ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Σήμερα λοιπόν,μετά τις εκκλήσεις των νοικοκυρούληδων και των ακροδεξιών σκυλιών που έγιναν προχτές, πραγματοποίησε επίσκεψη ο πρώην εισαγγελέας της χούντας και νυν υφυπουργός δημοσίας τάξεως μαρκογιανάκης, ο αρχηγός των δυνάμεων καταστολής όπως και ο υπεύθυνος τύπου της ελ.άσσ. . Με ψηφοθηρικό χαμόγελο και με ευελιξία όπου τονώνει τον φόβο που προκύπτει απο τον ρατσισμό, έδωσαν υποσχέσεις για ενίσχυση του τοπικού α.τ. όπως και την επαναφορά της δημοσίας τάξεως και των χρηστών ηθών.
Την ώρα του συμβάντος - ΄χουντοφιέστας είχαν έρθει τα ματ (μονάδες ασύστολης τρομοκρατίας) έχοντας περικεφαλαίες και ειρωνικά χαμόγελα και μέσα σε 48 ώρες υπουργός πήγε ώστε να μην υπάρξει συνέχεια αντιδράσεων του πυρήνα της ΝΔ αχαρνών. Στους μαθητές βέβαι όπου μας καίει το θέμα ο υπουργός ήταν στα μπουζούκια και την άλλη μέρα στον βάζελο για να δείξει και υποστήριξη στο γήπεδο του μεγαλοκατασξευαστή, και τις επόμενες ημέρες άφαντος ούτε μία συνέντευξη!
Βρε μαλάκες, θα πάτε ποτέ στα σύνορα να δείτε τα καμάρια όπου τα παίρνουν και στρώνουν κόκκινο χαλι να περάσει ο καθένας απο τα σύνορα, και το πρωτάθλημα βόλλεϋ όπου έχει στηθεί με τις χασισοσακούλες για μπάλες και τα σύρματα των συνόρων για φιλέ. Σας έφταιξαν οι μετανάστες στο κέντρο, αλλά όταν έρθουν εκλογές "χασάν πάρει ταυτοτητος"
Ούτε βέβαια τους ένοιαξε απο πού έφτασε το καλάσνικωφ που χτύπησε τον αστυνομικό, το μόνο που ήθελαν ήταν να φωτογραφίσουν τον χώρο των εξαρχείων και να περιθωριοποιήσουν τις όποιες αντιδράσεις και πορείες.
Έχω βαρεθεί να μας πατρονάρουν αυτοί οι 300 κουκουλοφόροι όπου δρούν ανέλεκτα μέσα στο άσυλό τους, έχω βαρεθεί να ασκούν επιροή σε μιά πλειοψηφία όπου έχουν δοσοληψίες και μέσα απο αυτήν την συναλλαγή να συνεχίζουν να παίρνουν ψήφους!ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΠΟΙΟΥΣ? ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΊΤΕ ΠΟΥ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: