά; Είπαμε να συκοφαντήσεις κι όχι να παπαρολογίσεις. Που τα είδες αυτά;

Λεγόμενα κ. Καρτσώλη: Η, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, «ακύρωση»και εθελουσία αποχώρηση τουλάχιστον 200 «στελεχών πρώτης γραμμής» την τελευταία πενταετία. εάν θέλεις έχω τα ονόματα

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: Όχι ευχαριστώ… δεν παίρνουμε. Όποιος δεν σηκώνει την πολιτική πρέπει να αποχωρεί. Δεν μπορούν όλοι να σηκώσουν αυτό το σταυρό. Έτσι είναι αυτά.

Λεγόμενα κ. Καρτσώλη: Η «στασιμότητα» του κόμματος στα χαμηλά περσινά ποσοστά(παρά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα) χωρίς να αναρωτηθείς ,τι πάει στραβά στην «τακτική» και στην στρατηγική του κόμματος.(αν υπάρχει). Γιατί αρκείσε στο φτωχό 4%. Που οφείλεται αυτό; σε ανικανότητα; η σε εσκεμμένη πρόθεση? Και πως θα αγωνιστούν τα στελέχη σου στην επαρχία όταν ξέρουν ότι με αυτή την "πολιτική τακτική" δεν έχουν καμία ελπίδα για να «δουν»βουλή;

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: το ποσοστό στην Κρήτη δεν είναι 2%... αλλά τόσο πολύ αγαπούσες το κόμμα που «ενδιαφερόσουνα». 2% και μικρότερο είναι το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ. στο Ηράκλειο, διότι μονίμως φρόντιζες ΕΣΥ να το αφήνεις στο επίπεδο αυτό (αυτό ναι, ήταν πρόθεση δική σου), με την αδιαφορία σου, με τα προβλήματα που δημιουργούσες στην Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ηρακλείου, αλλά και στην δική μου Ν.Ε. Χανίων… διασπούσες τις Ν.Ε. της Κρήτης, δεν τις κρατούσες ενωμένες. Αυτά τα ξεχνάς; Στα Χανιά όμως σήμερα, το ποσοστό μας ξεπερνά το 3,5% (βλέπε: www.dimoskopia.blogspot.com), και ξέρεις γιατί; Διότι κατάφερα να απομακρύνω από πάνω μου την κλίκα των Χανιωτών «Καρτσωλικών», οι οποίοι σήμερα –τι σύμπτωση- δεν πατούν πια το πόδι τους στο γραφείο της Ν.Ε. Χανίων. Είχες μπερδέψει το πολιτικό γραφείο του ΛΑ.Ο.Σ. με κάποιο αντίπαλο κομματικό «στρατόπεδο» ή μήπως ήσουν καθοδηγούμενος από άλλο ιδεολογικό χώρο; Ξεχνάς την απαράδεκτη αντιμετώπισή σου στον Αιβαλιώτη στην Κρήτη, όπου δηλαδή του απαγόρευσες με χίλιες δυο δικαιολογίες να μην πατήσει τα πόδια του στο Ρέθυμνο… και τελικά δεν επισκέφτηκε το Ρέθυμνο; Ξεχνάς ότι είχες κάνει τη ζωή της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. του Ηρακλείου πατίνι; Ξεχνάς που σου είχα πει να πάμε να στελεχώσουμε την Ν.Ε. Λασιθίου και μόνο που δεν μου έκοψες τα πόδια; Ξεχνάς την επίθεση που έκανες στον Χανιώτικο Τύπο κατά της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Χανίων την εποχή του Εφετείου; Μην μιλάς λοιπόν. Τώρα το αν βγάλει βουλευτή η Κρήτη ή όχι, δεν εξαρτάται από τον Πρόεδρο, αλλά από το σημερινό σχετικό νομοσχέδιο.

Λεγόμενα κ. Καρτσώλη: Η πλήρη «αδιαφάνεια» στα οικονομικά του κόμματος. Κανείς δεν ήξερε και δεν ξέρει (μάλλον λάθος εγώ «φρόντισα» και έμαθα) που πάνε τόσα εκατομμύρια από εντός και εκτός Ελλάδος. πολλοί αναρωτιούνται αλλά κανείς δεν ρωτάει από τον φόβο της «απώλειας» του συμπληρώματος της σύνταξης τους. Του «γενναιόδωρου» πεντακοσάρικου. Αυτό το θέμα το οικονομικό θα «αναλυθεί» σε επόμενα «στάδια».

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: Γράψτα μια και έξω. Φώσκολος έγινες. Αδιαφάνεια για σένα Καρτσώλη. Τι σε νοιάζει που πάνε τα λεφτά του κόμματος στην τελική; Όλα πρέπει να τα ξέρεις; Ποιος είσαι τέλος πάντων; Τα χρήματα είναι κλεμμένα θες να πεις; Πες το κι αυτό;

Λεγόμενα κ. Καρτσώλη: Η μη «ενημέρωση» του πόσοι είναι διορισμένοι από την «πίσω πόρτα» με μηδέν αγώνες στο κόμμα αλλά λόγω…..

