ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

Σήμερα το πρωι στο Πάρκο 29/01/09


.............

Σήμερα το πρωί, ένας στρατός παρακρατικών με πολιτικά ρούχα, επιτέθηκε στους κατοίκους που φυλούσαν το πάρκο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Πατησίων. Σύμπτωση φυσικά το γεγονός, ότι για πρώτη φορά εδώ και μέρες στο πάρκο δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις. Παρόν στο περιστατικό, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων ήταν ο πρόεδρος του 6ου δημοτικού διαμερίσματος Κώστας Λαγός, ο οποίος και συντόνιζε το τσούρμο των τραμπούκων. Ο παρακρατικός στρατός αφού επιτέθηκε σε μέλη της επιτροπής προστασίας του πάρκου που είχαν αγκαλιάσει τα εναπομείναντα δέντρα για να τα προστατέψουν, στράφηκε εναντίον της Βέρας Καραγιάννη μέλος της επιτροπής και διαμερισματική σύμβουλος του ΚΚΕ που απαθανάτιζε το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο για δεύτερη φορά, αφού την είχαν προπυλακίσει και νωρίτερα. Την έριξαν κάτω, τη χτύπησαν και της πήραν το κινητό. Αξίζει να θυμηθούμε ότι για το συγκεκριμένο πάρκο, ο δήμος είχε υποχρεώσει τους ένοικους της απέναντι πολυκατοικίας να πληρώσουν ένα ποσό της τάξης των 5000 ευρώ αναλόγως τα τετραγωνικάγια τη δημιουργία χώρου πρασίνου. Φυσικά ο χώρος πρασίνου ποτέ δε δημιουργήθηκε, το πάρκο παραχωρήθηκε σε ιδιώτη και τώρα όσοι δεν έχουν καταβάλει το ποσό που τους ζητήθηκε απειλούνται με κατάσχεση της περιουσίας τους !!!

Απο:Athens.Indymedia.org

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Όταν τα ιδιωτικά συμφέροντα διακυβεύονται τότε όλοι σιωπούν. Οσοι μιλούν ή φωνάζουν, απλά ξυλοφορτώνονται ή προπυλακίζονται.

Arafat είπε...

Σωστά τα λες φίλε...δυστυχώς αυτή είναι η τραγική αλήθεια.

Jimmy Kane είπε...

Πάντα έτσι...
Παντού συμβαίνει αυτό ....
Ζώα ....
Αν είναι δυνατόν .....

Ανώνυμος είπε...

色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室