ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣΣ.

Στις 15/1/2009,πραγματοποιήθηκε ειρηνική διαδήλωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων στόν ευρύτερο χώρο της πλατείας Συντάγματος, με κύριο θέμα την αντίθεση στην βία κατά των αστυνομικών!
Βέβαια θέλει ο γύφτος να προκόψει και δέν τον αφήνει η γενιά του, ήθελαν μεν να κάνουν την διαδήλωσή τους ειρηνικά χώρίς τα όπλα τους και γκλόπ τους αλλά δέν ξέχασαν τον ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ τους,την ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ τους,τις ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ τους και την εν γένει ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ & ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. Είχαν έρθει λοιπόν εφοδιασμένοι με ΚΑΔΡΟΝΙΑ και ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ τα οποία εντέχνως προσπαθούσαν να τα κρύψουν και έχοντας ακροβολήσει διαφόρους με πολιτικα τριγύρω με την εντολή να μην αφήνουν κανέναν να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο. Σημειωτέον ότι την έπεσαν και σε τρεις τουρίστες απο την Άπω Ανατολή με κάμερες επειδή τους θεώρησαν απειλή!!!Τέλος θέλω να υπενθυμίσω σε όλους σας ότι η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια γιατί ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!
8============================================D

Μάλλον είχαν διάθεση για χιούμορ,δεν μπορείς να μιλάς στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί!!!Δέν μπορείς να φέρεσαι σαν μαλάκας και να ζητάς και τα ρέστα στο τέλος......


9 σχόλια:

Orestis είπε...

Μα μην είστε κακεντρεχείς επιτέλους...
τις πήραν για να σκουπίσουν τα πασατέμπο που θα έριχναν όση ώρα θα κάθονταν εκεί.
Σοβαρά τώρα, μάλλον σε κανένα πλακάτ θα τα έβαλαν.

ATHENA είπε...

ΜΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ?!?!?

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩς ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑΣ, ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

PALOUKI LOUK είπε...

Δεν ξερω βρε Ορέστη,μπορεί να μπαίνουν σε πλακάτ, αλλά τοσα πολλά?Και τα καδρόνια και οι τάβλες που είχαν,που έμπαιναν?
Και μάλιστα έχω και άλλες φώτο και βίντεο όπου υπήρχε μία ομάδα 8 μπάτσων με στολή όπου έκαναν χρέη περιπόλου γύρω γύρω το σύνταγμα και αυτοί με σκουπόξυλα και μάλιστα για να μήν καρφώνονται τα κράταγε όλα ένας ο οποίος ήταν στην μέση και οι άλλοι γύρω του!!!
ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΛΕΜΕ!

Antinemecis είπε...

Νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον Ορέστη!
Όσο για τις τάβλες τις πήραν για να στήσουν πρόχειρα τραπεζάκια για το φραπέ και το τάβλι...
Μήπως είχαν συνεννοηθεί και με το Δήμαρχο και τους παραχώρησε την πλατεία συντάγματος με τον όρο ότι θα την αφήσουν καθαρή;
Δεν άκουσα και τον Κακλαμάνη να ωρίεται που θα του έκλειναν την πλατεία και θα εμπόδιζαν τον κόσμο να κατέβει για ψώνια, πρώτη μέρα εκπτώσεων, και έχω πάθει μία σύγχυση...

υγ.καλό θα ήταν να αναρτήσεις και τις άλλες φώτο.Αναμένουμε...

Orestis είπε...

Βρε παιδιά, τα καδρόνια τα είχαν σε περίπτωση που έπαιζαν ξύλο με τους ματατζήδες!
:-)
Και αντινέμεσισ, τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Τάβλι έπαιζαν οι πυροσβέστες. Οι μπάτσοι στο τραπέζι το πολύ πολύ να άπλωναν τίποτα ουίσκια, ή να έβαζαν καμιά στριπτιζού να τους χωρέψει επάνω.
Πάντως για τις φωτογραφικές μηχανές μεγάλη ξεφτίλα!
Είχαν μαζέψει κόσμο;

Yellow Kid είπε...

Παλιές συνήθειες, δύσκολα κόβονται...

Άκουσα ότι στην επόμενη πορεία τους θα κατέβουν αντικαταστώντας τα δακρυγόνα με κρεμμύδια τα οποία θα τα καθαρίζουνε μπροστά μας!!!

PALOUKI LOUK είπε...

όχι δεν είχαν μαζέψει αλλά δέν κοντοζύγωνες και εύκολα ήταν κατα μία έννοια κεκλεισμένων των θυρών,ειχαν τσιλιαδόρους,περίπολα γύρω γύρω,και τους τραμπούκους τους με προφορά Χάρυ Κλυν,εμένα ήρθς ένας και μου λέει: τι κανς ικι?του λέω παίρνω τηλέφωνο τώρα τι θές?και έκανα ότι η μηχανή είναι κινητό και το έχαψε το ζώον γιατί είναι μικρή όποιος είχε φακό ή κάμερα δεν τον άφηναν!Κάποια στιγμή ήρθαν τρεις τουρίστες δύο γυναίκες και ένας άντρα μάλλον απο Ιαπωνία ή Κορεα και τράβαγαν βίντεο και πήγαν κάτι όρνια με στολή και τους έλεγαν νο νο δις γκρηκ πολις νο νο γκο αγουει!

Orestis είπε...

 Για σου ελλαδιστάν!!!

Ανώνυμος είπε...

i can
you can
τι κανς ικι?