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: Πάλι τα ίδια. Τι σε νοιάζει ρε μεγάλε ποιοι διορίζονται από την πίσω πόρτα; Είναι αυτός λόγος παραίτησης;

Λεγόμενα Καρτσώλη: Η, χωρίς απόφαση της Κ.Ε προσκόλληση- προσχώρηση στην πολιτική και το άρμα της .Ν.Δ «εξαπατώντας» κυριολεκτικά τους ψηφοφόρους που μας έβαλαν στην βουλή. Μπορεί να σου λένε για να σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά (και σε ποιον δεν αρέσει αυτό)ότι είσαι ο μελλοντικός πρωθυπουργός, ότι θα πάρεις υπουργεία από την Ν.Δ κ.α εν αντιθέσει με αυτό που είπα εγώ. Δηλαδή, ότι «φτύστους» και τράβα μπροστά στηριζόμενος σε όσους σε πιστεύουν, διότι ποτέ δεν θα γίνεις αποδεκτός από «αυτούς». Εάν σε θέλανε θα σε «είχανε». Θα σε «στύψουν» και θα σε πετάξουν. Και αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: Καρτσώλη; Έχεις μπλέξει την πούτσα με την βούρτσα. Σου ξαναλέω. Αρχηγός του κόμματος είναι ο Καρατζαφέρης. Δεν θα του πεις εσύ τι θα κάνει. Άκου Καρτσώλη, φτιάξε δικό σου κόμμα… να τα πας καλύτερα… και φτύσε τους και τράβα κι οπού σε βγάλει ο δρόμος. Να έχεις όμως και μέσα στο κόμμα σου Καρτσώλιδες…

Λεγόμενα κ. Καρτσώλη: Η αδυναμία σου να «απογαλακτισθείς» από το μητσοτακέικο, με αποτέλεσμα να έχουμε στην Κρήτη κάτω από 2% και ο Αλαβάνος πάνω από 7% λόγω της «απαγόρευσης» που έχεις επιβάλλει για «έντονη παρουσία» στο νησί.

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: Αυτός είναι ο λόγος που μας περνάει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Κρήτη; Καλά άφησέ το Καρτσώλη… καλά έκανες κι έφυγες. Κανένα σχόλιο.

Λεγόμενα κ. Καρτσώλη: Αυτοί είναι «μερικοί» από τους λόγούς που με κάνανε να υποβάλλω την παραίτηση καθώς και την εν γένει αποχώρηση μου,
Από τον ΛΑ.ΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ

Απάντηση κ. Αντωνακάκη Σωκράτη: Πες μας και τα υπόλοιπα, γιατί αυτά τα «μερικά» μάλλον αποτελούν ανόητους λόγους για να παραιτηθεί κάποιο «σοβαρό «στέλεχος.

Ανώνυμος είπε...

για το σκαφος πες μας κυριε Σωκράτη Ε. Αντωνακάκη…και για τα ακινητα που δεν δηλωσε ο προεδρος!

Eleos Culture είπε...

Και ο καρατζαφέρης καθαρμα είναι αλλά και ο καρτσωλης φασιστάκι σκληροπυρηνικό.. Ήθελε τον καρατζαφερη χειρότερο και πιο αμείλικτο..

ATHENA είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ!

Yellow Kid είπε...

Επειδή βλέπω μία διάθεση να ξεφεύγουμε (λίγο) από την θεματική, που αφορά τους μπάτσους, αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να κάνουμε κανένα δημοψήφισμα, αν και πόσο μας παίρνει πια να ανοίξουμε την θεματολογία, λέω να ανεβάσω σχετικό ποστ μετά τις δουλειές μου (όχι δεν είναι αυτή με τις φούντες, ούτε αυτή που θα λείψω σε ταξίδι!!!!).

Μιχάλης Ρ. είπε...

Καρατζαφύρερ και τα μυαλά στα κάγκελα. Στο χωριό μου λένε ότι ο φασισμός είναι αίρεση του σοσιαλισμού. Εγώ αγράμματος άνθρωπος είμαι αλλά μ’ αρές η στολή της κολομπίνας του Καραντζαφέρη και οι μαζορέτες του. Είναι Έλληνες χριστιανοί πατριώτες και λίγο μαλάκες. Αλλά εμένα μ’ αρές.

Ανώνυμος είπε...

θεωρειες σχετικοτητας...

Αntidrasex είπε...

Ο λαός (και όχι ο ΛΑΟΣ, φτου κακά) δείχνει να γουστάρει... Οπότε, εγώ πάσο!

PALOUKI LOUK είπε...

ενταξει βρε μην βαρατε, το σηκωσα σε συνεχεια του ουρφους για το μουστακι, αν δεν θες κιτρινε βγαλτο...ητς απ του γιου αι εμ οκευ ενυ χαου!

Αntidrasex είπε...

...και σε αυτό έχεις δίκαιο, Παλούκι...

Yellow Kid είπε...

Άνοιξα Poll.

Αntidrasex είπε...

σιγά μην άνοιξες και Olympians!

ATHENA είπε...

@ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΞ ΤΕΡΑΣΤΙΟ LOL

ΦΙΛΙΑ

Αntidrasex είπε...

ευχαριΖτω αθηνα. Χαίρομαι που ζου αρεζε!
φιλιά και από εμένα...

Yellow Kid είπε...

Καταγγέλλω επίσημα ότι ο Α+S είναι πράκτορας των Socrates! Επίσης έχει σπίτι του το βιβλίο σόκ "θερμιδομετρητής και πώς να αδυνατίσετε σε 7 ημέρες".

Αntidrasex είπε...

Βασικά, είμαι πράKOTOρας των forminx!
Ο υπότιτλος του προαναφερθέντος βιβλίου, είναι (drinking the conium).
Επίσης, έχω το βιβλίο-Ευαγγέλιο "αφήστε τα μίση και πιάστε το Παρίσι"

Lucha Libre είπε...

Αφήστε την κόντρα και πάτε όλοι Λόντρα.

Softart είπε...

oxi o fasistas stin Vouli

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙς ΝΑ ΠΕΙΣ;ΕΙΧΕ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ;