ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

9-1-09 - Η χούντα είναι ακόμα ζωντανή


Την Παρασκευή 9/1,μου δόθηκε έντονα η εντύπωση από τον χειρισμό της ΕΛ.ΑΣΣ. (όπου ΑΣΣ κώλος αγγλιστί) ότι υπήρχε συντονισμένο σχέδιο ώστε να αποκλειστούν οι διαδηλωτές από τα Προπύλαια προς την Ασκληπιού με σκοπό να πάρει το αίμα της πίσω κατά μια έννοια χωρίς να υπολογίσουν παράπλευρες απώλειες και λανθασμένες συλλήψεις. Επίσης αυτό που ήταν πασιφανές, ήταν το ότι ΔΕΝ ήθελαν μάρτυρες σε όλο αυτό το τσίρκο θέαμα όπου οι τσιρκολάνοι της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας ετοίμασαν.

Η πορεία ξεκίνησε να κατεβαίνει την Πανεπιστημίου (ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΞΟ),έχοντας ασφυκτική συνοδεία και στις τέσσερις πλευρές της (μπρός, πίσω, δεξιά και αριστερά), όπου υπάρχει μπλε γραμμή είχαν από πριν αποκόψει τα στενά με διμοιρίες οριζόντια στημένες έτοιμες για μπορέσουν να τρέξουν και να επιτεθούν, συνήθως τις βάζουν κάθετα ώστε να κλείνει ο δρόμος τώρα όμως ήταν καθαρά ενέδρα στα στενά με σχηματισμό φάλαγγας κατά άντρα όπως λέγεται.

Έπειτα φτάνοντας στα προπύλαια, η μπροστινή διμοιρία της πορείας έκανε αριστερά και συμπτύχτηκε με την αριστερή ώστε να ανοίξει η πορεία από εμπρός, βέβαια 100 μέτρα εμπρός η πανεπιστημίου ήταν κλειστή από άλλες διμοιρίες επομένως ο κόσμος αναγκαστικά κατευθύνθηκε προς τα προπύλαια όπου και από το πεζοδρόμιο και πέρα είναι άσυλο, με το που το αντιλήφθηκε ο κόσμος άρχισε να αντιδρά λεκτικά νοιώθοντας εγκλωβισμένος ,και πέταξαν 2 άτομα αυγά, αυτό λοιπόν ήταν η αρχή ρίψεως δεκάδων χημικών και όλες οι διμοιρίες όπου ήταν αριστερά και απέναντι από τα προπύλαια. Άρχισαν να σπρώχνουν τον κόσμο προς το μωβ αστεράκι μέσω της οδού Ασκληπιού και να οδηγηθεί στην παγίδα, διότι είχαν κλείσει την Ασκληπιού στο ύψος της Ναβαρίνου, σημειωτέον ότι διμοιρίες είχαν κρυφτεί μέσα σε τράπεζες και υπουργεία ώστε να μην φαίνονται ήταν τρομακτικό δεν το έχουν ξανακάνει. Ποδοπατώντας ο κόσμος φτάνοντας στο μωβ σημείο της ενέδρας είχε αποκλειστεί, μεταξύ αυτών υπήρχαν δικηγόροι από γραφεία της εκεί περιοχής, περαστικοί όπου ψώνιζαν, φοιτητές, δάσκαλοι από την ολμε, κάποιοι με κουκούλες όχι πάνω από 20-30 άτομα, δημοσιογράφοι και γυναικόπαιδα αρκετά, ένα σύνολο 200 - 300 ατόμων είχε εγκλωβιστεί στην οδό Ασκληπιού μεταξύ των οδών Σόλωνος από κάτω και Ναβαρίνου από πάνω.



Τότε λοιπόν οι διμοιρίες κλείνουν ως έχει τον κόσμο και αρχίζουν να τους κτυπάνε αδιακρίτως, σκεφτείτε ότι στο τέλος του επεισοδίου υπήρχαν στον δρόμο κάτω παπούτσια, αίματα, τσάντες με ψώνια πατημένες, και άλλα θυμίζοντας την θύρα 7 όταν πατηθήκανε και όχι το κέντρο της Αθήνας. Οι ένοικοι ακούγοντας κραυγές και εκκλήσεις για βοήθεια άνοιγαν τις εξώπορτες τους ώστε ο κόσμος να μπει μέσα και να σωθεί όπως γινόταν στην κατοχή με τους Γερμανούς!!!

Στην συνέχεια μαζεύτηκε κόσμος γύρω από το στενό και έκανε κλοιό έξω από τον κλοιό της αστυνομίας ώστε να μην φύγουν οι κλούβες με τους συλληφθέντες, διότι ένοιωσαν όλοι συμπαράσταση στην άδικη και τραγικά βίαιη συμπεριφορά. Όταν έβαλαν μπρός φώναξα όλοι κάτω, με άκουσαν και όλοι πραγματικά έκατσαν ανεξαρτήτου ηλικίας, τότε λοιπόν οι μπάτσοι μας πάτησαν κάτω, κυριολεκτικά πάταγαν πάνω σε ανθρώπους ώστε να περάσουν δεν το έχω ξαναζήσει αυτό ήταν αληθινά τρομακτικό.

Σημεία όπου θα ήθελα να επικεντρωθώ είναι τα εξής:
1) Δεν άφηναν κανέναν να τραβήξει, ούτε δημοσιογράφους να περάσουν ώστε να μην υπάρχουν μαρτυρίες, φαίνεται ξεκάθαρα σε πολλά σημεία των λήψεων και των Φώτο, επίσης ένας ματατζής μου έκανε κωλόχερα και με έδειχνε ώστε να με ξεχωρίσει από το πλήθος επειδή κατέγραφα!
2) ΌΛΟΙ τους είχαν βγάλει τα διακριτικά τους ώστε να μην υπάρχουν στοιχεία ήταν σαν αποσπάσματα εκτελέσεως ειδικά μια διμοιρία με χακί δεν είχε ούτε το σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
3) Μια διμοιρία όπου φορά έντονο μπλε, φορά την παλιά στολή των Μ.Ε.Α. (μονάδες επιτήρησης ασφάλειας) όπου ήταν επί χούντας και καταργήθηκε, αλλά την στολή την είχαν στο σεντούκι!

4) Δεν άφηναν δικηγόρους να περάσουν ούτε με την επίδειξη της δικηγορικής τους ταυτότητας, εάν ερχόταν όμως ο Κούγιας θα άνοιγαν και μπούτια τους.
5) Έστειλαν τουλάχιστον 20 άτομα στο νοσοκομείο σοβαρά και τα μέσα μαζικής εξημέρωσης δεν είπαν τίποτα.
6) Τα επεισόδια δεν τα προκάλεσαν οι διαδηλωτές 1000% γιατί ήμουν μπροστά.
7) Επίσης σε μία φώτο είναι κρυμμένοι μέσα σε είσοδο δημοσίου κτηρίου οι ρουφιάνοι πράγμα απαράδεκτο να στήνουν καρτέρι σαν σε ανταρτοπόλεμο.
8) Οι φώτο με τους ζητάδες τις τράβηξα όταν κάναμε καθιστική έκατσαν γύρω μας ώστε να μην μπορούμε να φύγουμε και να μπορέσουν τα ματ να μας χτυπήσουν.
9) Η φώτο με την διμοιρία που είναι στην Ασκληπιού έξω από την κλινική θα την καταλάβετε από μια γλάστρα πεσμένη ήταν αυτοί όπου χτύπησαν τον τραυματία που βγήκε από την κλινική για δεύτερη φορά φαίνεται καθαρά το μπλε τρίγωνο του κράνους που είναι το διακριτικό της διμοιρίας η φώτο είναι μόλις τον χτύπησαν και έκαναν το σήμα της νίκης με το χέρι και έφευγαν προς την οδό Μασσαλίας τρέχοντας.

10) Τους δύο μαθητές τους έπιασαν και τους έδειραν μόλις έπεσαν τα χημικά και προσπαθούσε να φύγει ο κόσμος να σωθεί και δεν τον άφηναν, και οι δύο αυτοί πέρασαν γύρω από τον πρώτο κλοιό των διμοιριών και τους τσίμπησαν αυτοί όπου ερχόντουσαν από πίσω, τον ένα τον πιο αδύνατο τον έπνιγε ο πραιτοριανός με κεφαλοκλείδωμα αρκετή ώρα και ταυτοχρόνως είχαν ρίξει τον φίλο του κάτω και τον κλώτσαγαν. Μετά τους έψαξαν και βρήκαν μόνο βιβλία οι αλήτες!

11) Όλο αυτό το υλικό και μαζί παλιότερο αρκετά καυστικό το έδωσα στο ALTER όπου ΑΥΤΟΙ μου το ζήτησαν, έδωσα και μία συνέντευξη 10 - 15 λεπτών αντίστοιχα καυστική όσο το υλικό μου αλλά δεν το έβαλαν. Όπως μου είπε ο διευθυντής του αστυνομικού δελτίου Λ.Μ., δέκα λεπτά πριν την προβολή τους, δεν κατάλαβε γιατί του είπαν όχι τελευταία στιγμή...
Έτσι λοιπόν εγώ μαζί με την βοήθεια του φιλαράκου σας τα δείχνουμε από μόνοι μας χωρίς λογοκρισία και προκαταλήψεις με μοναδικό σκοπό να σας βάλουμε να σκεφτείτε ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ???

Φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο: PALOUKI LOUK
Φωτογραφία χτυπημένου τραυματία: Indymedia
Συνέντευξη: Ελληνοφρένεια
Μοντάζ, επιμέλεια: GiaNt

Τέλος 2 βίντεο που περιέχουν αποσπάσματα που δημοσιεύθηκαν απο την ομάδα "Κόκκινοι αντι-ρεπορτερ"

9 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ FLATLINER ΣΤΟ ΑΝΤΙ

ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑΜ



ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ


Προσπάθησα με ψυχραιμία να εξετάσω τα γεγονότα που έλαβαν χώρα με αφορμή την πρόσφατη προσαγωγή 16 δικηγόρων στη ΓΑΔΑ. Για «θεσμική ανατροπή του πολιτεύματος» μίλησαν μερικοί. Για «θλιβερούς ambulance chasers» μίλησαν άλλοι. Που είναι η αλήθεια;

Δυστυχώς, απ` ότι εγώ κατάλαβα παρακολουθώντας τα σχετικά βίντεο, τις ειδήσεις, τα μπλόγκ αλλά και τις ανακοινώσεις των δικηγόρων, το συμπέρασμα είναι ένα. Οι εν λόγω δικηγόροι (κυρίως γυναίκες) ως μέλη (!) άτυπης νομικής ομάδας προσπάθησαν να παρεμποδίσουν σύλληψη περικυκλωμένων διαδηλωτών. Έτσι απλά.

Καλώς ή κακώς όμως και εφόσον αναγνωρίζουμε Κράτος και Νομοθεσία, οφείλουμε (ειδικά ως δικηγόροι) να σεβόμαστε και την εκτελεστική εξουσία. Ποιος δίνει το δικαίωμα στον δικηγόροι να κρίνει το ποιος θα συλληφθεί ή μη; Θα τρελαθούμε τελείως; Μήπως οι δικηγόροι είναι ή θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω νόμων;

(By the way, που ήταν όλοι αυτοί οι δικηγόροι την περίοδο της χούντας; Απείχαν; Ή παρίσταντο κανονικά στις δίκες αναγνωρίζοντας έτσι το όποιο καθεστώς; Ρωτάω.)

Τα δικαστήρια λοιπόν (ως ανεξάρτητα) θα κρίνουν τελικά για το ορθόν ή μη της όποιας σύλληψης και εκεί είναι που παίζει σημαντικό ρόλο ο ιερός θεσμός του συνηγόρου. ¨Όχι αλαλάζοντας στα οδοφράγματα και απειλώντας αστυνομικούς.

Έτσι πρόχειρα λοιπόν εγώ ο άσχετος αντελήφθην:

1-Παρεμπόδιση σύλληψης

2-Εξύβριση λόγω και έργω

3-Απειλή

4-Καταγραφή με κινητά (χωρίς συναίνεση βέβαια)

5-Σπρωξίδια, κλωτσιές, φτυσίματα.

Και όλα τα παραπάνω από λειτουργούς της δικαιοσύνης! (Δικηγόρους.)

Ο ΔΣΑ ή ο εισαγγελέας δεν αντιλήφθηκαν τίποτα από τα παραπάνω;

Και για να κλείνουμε. Δικηγόροι μάγκες είναι αυτοί που ασκούν το λειτούργημα σε συνθήκες δίωξης και καταστολής (βλ. δικτατορίες κλπ.) με πραγματικές συνέπειες ζωής. Όχι εκ του ασφαλούς. Όχι με το κινητό στο ένα χέρι, την ΓΚΟΥΤΣΙ στο άλλο και με τις πλάτες των ΜΜΕ να μας στηρίζουν.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα σούπερ χαλαρό κοινοβουλευτικό πολίτευμα όπου η βασική αρχή έχει γίνει η ατιμωρησία. Αλλιώς δικαιούται ο καθένας να ομιλεί περί ambulance chasers και δικηγόρους life style.

Έτσι απλά.

Flatliner.



ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΙΠΕΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑΝ ΛΕΜΕ) ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΟΣΟ ΕΣΥ ΑΝΕΒΑΖΕΣ

"FLATLINER ΕΙΣΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ.

ΙΣΩΣ ΖΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ,
ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΕΙΔΑ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΙΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ, ΕΙΔΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ, ΕΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ
ΕΙΔΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ (ΜΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΟΓΕΡΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ) ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ.

ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ

ΤΑ ΡΑΤΣΙΤΣΙΚΑ ΤΑΞΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ"


ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ. ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ...

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.


ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ ΛΕΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

giant Σε ευχαριστω πολυ για την ευκαιρια που μου εδωσες....

Ka0s είπε...

