ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

8=======================D


NO COMMENT............

18 σχόλια:

yX είπε...

Καταντάμε κουραστικοί νομίζω... Πόσες άλλες αποδείξεις πια για τα αυτονόητα;
:P

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Φοβερό;
Αυτονόητο;
Αναμενόμενο;
Κλάσσικό;

Αχ, όλ' αυτά μαζί!...

Lucha Libre είπε...

Αδέρφια θα συμφωνήσω κι εγώ με τον yX. Δε μπαίνω στον κόπο να αποσαφηνίσω τις απόψεις μου για τους μπάτσους κτλ. Είναι αυτές που ασπαζόμαστε οι περισσότεροι.
Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να αναμασάμε τα ίδια. Τα ξέρουν κι οι πέτρες. Μαζευτήκαμε για να ανεβάζουμε νέα, ειδήσεις που δεν πολυακούγονται, ενημέρωση για δράσεις, περιστατικά αυθαιρεσίας και παραπληροφόρησης. Μ΄αρέσει που το μπλογκ παραμένει δραστήριο, αν και ο μεγάλος ντόρος των griots μοιάζει να έχει καταλαγιάσει. Κι εκεί είναι το θέμα: μοιάζει, αλλά δεν έχει. Εξακολουθούν να συμβαίνουν πράγματα. Σέβομαι το χρόνο που αφιερώνει ο καθένας που ανεβάζει ποστ εδώ, αλλά νομίζω πως σημασία δεν έχει μόνο η αδιάκοπη ανανέωση των ποστς, -αλλά η ουσία των γεγονότων. Υπ΄αυτή την έννοια, εγώ δεν έχω αντίρρηση να αναρτώνται και νέα περιφερειακών δραστηριοτήτων, όχι άμεσα μα σαφώς συνδεδεμένα με τα γεγονότα του Δεκέμβρη.
Μην εστιάσουμε μόνο στο πόσο μαλάκες είναι οι μπάτσοι αδέρφια, τι λέτε;

ATHENA είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΙΝΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ...

Lucha Libre είπε...

Καμιά αντίρρηση, αλλά είναι φωτό του περασμένου φλεβάρη, νομίζω πως είχε τραβηχτεί τότε με την κραυγαλέα συνεργασία μπάτσων-χρυσάυγουλων. Νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, παίζει και αλτσχάιμερ εδώ. Θα μου πεις, η επικαιρότητα σε μάρανε;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, τι να πω.

Αntidrasex είπε...

Πληροφοριακά, η φωτό είναι από τα γεγονότε πέρυσι στις 2 Φλεβάρη, με την συγκέντρωση των Χρυσαύγουλων για τα Ίμια και την συνδυασμένη δράση τους με τα ΜΑΤ.

hnioxos είπε...

Καλησπέρα κι από μένα!

Νομίζω ότι η φωτογραφία είναι του Παλούκι και πρέπει να την τράβηξε πρόσφατα. Μπορεί να μοιάζει με του περασμένου Φλεβάρη, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι καινούργια. Παλούκι διαφώτισέ μας

Αntidrasex είπε...

Δεν θα με εντυπωσίαζε, έτσι και αλλιώς είναι γνωστό ότι μια από τις συνήθειες που δύσκολα αλλάζει κανείς, είναι η εφημερίδα!!!!

PALOUKI LOUK είπε...

