ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Καταγγελία για ξυλοδαρμό 2 ατόμων στη Λάρισα

Αναδημοσίευση από το indymedia:

"ΛΑΡΙΣΑ.ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!!
από Ιάσονας 10:59μμ, Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009
(Τροποποιήθηκε 2:30μμ, Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009)
θεματικές: Κρατική καταστολή - Κοινωνικός έλεγχος \ Δεκέμβριος 2008 Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

Ξύλο σε περαστικούς.

Ώρα 15.15.Εγώ ο Α.Ι. και ο Γ.Γ. και οι 2 φοιτητές απ την Αθήνα μόλις αφιχθέντες στην Λάρισα για την διαδήλωση υπέρ των συλληφθέντων κι ενάντια στον τρομονόμο.Βαδίζοντας και μην ξέροντας την πόλη βρεθήκαμε πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα.Είδαμε διμοιρίες μπροστά απ την είσοδο του,κοντοσταθήκαμε αλλά μια και ο πεζόδρομος αυτός είναι πολυσύχναστος δεν φύγαμε αμέσως.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Σε 2 δεύτερα μας κυκλώνουν τρία γουρούνια μπλέδες φουσκωτοί και λένε στον φίλο μου."Τι έχεις στην τσάντα ρε?" Χωρίς απάντηση του σκάνε μπουκέτο στη μούρη ,εγώ τρώω δύο σφαλιάρες, μας τραβάνε απ τα μαλλιά και με τα χέρια πισθάγκωνα μας σέρνουν προς το τμήμα,ενώ ο αρχηγός τους ένα χοντρό ξυρισμένο κτήνος φωνάζει "Βαράτε τους". Μας αναλαμβάνει η διμοιρία της εισόδου. Μέχρι να μας πάνε στο κρατητήριο που ναι στο βάθος του κτιρίου περνάμε μπροστά απ τους παρατεταγμένους φονιάδες και ΚΑΘΕΝΑΣ απ αυτούς μας χτυπάει με μπουνιές,ασπιδιές,αγκωνιές,κλωτσιές στην κοιλιά και στα πλευρά.Βγάζουν το σαδιστικό άχτι τους όλοι.Ακόμα και γραφιάδες έχουν βγει και απολαμβάνουν το θέαμα..
Οι περαστικοί που σίγουρα μας είδαν δεν προλαβαίνουν ν αντιδράσουν καθώς μας μπάζουν γρήγορα μέσα και το πολύ ξύλο πέφτει μέσα στο κτίριο.Αρχίζει το ψάξιμο.Οι δύο μάσκες που βρίσκουν στην τσάντα μας ξεκινούν νέο γύρω ξύλου. "Ώστε κι εσείς μπάτσους ήρθατε να χτυπήσετε ε? Θα πεθάνετε κωλοανάρχια.. κτλ." Μας τσιτσιδώνουν (τα πάντα!!) για να βρουν που έχουμε κρυμμένους τους δυναμίτες/.
Μετά μας κλειδώνουν στο κρατητήριο και περιμένουμε εκεί και καλά την εξακρίβωση στοιχείων πράγμα εντελώς παράνομο αφού είχαμε ταυτότητες μαζί μας.Απλά μας τρομοκρατούσαν.Η πορεία απ την άλλη είχε ξεκινήσει και οι ιαχές της έφθαναν στ αυτιά μας. Εμείς καμιά επικοινωνία με τον έξω κόσμο-τα κινητά μας τα χαν πάρει. Για μία ώρα και κάτι περιμένουμε πίσω απ τα κάγκελα ενώ οι σύντροφοι μας μας ψάχνουν.
Τελικά έρχεται το μήνυμα απ τα κεντρικά της Αθήνας οτι δεν έχουμε προηγούμενα με την ασφάλεια και μας αφήνουν.
"Οι αμερόληπτοι μεροκαματιάρηδες" έκαναν πάλι το καθήκον τους.
Πριν απο 1,5 ώρα φασίστες την πέσανε στα παιδιά της κατάληψης υπό το άγρυπνο βλέμμα των απανταχού ΜΑΤάδων. Για να μην ξεχνάμε και τους εφεδρικούς μπάτσους του συστήματος..
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΙΑ-ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ
ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ"

1 σχόλιο:

ATHENA είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΒΟΥΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΛΑΡΙΙΣΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...