ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Οι σάκοι του μποξ, των 700€

Χτες έσπασα μια αποχή τεσσάρων-και χρόνων από την τηλεόραση, παρακολουθώντας την Γιάννα Μπακογιάννη στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ που με ένα εκνευριστικό χαμογελάκι σαν γλυκιά μαστούρα, ρώτησε τον Πρετεντέρη και τους υπόλοιπους καλεσμένους, κάτι που μεταξύ άλλων το διάβασα σε διάφορα ακροδεξιά μπλογκ το τελευταίο καιρό:

"Επιτελούς, τι θέλουμε, κύριε Πρετεντέρη; Μία αστυνομία που να λειτουργεί σαν"σάκος του μποξ", η να είναι ενεργή;"

Τα λόγια της είναι όπως τα θυμάμαι. Αυτό όμως το οποίο κατάλαβα, είναι ότι εννοούσε ότι η αστυνομία δύο λύσεις έχει: Η να είναι σάκος του μποξ (και, γεια σου ρε Πολύδωρα που με αυτό και τα "μεμονωμένα περιστατικά" έχεις γράψει νέο λεξικό της αστυνομίας!), ή να φέρεται σαν μπάτσος - γουρούνι- και ενίοτε δολοφόνος)

Με όλο το σεβασμό στην γλυκιά σας μαστούρα κυρία Μπακογιάννη, αλλά μιλάτε σαν να πρέπει να μην μπορείτε να βρείτε μία μέση λύση που να σέβεται και τα δικαιώματα του πολίτη, αλλά και του μπάτσου των 700€.

1 σχόλιο:

ATHENA είπε...

AYTH H ΠΕΡΙ ΣΑΚΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΘΕΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

ΠΑΛΙΑ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΒΙΤΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΩ ΜΕΧΡΙ 30ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ. ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΗΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ.
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ.