ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Όλη η προκύρηξη των Τρομοκρατών πριν την παρέμβαση των λογοκριτών της ΕΛ.ΑΣ. Se pagkosmia apokleistikotita!



«Η ενέργειά μας να χτυπήσουμε τους ένοπλους δολοφόνους των ΜΑΤ, στις 5 Ιανουαρίου, ήταν μια απελπισμένη προσπάθεια να εντυπωσιάσουμε τις γκόμενές μας και η επιλογή μας να δράσουμε με τον συγκεκριμένο τρόπο ήταν κατά κύριο λόγο αποτέλεσμα των δύσκολων παιδικών μας χρόνων. Αποφασίσαμε να έρθουμε αντιμέτωποι με τους ένστολους τραμπούκους του καθεστώτος, έτοιμοι ακόμα και να συμπλακούμε μαζί τους με τα όπλα αν και δεν ξέρουμε πως ακριβώς δουλεύουν. Δύο σύντροφοι βγήκαμε τρέμοντας και περπατώντας αργά, σταθήκαμε στην συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νοταρά, ακριβώς απέναντι από τους τρεις ενόπλους που χασμουριόταν, στη μέση της διασταύρωσης των οδών Ζαΐμη και Κουντουριώτου, ελέγχοντας την περιοχή πίσω από το Υπουργείο Πολιτισμού. Δεν έκαναν περιπολία, όπως ειπώθηκε, αλλά έβλεπαν βιντεάκια με κάτι γκόμενες στο κινητό και κοιτούσαν και οι τρεις μια ξανθιά που περνούσε. Όταν βγήκαμε από την γωνία, σταθήκαμε στη μέση του δρόμου και στρέψαμε τα όπλα προς τα πάνω τους, χωρίς να καλυπτόμαστε από πουθενά, από κανέναν τοίχο και από κανένα αυτοκίνητο. Είχαμε κλάσει μέντες*. Οι τρεις μπάτσοι μας αντιλήφθηκαν αμέσως κι έκλασαν μέντες* κι αυτοί και όταν είδαν τα όπλα μας το μόνο που ακούστηκε ήταν ένα «την πουτσίσαμε» και τίποτα περισσότερο. Κανείς τους δεν προειδοποίησε κανέναν και ο ένας έβρεξε το παντελόνι του. Ευτυχώς, ήταν σκοτάδι και κανείς δεν πρόσεξε ότι είχαμε κι εμείς βρέξει τα δικά μας. Ενώ είχαν το περιθώριο ν’ απαντήσουν, δεν το έκαναν. Αφού αρχίσαμε να πυροβολούμε, βγήκαν κάτι γειτόνοι στα μπαλκόνια και φώναζαν "ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ Γ**ΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ, Γ**Ω ΤΗΝ ΓΚΑΒΟΜΑΡΑ ΣΑΣ". Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη και υποσχόμαστε την επόμενη φορά να φέρουμε τρίποδο.»

ΥΓ1. Να ξέρει ο Μήτσος, ο σουβλατζής, από τα Σεπόλια, που παίζαμε μικροί Κλέφτες και Αστυνόμους, ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Πάντα έκανε τον μπάτσο. (έχει γ**μήσει και το τζατζίκι τελευταία, απόδειξη της αλλοτρίωσής του από το σύστημα)
ΥΓ2. Κλάνω μέντες = Τα κάνω πάνω μου, από το φόβο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΑΤΟΙ
ΑΟΥΑΡ ΝΤΙΚ ΙΖ ΜΠΙΓΚΕΡ ΔΑΝ ΓΙΟΡΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Πηγή: People should not be afraid of their governments

16 σχόλια:

Dreamer's eye είπε...

Γιατι τόσο εναντιον του Ε.Α ?

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

δεν χρειαζεται να ρωταμε γιατι..!

GiaNt είπε...

Τι γιατί..
Προτιμώ τον πολιτικό λόγο και την δράση της Φωτεινής Πιπιλή :-/

Εξακολουθώ να μη μπορώ να πιστέψω/χωνέψω πως ο Ε.Α. έβγαλε την προκήρυξη αυτή!

yX είπε...

Όντως, πολλά από όσα γράφονται παραείναι ηλίθια...

"Είστε κότες, το παίζετε νταήδες στους πιτσιρικάδες, αλλά τώρα ήρθαμε εμείς και θα σας μ@μήσουμε!"

Ή είναι τελείως χαζοί, ή κάτι πιο ύποπτο παίζει...

Ανώνυμος είπε...

η προκήρυξη είναι γελοία...

λες και γράφουν τίποτα πορωμένοι, αγράμματοι, αστοιχείωτοι νταήδες από το σχολείο...λείπουν τα ουγκ ουγκ ηχητικά εφέ του εγκεφάλου τους...

το σοβαρό όμως της υπόθεσης είναι ότι με τις ηλίθιες ενέργειές τους πάνε εναντίον του κινήματος της εξέγερσης που έχει δημιουργηθεί... και δίνουν πάτημα στους φασίστες να ''φασιστάρουν'' πιο πολύ...

αν όντως θέλαν ένα καλό λόγο για να γράψουν αυτές τις παπαριές ας κάναν κάτι σοβαρό και συμβολικό ας ανατίνασαν τη βουλή, τη γαδα, το υπουργείο δημ.τάξης, το υπουργείο οικονομικών, τη ρηγίλλης, τον περισσό κ.ο.κ.

αμφιβάλλω εντελώς για τον ποιοτικό προσδιορισμό αυτής της οργάνωσης...

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την ιστορία...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα μιλάτε σοβαρά;

Αυτή είναι η πραγματική προκύρηξη;

Ανώνυμος είπε...

ειναι το resume!!!

yX είπε...

Ανώνυμε, όταν λες "αυτή" φαντάζομαι ΔΕΝ εννοείς αυτή με τα σουβλάκια του Μήτσου... Αυτό είναι απλά μία προβοκάτσια του GiaNt (άλλωστε, όλοι ξέρουμε ότι ο Μήτσος δε βάζει τζατζίκι, μόνο κετσαπομούσταρδο).

Η πραγματική προκήρυξη είναι ΕΔΩ.

Ka0s είπε...

έλιωσα στα γέλια...χαχαχα!

PALOUKI LOUK είπε...

Πίσω απο όλα πάντα κρύβεται ένας "σουβλατζής".....
Ρουφιάνος,
Δοσύλογος,
Αμερικανοτσολιάς,
Πασοκομασόνος,
Ελβετόψυχος,
καμπουρογαμόσαυρος,
Καλαμπόκας,
Εφιάλτης,
Τσάτσος,
Μπινές,
Χαφιές,
Και όπωε αλλιώς θες,βγαίνει σε όλα τα χρώματα και τα μεγέθη!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ειναι μαγκες. Οχι σαν εσας τους φλωρους που νομιζετε οτι κανετε επανασταση επειδη βαζετε φωτια στους καδους των σκουπιδιων!

Dreamer's eye είπε...

Ασχέτως αν συμφωνώ ή όχι, η καθημερινή βία που μας ασκουνε στα κεφαλια μας, στους νομους μας και στην πραγματική κοινωνική ελευθερία μας είναι πολυ μεγαλύτερη απ'ολα οσα συζηταμε. Προσωπικά, και κονο η υπαρξη μιας τετοιας οργανωσης ωρες ωρες ,αν και δεν μ'αρεσει, με κανει να ελπιζω γιατι βλεπω οτι κανεις μας μα κανεις μας δεν μπορει να παρει πρωτοβουλια για τπτ ουσιαστικο.

Ανώνυμος είπε...

εκανα επανασταση στην μανα σου και βγηκες εσυ και κραζεις τωρα αχαριστε!

yX είπε...

Σου δίνει ελπίδα το ότι κρατικά και "επαναστατικά" ακραία στοιχεία υιοθετούν πανομοιότυπες τακτικές; Ζήτω που καήκαμε...

Μην μπερδευόμαστε, παιδιά. Δεν επιτέθηκαν εναντίον του Παυλόπουλου ή του Καραμανλή, δεν έβαλαν βόμβα στη ΓΑΔΑ, ούτε καν έκαναν απόπειρα εναντίον του φυσικού αυτουργού, του Κορκονέα... Όλα αυτά θα είχαν τουλάχιστον κάποιο νόημα, πέρα από τις όποιες διαφωνίες μου για τις πρακτικές αυτές.

Τα παλικάρια έριξαν τυφλές σφαίρες προς κάποιους, επειδή ήταν ένστολοι. Τυφλή βία. Χωρίς περιεχόμενο, χωρίς αντικειμενικό σκοπό (εκτός αν πιστέυουν ότι θα φοβηθεί ο Καραμανλής και οι συν αυτώ, επειδή πυροβολήθηκε ένας χαμηλόβαθμος ΜΑΤάς), χωρίς τίποτα.

"Μας φάγατε έναν, θα σας φάμε έναν". Ωραία, οπότε είμαστε πάτσι! Το μόνο που μένει τώρα είναι να δώσουν τα χέρια με την κυβέρνηση και αυτή να τους ευχαριστήσει που της έδωσαν ένα τόσο ισχυρό επικοινωνιακό όπλο.

Τι ελπίδα σου δίνει αυτό;

ΥΓ: Μήπως κάποιος να κόψει τα ανώνυμα posts, γιατί το θέμα ξεφεύγει; Δεν είναι θέμα λογοκρισίας, απλά όποιος έχει σκοπό να λέει ηλιθιότητες όπως ο τελευταίος ανώνυμος, να μην μπορεί να το κάνει τόσο εύκολα.

PALOUKI LOUK είπε...

Ανωνυμε του 11.10,ελπιζω ο ανωνυμος 5.34 να σε καλυψε,επισης ελπιζω να μην εισαι ο ιδιος οπου ερωταπαντα.Επάνω στην ανωνυμια στηριζεται ολη η σαπιλα και η διαφθορα του συστηματος και εδωμεσα το ιδιο ρε πουστη μου?