Μπράβο,πολύ ωραίο ρεπορτάζ..
στην φωτογραφία του σχολίου 9) είναι η φωτογραφία άλλης μιας ζαρντινιέρας-δολοφόνου,φαντάζομαι..:p

Yellow Kid είπε...

@Athena:
Τις ίδιες απόψεις περί παρεμπόδισης των αρχών (παρεμπόδιση σε τι; Να μην σπάνε κεφάλια ανθρώπων που βγαίνουν από τα νοσοκομεία ή χέρια καταστηματών;) και περί λαιφ σταϊλ κινητών (άστε ρε παπάρες, δείξτε μας πρώτα τι κρατάτε και τι φωτογραφίζετε εσείς) τις έχω διαβάσει και αλλού. Με κάνουν έξαλλο και γι αυτό σε ευχαριστώ που απάντησες γιατί παίζει πολύ αυτή η δικαιολογία, οπότε είναι καλό να ακούνε και κανέναν αντίλογο.

...


Ακούγοντας την ηχογραφημένη συνέντευξη της Ελληνοφρένειας, στο σημείο που ο Αποστόλης μέσα στο χιουμοριστικό στιλάκι του, απαντάει
"για αυτό σας έσπασαν το χέρι, γιατί δεν είστε κουκουλοφόρος", αν και ακούγεται φοβερά εριστικό σκέφτηκα πόσο δίκιο έχει.

Αν ο "κουκουλοφόρος" είναι δικός τους έπρεπε να βρουν κάποιο θύμα και να ασκήσουν το θεάρεστο "έργο" τους.

Αν ο "κουκουλοφόρος" δεν προέρχεται από παρακλάδια της αστυνομίας, αλλά είναι κάποιος που καλώς ή κακώς έχει επιλέξει ένα τέτοιο μέσο δράσης, σίγουρα είναι και τσαμπουκαλεμένος και έτοιμος να τα βάλει με τα ματ.

Και σε αυτήν ακόμα την περίπτωση ο ματατζής θα προτιμήσει σαν εύκολο στόχο κάποιον που δεν είναι επιθετικός απέναντι του, που δεν θα του σηκώσει πέτρα.

Αntidrasex είπε...

Αφήστε ρε τρομοκράτες που μας το παίζει αθώος ο ψιλικατζής...
Αφού στη βιτρίνα έχει φωτογραφία του ΤΣΕ, φαίνεται στο φόντο.
Είναι ένοχος λοιπόν και για αυτό τον έδειραν.

Yellow Kid είπε...

@A+S:
...Στην γιάφκα του ψιλικατζή βρέθηκαν επίσης:
1)Μία πατημένη τσίχλα από άτομο αντιεξουσιασιακού χώρου που φορούσε πράσινα ολσταράκια.
2)Αναπτήρες και άλλα εμπρηστικά υλικά προς πώληση και χρήση.
3)Τσιγάρα (τα οποία ως γνωστόν μπορούν να σκοτώσουν).
4)Στυλό bic με τα οποία συντάσσονται σε πρώτο χέρι οι τρομοκρατικές προκηρύξεις.
5)Αριστερές εφημερίδες και άλλα αντικυβερνητικά έντυπα.

Ανώνυμος είπε...

τωρα που ξαναειδα τα βινεο μαζεμενα μου σηκωθηκε η τριχα,γενικα εγω εχω πιο ουδετερη σταση,εν μερη δεν μου αρεσει ουτε ο πολιτης να κανει τον ρεπορτερ για να ζητησει τα διακιωματα του και μετα να με κυνηγανε οι ασφαλιτες μεχρι τον κολωνο τρεχοντας να μου παρουν την καμερα οπυ εαν με επιαναν θα με αυτοκτονουσαν γιατι εχω και αλλα τραβηξει,ουτε οι δικηγοροι να το παιζουν σταυροφοροι γιατι δεν τους ειδα να λενε οτι ο ο κουγιας δεν εχει αδεια το εκαναν μοκο,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ!

hnioxos είπε...

Τα βίντεο του Palouki είναι πολύ σημαντικά και αξίζουν να τα προωθήσει ο καθένας όπου μπορεί. Εγώ για παράδειγμα θα στείλω μέιλ σε κόσμο και εδώ και στο εξωτερικό. Ας κάνει ο καθένας κάτι αντίστοιχο.

Mikros Alitis είπε...

Ναι, τα βλέπω όλα αυτά και μου χαλάει πραγματικά η διάθεση..... Κάθε φορά σκέφτομαι ότι μετανάστες πρέπει να γίνουμε όλοι και να αφήσουμε αυτή την χώρα στους πολιτικούς και τους μπάτσους να την χαίρονται.... :-( Να προσέχεις αδερφές τις ζαρντινιέρες και να κάνεις καμιά προπόνηση στο 100άρι γιατί μετά δεν θα έχουμε κανέναν να μας τα δείχνει.... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