ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Φοβού τους Δαναούς και μπάτσους φέροντας…



Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ BLOGER ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ http://mikrosalitis.blogspot.com
10 η ώρα είχαν παρκάρει. Η λεωφόρος Νίκης ήταν κλειστεί στο ύψος της πλατεία Ελευθερίας. Αστυνομικοί παντού ενώ σε φόντο ένα γερανοφόρο όχημα να κλείνει κάθετα το δρόμο.



Ρώτησε έναν τροχονόμο τι γίνεται και αυτός του απάντησε «Κάτι για τους Εβραίους, μία η ώρα θα έχουν τελειώσει». γινόταν καμία εκδήλωση συμπαράστασης στους Παλαιστινίους, τον λαό δίχως μοίρα.



Στο λιμάνι το σκηνικό είχε αλλάξει άρδην. Τώρα όλα ήταν κλειστά. Στο βάθος καμιά 30ριά άτομα κάτι κάνουν και γύρω τους χιλιάδες αστυνομικοί παρατεταγμένοι να τους φυλάνε.
Ηλικιωμένος περαστικός (προς άλλη κατεύθυνση): ημέρα μνήμης έχουνε οι Εβραίοι για το ολοκαύτωμα


ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ;;;


Για να καταλάβω, γιατί θα τρελαθώ. Έχουν κλείσει τον δρόμο και τους φυλάνε άπειροι πάνοπλοι για την γενοκτονία πριν 70 χρόνια και δεν αφήνουν κανένα να περάσει να δει τι γίνεται σε έναν δημόσιο χώρο ενώ την ίδια ώρα βόμβες ανατινάζουν μικρά παιδιά στην Παλαιστίνη. Θα τα βγάλω όλα φωτογραφία και θα τα βάλω στο μπλογκ μου…Συνολικά μέτρησε 5 κλούβες των ΜΑΤ με τις αντίστοιχες διμοιρίες. 2 φορτηγά της αστυνομίας που δεν ξέρει για πιο λόγο χρησιμοποιούνται. Ενώ πολλά ήταν τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες.
Είχε δε επιστρατευτεί μέχρι και το λιμενικό, με δύο περιπολικά να φρουρούν σημεία της αποβάθρας και ένα ταχύπλοο να κόβει βόλτες στο Θερμαϊκό, μην τυχών αναρχικοί επιχειρήσουν απόβασηΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 30 ΑΤΟΜΩΝ…
Όταν προσπάθησαν να κλέψουν τον μικρό αλήτη 7 φορές που ήταν οι 800 πάνοπλοι και οι 40 νοματαίοι;;; Όταν ο μικρός αλήτης απειλείτο με μαχαίρια, ενέσεις, κατσαβίδια και ξυράφια, που ήταν όλοι αυτοί οι αγριεμένοι τύποι που ερχόντουσαν 45 λεπτά αργότερα;;; Η αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη… Ναι, καλά, ωραίο ανέκδοτο αυτό.

Αλλά τώρα βλέπεται πρώην θύματα νυν θύτες έχουν εκδήλωση… Και φοβάται η επίσημη πολιτεία μην γίνουν τίποτα επεισόδια και ξεσπάσει διπλωματικό επεισόδιο. Και μετά τι θα λέμε στη φίλη χώρα;
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ http://mikrosalitis.blogspot.com

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Όπως λέει και ο τίτλος του ιστολογίου έχουμε πόλεμο.

yX είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
yX είπε...

Και, δυστυχώς ή ευτυχώς, μόνο η άλλη πλευρά είναι ένοπλη..

Side21 είπε...

" ... Φυλάνε
τ' αφεντικά τους " !!!