ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΚΟΥ

ΑΠΟ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ

Μετά τις 7 το απόγευμα κάτοικοι άρχισαν να μαζεύονται ξανά στο ισοπεδωμένο πάρκο- οπου παρέμεναν ακόμη μπάτσοι- και προχώρησαν σε δενδροφυτευση 30 δένδρων που δόθηκαν από τους βιοκαλλιεργητές Αττικής.


Υ.Γ (1) Την ίδια περίπου ώρα πραγματοποιήθηκε και δράση στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα στην Αχαρνών. Εδώ να σημειωθεί ότι την ώρα της δράσης, κάποιος με πολιτικά που βρισκόταν στο απέναντι καφενείο, έβγαλε όπλο το όπλισε και επιδεικτικά από σκόπευσε πρώτα προς τον κόσμο και μετα σήκωσε το όπλο ψηλά και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα…

Υ.Γ (2) Ανάλογα καουμποιλικια έκαναν και τα παλικαράκια των ΥΜΕΤ στο πάρκο της Κύπρου, όπου σε ένδειξη μαγκιάς ένας από αυτούς, άνοιξε προκλητικά την ασφάλεια στη θήκη και έβγαλε το όπλο σε επίδειξη δύναμης… Εντοπίσθηκε όμως από σ. και ακολούθησαν τα δέοντα… μέχρι που οι διμοιρίτες … μετέφεραν πίσω από τις γραμμές τους τον πιστολέρο με τα γυαλιά μύγας.

Υ.Γ (3) Με όμορφα συνθήματα νερομπουγελα και φτυσίματα απομακρύνθηκε κακήν κακώς και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου αθηναίων που ήρθε κουστουμαρισμένος και προκλητικά με το κινητό στο χέρι ζητούσε την παρέμβαση εισαγγελέα…. Για τους προπηλακισμούς που δέχθηκε.



ΕΠΕΙΓΟΝ Συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην οδό Λέλας Καραγιάννη 41 έξω από το 41ο Γυμνάσιο Λύκειο για να ακολουθήσει πορεία με τους μαθητές προς το δημαρχείο της Αθήνας.


κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΤΣ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

19 σχόλια:

PALOUKI LOUK είπε...

ΤΙ? ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ?
ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!
ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΛΩ ΙΝΦΟ!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι διάλογος σημαίνει πολιτισμό. Και χρησιμοποιούν μπάτσους με το νέο δόγμα πε΄ρι ασφάλειας -κατά διαδηλώσεων. Να δούμε τελικά που θα φτάσουν τα καουμποϊλίκια.

Βλαχοκυριλές είπε...

είδε κανείς κάποια αναφορά στα κανάλια για όλα αυτά?

PALOUKI LOUK είπε...

@βλαχοκυριλε
χτες τα μεσα μαζικης ενημερωσης δεν ειπαν τιποτε αλλα βεβαια σημερα τα πρωιναδικα ελεγαν μαλακιες τυπου 10 κατοικοι κλεινουν την πατησιων

Jimmy Kane είπε...

Έλεος. Το έχουμε χάσει εντελώς... Παλούκι Λούκ ενημέρωσε μας για το άλσος αν μπορείς μαν μήπως κατέβουμε και τα κάνουμε πουτάνα....

Ανώνυμος είπε...

opa re megale esi apo pano.

sas pirane xampari.

siga siga tha sas parei oloys i mpora.

epanastates toy koloy.


http://troktiko.blogspot.com/2009/01/giant.html

ATHENA είπε...

