ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009

Φάκελος Κωνσταντίνα Κούνεβα

Ολόκληρο το κομμάτι της εκπομπής "Νέοι Φάκελοι" που ήταν αφιερωμένο στην Κούνεβα (περίπου 40 λεπτά). Δυστυχώς η εγγραφή δεν είναι η καλύτερη (τα μέσα είναι περιορισμένα).

Εν τω μεταξύ, η Κούνεβα κερδίζει τις μάχες, τη μία μετά την άλλη.

4 σχόλια:

yX είπε...

Πήγε μία φίλη μου και την είδε στο νοσοκομείο το Σαββάτο, για να της δώσει κάποια χρήματα που είχαν μαζευτεί από μία ομάδα ανθρώπων στην Πάτρα. Όντως, μπορούσε να μιλήσει, αν και το απέφευγε. Γενικά ήταν σε καλή κατάσταση, αναλογικά με το τι της έχει συμβεί.

Το πρόσωπό της μόνο, ήταν σαν μία μεγάλη πληγή. Αυτή την εικόνα έχουν κρύψει επιμελώς τα ΜΜΕ. Δεν εννοώ συγκεκριμένα της Κούνεβα, αλλά γενικά το τι σημαίνει επίθεση με βιτριόλι και τι αποτελέσματα έχει. Δε θέλουν ο κόσμος να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της βαρβαρότητας αυτού που έγινε...

ATHENA είπε...

ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΣΑΡΚΑ.


ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!

ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΣΤΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ!

Yellow Kid είπε...

1)Παρακράτος δεν υπάρχει τελικά μόνο στην αστυνομία... Και καθώς βλέπω διευρύνατε ήδη την θεματική του μπλόγκ!!!
2)Ας το πω σε αυτά τα σχόλια. Πολύ αστείο που βλέπω όλο και περισσότερους "Καρατζαφύρερ"!!!
3)Πρός ώρας απέχω με δικά μου πόστ, αλλά ως Μεγάλος Αδερφός σας παρακολούθώ!!!Θα δούμε πότε θα επιστρέψω Δημήτριος!

Ανώνυμος είπε...

聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,正妹牆,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,正妹牆,a片,a片,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,a片,A片,正妹牆,a片,A片,A片,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片