ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Μεγάλη αποκλειστικότητα του παλουκιού, ο ΝΤΕΝΤΥ (πιθανολογείται ότι προέρχεταο απο το δενδιας)ο σκύλος όπου φύλαγε τον Βασίλη Παλιοκώστα σε όλα του τα κρυσφήγετα με υπομονή και επιμονή, ο σκύλος όπου με ειδική εκπαίδευση τον κράτησε μακρυά απο μπάτσους και κακοτοπιές μόλις έμαθε τα νέα της απόδρασης του αφεντικού του, αμέσως έτρεξε να τον ακολουθήσει! Το σχέδιο της απόδρασης ήταν αντίστοιχου βαληνεκούς και προϊόν σκληρής εκπαίδευσης,σημειωτέον ότι και ο σκύλος είχε συνεργούς τους οποίους κάτω απο το άγρυπνο μάτι των φρουρών τους ελεύθερωσε,ξεφτιλλίζοντας και αυτός με την σειρά του το κτηνιατρικό σωφρωνιστικό παράρτημα του κορυδαλλού...

Μετά και απο αυτό το γεγονός ο υπουργός δικαιοσύνης, μετά απο αίτημα του πρωθυπουργού μας, έκανε δεχτές τις παραιτήσεις των κτηνιάτρων υπηρεσίας,του επιθεωρητή αρχικτηνιάτρου όπως και την διακοπή συνεργασιας με την εταιρεία ΦΡΙΣΚΗΣ όπου βρέθηκαν αυξημένα επίπεδα ορμονών στο φαϊ του σκύλου. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης!

2 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Δεν είναι αυτός ο σκύλος του Παλαιοκώστα...
Είδες πουθενά ελικόπτερο? Ένα αερόστατο, ένα παρα-πέντε, κάτι τέλος πάντων?

ATHENA είπε...

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΛΕΜΕ!