ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Συγκέντρωση στη Λάρισα το Σάββατο.

Με αίτημα την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του περασμένου Δεκέμβρη αλλά και την απόσυρση όλων των κατηγοριών, καλείται συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, ώρα 1:00 μμ.
Από τους 25 συλληφθέντες οι 11 είναι μαθητές Γυμνασίου, οι 2 μαθητές Λυκείου, και τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες με βάση τον τρομονόμο. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν: σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης, στάση κατά συναυτουργία και κατά συρροή, παραβίαση φύλαξης, διακεκριμένες φθορές, εμπρησμοί,εξυβρίσεις, κλοπές, κατασκευή εκρηκτικών βομβών, παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Για πρώτη φορά ενεργοποιείται ο τρομονόμος για να στηθεί κατηγορητήριο κατά πολιτών που διαμαρτύρονται, ένα κατηγορητήριο που στηρίζεται -φυσικά- αποκλειστικά στις μαρτυρίες των μπάτσων. Τέσσερεις από τους συλληφθέντες ενηλίκους έχουν προφυλακιστεί.

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης συλληφθέντων Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: