ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Οι γνωστοί άγνωστοι,τσιρκολάνοι και ιματζ μέϊκερς τις ΕΛ.ΑΣΣ είχαν επιστρατεύσει όλα τα τελευταία τεχνολογικά μέσα καθώς και γριές, χήρες ζωντοχήρες, τρελλούς, μισότρελλες, χουντοφρονες, και τέλος φοβερά ηχητικά...


μικροφωνίζει λίγο αλλά η τουρκομπαρόκ τσιφτετελοειδής επιλογή του ύμνου του συλλόγου της Ελ΄.Ασσ. είναι προφανής....."άχ Ελλάδα σ'αγαπώ" λέει ο Παπάζωγλου με το διφορούμενο νόημα ΕΛΛΑΣ=ΕΛ.ΑΣΣ. και επίσης ότι αυτοί αγαπούν την Ελλάδα πιό πολύ απο τους υπολοίπους,λές και εμείς χέσαμε στο πηγάδι και αυτομάτως είμαστε περιθωριακοί.
(*φαίνονται και κάποιοι τραμπούκοι γουρουνομούρηδες με σκουπόξυλα και καδρόνια)

ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΟ ΓΚΕΓΚΕ???

εδώ, έχουν επιστρατεύσει μία τρελλέγκο γριά που έχει ντυθεί χήρα και με μία ντουντούκα φωνάζει:¨Προσέχτε παιδιά μου,υπάρχουν εξωγενείς δυνάμεις όπου σας φυτεύουν ναρκωτικά και σας ενοχοποιούν. Άλλοι κάνουν τα επεισόδια και την βία, είστε τα θύματα και την πληρώνετε εσείς και άλλα διάφορα επιτυχημένα.


ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!
ΤΕΛΟΣ!

1 σχόλιο:

Orestis είπε...

Κλασσικές μπάτσο αντιδράσεις. Αν απειλείται η ΕΛ.ΑΣ., αυτομάτως απειλείται και η ΕΛΛΑΣ. Όλοι τους χτυπάνε γιατί υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εναντίον της Ελλάδας (από ξένα κέντρα εννοείται) και όχι γιατί οι ίδιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλεία τους. Κλασσικές φασιστοαντιλήψεις ψηφοφόρων του Λ.Α.Ο.Σ.