καλησπέρα, ρε παιδια είναι τρίτη ή τέταρτη φορά όπου βλέπω ίδιες αντιδράσεις,ανάρτησα την φώτο αυτή ώστε κάποιοι να "πιάσουν" το νόημα και να ξεκινήσει συζήτηση για τα σημερινά σοβάρα κατ'εμέ γεγονότα.
ΝΑΙ το ξέρω είναι απο τον φλεβάρη ευχαριστώ για την πληροφορία.
Ας κοιτάξουμε λίγο παραδίπλα και ας ενώσουμε το πάζλ,έχω την εντύπωση ότι γράφονται σελίδες της νεοελληνικής ιστορίας αυτές τις μέρες,πρέπει να ξεκινήσουν συζητήσεις τουλάχιστον μεταξύ ανθρώπων όπου υποτίθεται ότι αντιδρούν και βλέπουν πράγματα εκτός απο μία ημερομηνία!σήμερα βγήκε πα΄λι ο κόσμος έξω στούς δρόμους άλλος κόσμος για άλλους λόγους κάπως συνδέεται με χτες,προχτές και πριν δυο μήνες και ίσως να συνδέεται με το αύριο και το μεθαύριο.Θα ζητήσω συγνώμμη εάν ήμουν απότομος αλλά νοιώθω ότι επείγει να ξεκινήσουμε να ψαχνόμαστε γύρω μας νομίζω ότι το καζάνι έχει αρχίσει να βράζει έντονα και μάλιστα πολύ γρήγορα ανα μία μέρα έχουμε περιστατικά τα πράγματα τρέχουν απίστευτα γρήγορα.Τέλος την φώτο μου την έστειλαν σήμερα φίλοι όπου μου είπαν και για τον περιστατικό του αγίου παντελεήμονα και το αρχείο είχε σημερινή ημερομηνία υποθέτω ότι είναι σημερινή.
*για να σε διαφωτίσω ηνίοχε γιατι στο τηλεφώνημα μας μαλλον έπαιζες πιάνο απο ότι θυμάμαι και σου είπα ότι έχω υλικό και ότι ΘΑ πάω κάτω για φώτο οπότε δεν παίζει να έβγαλα φώτο πριν πάω εκεί.

PALOUKI LOUK είπε...

βέβαια και ο φετινός φλεβάρης κοντά είναι....να δούμε τώρα τι θα βάλουν στο παρμπρίζ ή μήπως η περικαεφαλαία μετράει ώς ανάρτηση απο μεριά τους?

Αntidrasex είπε...

Παλούκι, μην αρπάζεσαι. Το πληροφοριακά που έγραψα δεν είχε σχέση με το αν είναι παλιά ή όχι, είναι αυτό ακριβώς που έγραψα: Πλη-ρο-φο-ρι-ακα! Τέλος.
Καλά έκανες και την ανέβασες, όπως και ο Αραφάτ που ανέβασε το χουντογλέντι.
Το μπλογκ έχει στόχο την κρατική καταστολή και ότι υλικό υπάρχει νέο ή παλαιό, πρέπει να ανεβαίνει. Απλά καλό είναι να μπαίνουν και οι πληροφοριακές αναφορές, για να μην μπορεί να πει κάποιος ότι προσπαθούμε να δημιουργούμε εντυπώσεις παρουσιάζοντας κάτι παλιό ως νέο.
Τώρα, αν θες να ξεκινήσει συζήτηση, συμφωνώ και μαζί σου, ας το κάνουμε. Αλλά μην το κάνεις έτσι, "βάζω μια φωτό και περιμένω να ξεκινήσει συζήτηση". Έτσι, ανάμεσα μας που μοιραζόμαστε πάνω κάτω τις ίδιες απόψεις, δεν θα γίνει γιατί γενικώς συμφωνούμε.

PALOUKI LOUK είπε...

