ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ανακοίνωση ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Αδιευκρινιστο μέχρι στιγμής πώς έχει πέσει νεκρός ο 58 ετών Σ.Σ. παλαίμαχος τερματοφύλακας,ο οποίος είχε παέι να δεί τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗ - ΑΕΚ όπου έγινε σήμερα το βράδυ. Άλλοι μιλάνε για υπέρμετρη χρήση χημικών όπου επιδείνωσαν το ήδη επιβαρημένο καρδιακό του ιστορικό,άλλοι μιλάνε για φυσική - σωματική βία απο πλευράς αστυνομίας πάλι και τέλος άλλοι λένε για καρδιακό επεισόδιο λόγω της έντασης τηε στιγμής, πιθανά βέβαια να είναι και η σφαίρα του εξοστρακισμού του Αλέξη η οποία επέστρεψε απο τις 3.546.921 στροφές γύρω απο την γή και πέφτοντας απο την στρατόσφαιρα πέτυχε τον άτυχο άντρα!(photo:in.gr)
H ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια στην οποία αναφέρει:

«Στην μέχρι τώρα χρονική διαδρομή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, γίναμε μάρτυρες δύο ακραίων και αντιφατικών συμπεριφορών από πλευράς Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όσον αφορά στην δικαιοδοσία των καθηκόντων της στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Από την μια, στις 2 Νοεμβρίου 2008, στο περιθώριο της αναμέτρησης ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ, παρακολουθήσαμε το θέαμα μια απαθούς Αστυνομίας, παρατηρητή κάθε παραβατικότητας, που θριάμβευσε εκείνο το βράδυ, αυτοκαταργώντας και καταλύοντας τα Μέτρα Τάξης, που η ίδια εκπόνησε και καθόρισε.

Απόψε, μόλις 2,5 μήνες αργότερα, στο τέλος του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ε.Κ κι ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις, με άνεση (λόγω τις ελάχιστης έκτασης των περιστατικών, που συνέβησαν) επέτυχαν την αναχαίτιση των ταραχών, επιδόθηκαν, με ιδιαίτερα υπερχειλή τρόπο, σε ένα ιδιότυπο 'αντάρτικο κερκίδων', καταδιώκοντας κατά μόνας τους οπαδούς και περνώντας σε ρόλο επιτιθέμενου, χωρίς αυτό να απαιτείται σε καμία, μα καμία περίπτωση από τα γεγονότα, διογκώνοντάς τα, ενώ επρόκειτο για ανύπαρκτα περιστατικά.

Καταδικάζουμε αυτή τη, βάναυση και έξω από κάθε λογική, συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων και, ως Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, δηλώνουμε την απόλυτη αδυναμία μας στο να κατανοήσουμε το ποια εν τέλει είναι η θέση και η στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στα ζητήματα τήρησης της Τάξης σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Θα θέλαμε πολύ να το γνωρίζαμε, ώστε να συμβάλλουμε και από την δική μας πλευρά στο έργο της Αστυνομίας, αν και εφόσον μπορούμε να θεωρήσουμε ότι υφίσταται σταθερό επιχειρησιακό σχέδιο αντιμετώπισης πραγματικών περιστατικών, στοιχείο, που απόψε στο Καυτανζόγλειο απουσίαζε καθ' ολοκληρίαν.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

6 σχόλια:

Anti είπε...

Παιδιά, όσο δίκαιο και να έχει για τους μπάτσους, ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Σε εκείνο το ματς η αστυνομία έριχνε αδιακρίτως δακρυγόνα έξω από το γήπεδο, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, και χτυπούσε ανελέητα ανηλικα παιδιά που είχαν πέσει κάτω. Προφανώς κρίνουν με δύο μέτρα και δυο σταθμά οι κύριοι.. Δείτε το βίντεο με την συμπεριφορά των μπάτσων σε εκείνο το παιχνίδι http://paokland.blogspot.com/2009/01/blog-post_4613.html

υγ συγχαρητήρια για το blog σας

ATHENA είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΕΣΗΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΛ ΑΣΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΙΠΟΙΗΣΕΙ...
ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αntidrasex είπε...

AnticapitalistA, το θέμα δεν είναι αν έχει δίκιο ο Ηρακλής, που βασικά εμένα στα @@ μου η γνώμη κάθε Ποδ.Α.Ε., το θέμα είναι ότι ΠΑΝΤΟΥ βαράνε αδιακρίτως.
Όταν, νομίζω το 85, είχε γίνει κάτι παρόμοιο στη Ν.Φιλαδέλφεια, ο Αντρέας την επόμενη μέρα είχε ξηλώσει Υπουργό και ηγεσία της Αστυνομίας (υπουργός νομίζω ήταν ο Δροσογιάννης).
Τώρα, τίποτα.

PALOUKI LOUK είπε...

συμφωνώ αντίδραση,παρόλο δεν έχω και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον αντρέα.
Η εικόνα εδώ είναι εντελώς ανάποδη!έχουν κάνει την ΕΛ.ΑΣΣ. πιό σφιχτή
και έβαλαν επικεφαλής της ένα πρώην όργανο τους χούντας....ΕΛΕΟΣ πια!για τόσο μαλάκες μας περνάνε?

Αntidrasex είπε...

Μην παρεξηγηθώ, ούτε εγώ έχω σε εκτίμηση τον Αντρέα, εκτός ίσως από γαμίκο (αν και όλο με μπάζα πήγαινε, τες πα).
Άλλα είχε κάνει και μερικές κινήσεις που όσο να 'ναι κάτι έλεγαν -πχ αυτή που ανέφερα πριν ή το κλείσιμο της βάσης στη Ν.Μάκρη όταν είχε γίνει η φάση με τους Τούρκους και το Σισμίκ. Λαϊκίστικη? Ίσως, αλλά είχε τα μπαλάκια να το κάνει.

PALOUKI LOUK είπε...

τελείως άσχετο το ένα περιστατικό με το άλλο,οι αμερικάνοι θέλησαν να φύγουν λόγω περικοπών απλά έκατσε η περίοδος τότε και το παρουσίασε έτσι ο λαοπλάνος αντρίκος.Τότε έκλεισαν την μάκρη και άνοιξαν άλλες δύο τον ίδιο μήνα,και επίσης ενίσχυσαν και την πρεσβεία τους!!!Μεταξύ μας ΜΑΤΑΞΑ!δεν θα μας δουλευει ο αντρικος κιόλας!