ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Μια που τους έχουμε...

Ύστερα από την Ιερή Φύλαξη του πλαστικού δέντρου στο Σύνταγμα, από τα ΜΑΤ. Ύστερα από την άμεση καταστολή, του να συνεχίσει ένας μελλοντικός χώρος πάρκινγκ να έχει αυτά τα απαίσια και άχρηστα φυτά εξαιτίας κάποιων γνωστών άγνωστων κατοίκων της περιοχής, ο κος Κακλαμάνης σκέφτεται πολύ σοβαρά να επεκτείνει τις δραστηριότητες των ΜΑΤ και σε άλλες οικολογικές ή αστικές δραστηριότητες:

1.Να μαζεύουν με κλούβες τα σκουπίδια και να σαπίζουν στο ξύλο όποιον τολμάει να πετάει κάτω την γόπα του ή την τσίχλα του.
2.Να πηγαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία και να φροντίζουν πάντα με τον "παιδαγωγικό" τους τρόπο να είναι φρόνιμα.
3.Να στέλνουνε τις διμοιρίες τους να κάνουνε ντού όταν υπάρχει καταγγελία από "αγανακτισμένο γείτονα" για ηχορύπανση σε ώρα κοινής ησυχίας. Το ίδιο να ισχύει και όταν απλώνουμε ρούχα στην ταράτσα, αλλά και για τα πάρτι.
4.Όσοι πεζοί περνάνε με "Σταμάτη" να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στην ΓΑΔΑ. (οπού φυσικά να ακολουθεί το παραδοσιακό ξεβράκωμα και ξύλο).
5.Να αντικαταστήσουν άμεσα τους νοσοκόμους, τους δικηγόρους, τους εργολάβους, τους καλλιτέχνες, τους δασκάλους, τους παπάδες, τούς γονείς και τους πολιτικούς. Δεν αναφέρθηκα στους κουκουλοφόρους απ΄ότι είδατε, γιατί ήδη ασκούν αυτό το επάγγελμα. (να μην ξεχνάμε και αυτό των ζώων)

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ!

1 σχόλιο:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το πρόβλημα του Κακλαμάνη, τελικά, είναι να κάνει αυτό που θέλει. Ποιο διάλογο και ποια σύνεση;