Βρήκαμε άλλον έναν blogger που δεν του φθάνει ένα blog ένα τα γράφει θέλει δύο για να ξεκαρφώνετε και να βγάζει την εμπάθεια του σε όλους και να στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ και τον Ψαριανό με την παρέα του. Είναι ο giantakos που έχει καιρό στο διαδίκτυο αλλά τώρα που αποφάσισε να γίνει αφισοκολλητής κομμάτων την πάτησε και έχασε και αυτό το ...δήθεν που είχε. Άντε για να μην νομίζει ότι δεν τον πήραμε χαμπάρι. Ρε κρατήστε ένα blog και από εκεί μέσα αν είστε μάγκες γράψτε ότι θέλετε. Από την Δράμα είναι ο giant και για να μην πούμε άλλα...περίεργα στοιχεία του. Δεν είμαστε σαν τα μούτρα του. Αυτή η φωτογραφία με το κλόουν είναι που χρησιμοποιεί. Δεν φταίμε εμείς...

Υ.Γ. Για όσους έχουν αμφιβολίες, o giantakos έχει google_ad_client και στα 2 του blog που είναι "pub-9702094071401802". Έχει ενημερωθεί αρκετός κόσμος πριν το δημοσιεύσουμε.


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΝΤΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΓΚ

Α ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Yellow Kid είπε...

@ Αθηνά:
Είναι πολύ απλό: Σταματάμε να χρησιμοποιούμε το ΠΡΩΚΤΙΚΟ ως μέσο ενημέρωσης. (Άσε να το χρησιμοποιεί μόνο ο έγκριτος δημοσιογράφος κος Χατζηνικολάου στις πρωινές του εκπομπές-χεχε).

Επίσης Αθηνά, πραγματικά παρόλο που ξέρω ότι γράφεις με κεφαλαία, όταν μεταφέρεις ένα σχόλιο pleaassse, βάζε το σε εισαγωγικά!!! Με μπέρδεψες αρχικά, νόμιζα ότι τα σχόλια του ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ ήταν δικά σου!!!

@Ανώνυμε:

"Επαναστάτες του κώλου"...Χμμμ δεν θα διαφωνήσω...Αλλά μας αρέσουν οι κώλοι! Γιατί όχι; Είναι ωραίοι και σέξι!)
Εσένα, όχι;

ATHENA είπε...

XAXAAXAA ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΙΝΤ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΑΖΩ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!

ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ?
"Έχει ενημερωθεί αρκετός κόσμος πριν το δημοσιεύσουμε."

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝ Ο ΓΙΑΝΤΑΚΟΣ ΕΧΕΙ 2 ΜΠΛΟΓΚΣ? (ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΤΑΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ 3! Α ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ GAZA CRISIS, 4 ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)

yX είπε...

Ρε τελικά υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ χαζοί εδώ μέσα... Εγώ νόμιζα ότι στη blogόσφαιρα θα έβρισκα κάπως καλύτερο ποσοστό ευφυών ανθρώπων...

Anyway, ΑΤΗΕΝΑ αν θέλεις περίγραψέ μου πως το θέλεις το banner και θα στο φτιάξω ;)

Και έχει δίκιο ο ΥΚ για τα εισαγωγικά, κι εγώ πήγα να πάθω εγκεφαλικό... Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα σωστά αυτά που διάβασα, πέρασα τρεις φορές την πρώτη παράγραφο μέχρι να πάω στην από κάτω! :P

ATHENA είπε...

ΞΑΝΑΣΥΓΓΝΩΜΗ ΥΧ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΜΗ ΣΥΦΙΛΙΑΖΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΟΥΡΦ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΓΚ.

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΤΙ ΩΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ...

ΤΟ ΜΠΑΝΕΡΑΚΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΦ -ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΕΙ ΚΟΠΥΡΑΙΤ- ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ

ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ
ΤΟ ΠΙ ΜΕ ΤΑΥ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΓΚ


ΤΟ "ΔΕΝ" ΜΠΛΟΝΤ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΧΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ
ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, Η ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ.


Σ ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ SIDE BAR TΟΥΣ...

Jimmy Kane είπε...

