ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Αποκλειστικό!!!: Η πραγματική προκήρυξη του επαναστατικού αγώνα!

Δεν απέχει ιδιαίτερα από αυτή που δημοσίευσε το ποντίκι! :)


Κείμενο προκήρυξης: Wert
Αφήγηση, μοντάζ: GiaNt
Καβάτζωμα είδησης: ΣΚΑΙ

14 σχόλια:

Orestis είπε...

Γαμάτο!!!!!!
Θα είχε πλάκα να γυριζόταν και βίντεο αναπαράστασης της επίθεσης όπως το παρουσιάζει ο Wert. Θα είχε γαμώ τα γέλια, αλλά δύσκολο.

Lucha Libre είπε...

όχι απλά λολ
καραλολ

ATHENA είπε...

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΡΑΛΟΛ, ΚΑΡΑΛΟΛΑΡΑ

Yellow Kid είπε...

LOL!

Ελπίζω μόνο να μην αποδειχτεί οτί είναι κάποια παρακρατική οργάνωση, αλλά μόνο κάτι ηλίθιοι με κουμπούρια, γιατί θα φανερωθεί ένα ακόμα ποιο σάπιο σύστημα.

PALOUKI LOUK είπε...

σταθερή αξία ο γίγαντας!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αυτό τι υποτίθεται ότι είναι; Ο Μάρκος Σεφερλής των εξεγερμένων; Η κρυάδα ως απάντηση στην προπαγάνδα του συστήματος; Ούτε για παιδάκια δημοτικού δεν κάνει.

Τρελή σαβούρα.

Ka0s είπε...

ΧΑΧΑ!Έσκασα στο γέλιο!

Niemandsrose είπε...

:))))

GiaNt είπε...

Νεφέλικας τόσο πολύ σε ενόχλησε το βίντεο, που πόσταρες το ίδιο σχόλιο που πόσταρες και στο TVXS.Gr?

Vlaxos (Σιάτρας Σπύρος) είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!

Έτσι!!!

ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧ!

Γειά σου ρε Γιγαντα!!!

χαχαχαχαχαχαχααχχα

Ανώνυμος είπε...

GiaNt, τόσο πολύ με ενόχλησε η οπαδική νοοτροπία που καλλιεργείται όλο και πιο συχνά σ' αυτό το μπλογκ, ώστε αποχώρησα χωρίς καν να έχω ποστάρει ένα άρθρο. Πράγμα που θα είχα κάνει αν δεν φοβόμουν ότι οι προσωπικές μου απόψεις πιθανόν να μην εκφράζουν την υπόλοιπη ομάδα.

Σαφώς και υποστηρίζω τα παιδιά που εξεγέρθηκαν, όπως και σαφώς αποδοκιμάζω τους κάθε λογής προβοκάτορες, χαφιέδες, κλπ. Αλλά δεν προτίθεμαι να πολεμήσω την καφρίλα του συστήματος με τα ίδια της τα όπλα. Ούτε να πέσω στο επίπεδο του κάθε ανεγκέφαλου νεολαίου του ΛΑΟΣ για να αποδείξω ότι έχει άδικο.

Η πρόθεση να σατιρίσετε τον Ε.Α. είναι σωστή, ο τρόπος που το κάνατε όμως δεν διαφέρει σε τίποτα από την χυδαιότητα που κυριαρχεί σ' αυτή την κοινωνία που υποτίθεται θέλουμε να αλλάξουμε. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, καθώς δεν έχω τίποτα προσωπικό ούτε με σένα ούτε με κανέναν άλλον εδώ μέσα.

Απλά πιστεύω ότι αν είναι να αντικαταστήσουμε τη Θώδη και τον Σεφερλή με τα "επαναστατικά" αντίστοιχα τους, καλύτερα να παραμείνουμε στους καναπέδες μας...

Orestis είπε...

Εγώ νομίζω ότι απλά δεν έχεις χιούμορ. Μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος με κάτι που δεν ενστερνίζεσαι με πολύς τρόπους. Το χιούμορ είναι ένας από αυτούς. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί ο τρόπος, σατιρίζουν το ίδιο το κείμενο και τον τρόπο που σκέφτονται. Θα είχες δίκιο αν το ύφος και το χιούμορ όλων των θεμάτων κυμαινόταν στα επίπεδα του Λαζόπουλου, όμως δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Ορέστη, εξέφρασα την άποψη μου και την αιτιολόγησα. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια στην αντιπαράθεση, αφού κατά βάση συμφωνούμε.

Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της αντιπληροφόρησης κι ελπίζω να μη χαθεί στην πορεία η ουσία προς χάριν του εντυπωσιασμού.

Orestis είπε...

Γιαυτό είμαστε εδώ, να συζητάμε, να επιβραβεύουμε και να τους την λέμε αν δεν μας αρέσει κάτι, όπως επίσης και για να διαφωνούμε μεταξύ μας.
Δεν βλέπω που βλέπεις τη συμφωνία, αλλά όπως και να έχει, εμένα μου άρεσε πολύ το βίντεο!!