κάθομαι και σκέφτομαι ότι καμιά φορά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οι πρωταγινιστές να είναι πολλοι και να έχουν όλοι δίκιο δηλαδή:
-οι μετανάστες έχουν δίκιο διότι ως κράτος δεν τους έχουμε υποδεχτεί οργανωμένα,δεν συνεργάζονται οι πηρεσίες αναμεταξύ τους ούτε και στα πιό απλά πράγματα, παιδεία, εργασία, εσωτερικών,υγείας, ασφάλισης και εργασίας, το μόνο που μας ένοιαξε ήταν είτε να τους κάνουμε γρήγορα ψηφοφόρους βλέπε ρωσόπόντιους,βορειοηπειρώτες κλπ. ή απλά να βγάλουμε μια μιζούλα βλέπε τελωνιακούς, λιμενικούς, εφοριακούς, συνοριοφύλακες.
-οι κάτοικοι επίσης έχουν δίκιο διότι βλέπουν την περιουσία τους να χάνει αξία, τους έχουμε αφήσει μέσα στα μπουρδέλα στα γύρω στενά, φούλ εγκληματικότητα στην γωνία πρίν ένα μήνα στο καφενείο πυροβολισμοί με νεκρούς απο ότι θυμάμαι για ναρκωτικά και προστασία.
-εγώ έχω δίκιο να εκμεταλεύονται την ανάγκη για ασφάλεια των κατοίκων οι ακροδεξιοί και να παριστάνουν τους σωτήρες
-επίσης πάλι εγώ έχω δίκιο που βλέπω τον μπάτσο να ξεχνά εντέχνως την αποκριάτικη περικεφαλαία στην κλούβα
-όπως επίσης έχω δίκιο να σκοτωνόμαστε όλοι εμείς στους δρόμους,και οι 300 κουκουλοφόροι της βουλής μέσα απο το άσυλο της βουλής να μας βιάζουν καθημερινά!

PALOUKI LOUK είπε...

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ????

Αntidrasex είπε...

Άμα βρω το δικό μου θα σου πω να κοιτάξεις και για το δικό σου.
Πάντως, δυστυχώς, δυστυ-χέστα-τα, όχι εκεί που θα έπρεπε θεωρητικά: στην κάλπη.
Με πολύ κόπο και ξεκινώντας από τα κάτω και τον δρόμο, μόνο. Και ΣΥΜ-μετέχοντας.

PALOUKI LOUK είπε...

έχω ένα παράπονο έαν 8/12 που ήταν δεύτερα στριμώχναμε τους βουλευτές να μην μπούν στην βουλή και πέφταν και μερικές ψιλές μήπως σήμερα να μήν μας δούλευαν τόσο,και να στρώνανε λίγο και να καταλάβαιναν ότι η καρέκλα που κάθοντια δέν είναι ούτε της πουτάνας της μάνας τους ούτε του μαλάκα του πατέρα τους που τους έμαθε μόνο πως να κλέβουν - και ότι αυτή η καρέκλα ανήκει στο Ελληνικό κοινοβούλιο δηλαδη σε εμάς?και με αναγκάζουν 31 χρονών μαντράχαλο να τρέχω πίσω απο τις πορείες?

Αntidrasex είπε...

Εγώ έχω άλλη πρόταση, όχι να μην τους αφήναμε να μπουν (σιγά τη ζημιά που θα τους κάναμε, τη σκούφια τους πετάνε για κοπάνα) ούτε βέβαια να ρίχναμε ψιλές.

Εγώ θα έλεγα ότι θα έπρεπε, σε μια περίπτωση που είναι ΟΛΟΙ μέσα (π.χ. ψηφοφορία προϋπολογισμού) να μαζευτούμε κάνα μύριο από έξω και να μην τους αφήνουμε να βγούνε. Εκεί να δεις πως σφίγγουν οι κώλοι.

PALOUKI LOUK είπε...

αχ αχ αχ πολύ μου αρέσει αυτό!

δεν θα πας πουθενα
βουλευτακο πουσταρα!

yX είπε...

Πάντως, όσο και να το κατακρίναμε, όντως η φωτογραφία ξεκίνησε συζήτηση!!

Ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά για να γίνουν πρέπει πρώτα εμείς να γίνουμε πολλοί. Άρα να βρούμε τρόπους εξωτερίκευσης και προσέγγισης του μέσου Έλληνα... Τραγικά δύσκολο, το ξέρω, αλλά πότε ήταν εύκολο κάτι τέτοιο;