Είμαι καινούργιος σε μπλόγκ. Τελευταία ασχολήθηκα...
Να ρωτήσω κάτι για να καταλάβω...
Πιστεύω ότι πολλοί κοιτάνε Indymedia, preza, και άλλα αρκετά όπως tvxs κτλ...
(Μπορεί να κάνω λάθος και δεν κρίνω κανένα απλώς θέλω μια επεξήγηση.... )
Δεν έχω κοιτάξει ποτέ το Τρωκτικό (πρωκτικό) γιατί το όνομα του μου θυμίζει κάτι από ριζοσπάστη...
Ή το θέμα είναι να ρίξουμε την επισκεψιμότητα του ( Τηλεθέαση) ?
Εγώ πολλές φορές ότι κάνω πόστ εδώ το κάνω και σε εμένα (2 blogs) ... Το κάνω για το λόγο ότι θέλω παντού να υπάρχουν αυτά που βλέπω, από ενημερωτική πλευρά κ μόνο.
@ATHENA: Δέν λέω κάτι ενάντιά σου και συμφωνώ πλήρως με αυτά που λες,τον giantakos και πολλούς άλλους που γράφουν σε copy paste τους σιχένομαι ...
Απλώς μην κολλάμε εδώ... Είναι ένα μέρος (η μπλογκόσφαιρα ) ψηφιακό που μόνο λόγια εικόνες και ήχος υπάρχει...

hnioxos είπε...

Jimmy Kane μάλλον μπερδεύτηκες. Η Αθηνά ΔΕΝ έγραψε αυτά τα υβριστικά που αναφέρονται στο giantako.Αυτά τα έχει γράψει ο πρωκτικός. Και όσον αφορά το τι κερδίζει κάποιος με τα όσο περισσότερα κλικ που γίνονται στο μπλογκ του είναι μεγάλη ιστορία. Οι πρωκτικοί είναι πολλοί και είναι δημοσιογράφοι, λαμόγια και γενικά κουτσομπόληδες οι οποίοι έχουν επληροφόρηση για διάφορα θέματα από μέσα. Έτσι υποτίθεται ότι είναι πολύ έγκυρα αυτά που γράφουν. Με το να τους αυξάνεις την επισκεψιμότητα πρώτον τους δίνεις κύρος να γίνουν ένα από τα πιο επισκέψιμα μπλογκ αλλά και αν έχουν βάλει διαφημίσεις, με κάθε κλικ βγάζουν λεφτά.

Jimmy Kane είπε...

Συγνώμη τότε δεν κατάλαβα (γιάυτό και ρώτησα ) ....
@Athena Οκ τώρα κατάλαβα τι εννοείς...
Σορρύ καν πού αναφέρθηκα σε αυτά που είπες αλλά τα είχα μπερδέψει....

Jimmy Kane είπε...

Και το μπάννερ θα ήθελα να το δω άν το κάνει καποιος

PALOUKI LOUK είπε...

ΗΡΕΜΑ!!!
ας μην γινομαστε λαικοι δικαστες,ας παραθετουμε τα γεγονοτα ως εχει οσο πιο εμπεριστατωμενα μπορουμε και ας αφησουμε τον καθενα να βγαλει πορισμα μονος του.

μπορει καποιος να μου εξηγησει ΑΠΛΑ τι σκατα εγινε εδω?τι επαθε το τρωκτικο με τον γιγαντακο?

yX είπε...

Απ' ότι κατάλαβα (δεν αφιέρωσα και πολύ χρόνο, έχω και σημαντικότερες δουλειές), με δυο λόγια:

Ο Τρωκτικός ανακάλυψε ότι ο Giantakos έχει και δεύτερο blog (πρέπει να είναι ο μόνος στο βόρειο ημισφαίριο που υπέπεσε σε αυτό το βδελυρό και απεχθές ατόπημα), και τον κράζει για διπροσωπία.

Αυτά.

yX είπε...

Ας με διορθώσει/συμπληρώσει όποιος έχει καταλάβει περισσότερα...

yX είπε...

Έτοιμο, ΑΤΗΕΝΑ. Δεν το ποστάρω εδώ σε ξεχωριστό post, το ανέβασα στο δικό μου blog. Σε καλή μεριά!