ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Εντάξει με τον Τιτανικό. Κανένα νέο απ' το παγόβουνο;

...Που με απλά λόγια σημαίνει:
Τί γίνεται με την δίκη του Κορονέα; Είναι η ιδέα μου, η για την "τήρηση της τάξης" έχει περισσότερο σημασία να καταδικαστούν πρώτοι οι συλληφθέντες των διαδηλώσεων και επεισοδίων;

3 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΕ. Ο ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΓΩ ΦΟΡΟΤΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΙΚΗ ΣΥΧΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ ΚΛΠ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.

ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΕΤΣ ΤΨΝ ΣΥΛΛΑΗΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ ΑΥΡΙΟ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΩ

PALOUKI LOUK είπε...

προφυλακιστεος μεν εντος του χορού δε διοτι εχει αρχισει και στελνει συνεντευξεις δεξια και αριστερα επισης εχει αρχισει και βλεπει τον θεο και το διαολο να μπαινοβγαινουν στο κελι του με διαλογους και δηλωσεις απειρου καλους - και ολα αυτα αυτα μαζι βλεπω να καλλιεργουν ενα κλιμα κακοπληρωμενου εργαζομενου αστυνομικου οπου στην ζουγκλα των εξαρχειων εκανε και ενα λαθακι,ασε που εχει τρελλαθει απο τις τυψεις που μπορει να τον βγαλουν και τρελλο εαν χρειαστει.
Εχω την εντυπωση οτι θα δικαστει με επιεικια και οτι θα τον υοστηριξουν πολλοι οπου τωρα κανουν τις κοτες θα δεις πολιτικους και συνδικαλιστες να κανουν παρελαση στην δικη του!!!
εδω ειμαι και εδω εισαι!

Ka0s είπε...

Συμφωνώ με τον palouki..