ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ασκληπιού - mirror

Ημουνα κι εγώ στην Ασκληπιού, ήρθα όταν είχαν ήδη κλείσει την πρόσβαση από τις γωνίες της Σκουφά και της Σόλωνος.
Έχω βγάλει κάτι από οπτικό υλικό, αλλά όποιος θέλει ας το πιστέψει έχουν περάσει πάνω απο 24 ώρες και δεν το κοίταξα καθόλου.
Αρνούμαι να ανοίξω τη μηχανή από εκείνη την ώρα, γιατί μόλις δω τι τράβηξα, θα τα ξαναζήσω και δεν θέλω.

Έφεραν ένα μεγάλο πούλμαν , πιο μεγάλο από τις κλούβες για να μεταφέρουν τους συλληφθέντες, και όταν ξεκίνησαν αρκετός κόσμος ξάπλωσε στο δρόμο στη γωνία Σκουφά και Ασκληπιού, για να εμποδίσει τη πομπή να φύγει.
Μόλις είδαν το κόσμο κάτω οι ΜΑΤατζήδες, έπεσαν πάνω τους με τα ψεκαστήρια και τους ψέκαζαν στο πρόσωπο, στη γωνία με Σκουφά.
Δεν θυμάμαι πώς έφυγαν, δεν μπορούσα να δω τίποτα και καιγόμουν από τα χημικά.

Η Σκουφά στο ανέβασμα προς το Κολωνάκι ήταν γεμάτη ΜΑΤ και από αυτούς με τις μοτοσυκλέτες όταν συνήλθα. Ήταν πασιφανές. Φύλαγαν το πολυτελές Κολωνάκι σαν Φρούριο.
Τους πολίτες εντός Κολωνακίου προστάτευαν, όχι τους πολίτες εκτός, μην είστε αφελείς. Η Αστυνομία προστατεύει επιλεκτικά.


Νωρίτερα απόψε, κάποιο παιδί από την ομάδα που έφαγε το ξύλο στην είσοδο της πολυκατοικίας, ανέβασε αυτό το βίντεο που ακούγονται και φαίνονται κάποια πράγματα και σίγουρα όχι όλα από αυτά που έγιναν.
Σημειώνει χαρακτηριστικά στο info του video:
"δεν έχω κρύψει τα προσωπά μας, αυτοί πρέπει να κρύβουν τα δικά τους."


Τα Μέσα Εξημέρωσης ασχολούνται με ανασχηματισμό, δημοσκοπήσεις, και βάζουν και λίγη σαντιγύ από Τουρκική απειλή. Αέρας κοπανιστός δηλαδή.

2 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Δεν μπορώ να σχολιάσω... Δεν ξέρω τι εντολές έχουν από πού, πώς τους πάει η καρδιά τους, αλλά καταπατούν κάθε μας συνταγματικό δικαίωμα.

PALOUKI LOUK είπε...

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ:αυτοι τα εκρυψαν τα προσωπα τους βγαζοντας τα διακριτικα τους,θα ανεβασω και εγω βιντεο απο ασκληπιου,προχτες ηταν συντονισμενη η ολη επιχειρηση να οδηγησουν τον κοσμο στα προπυλαια και απο εκει να προκληθουν φασαριες,ειχαν κλεισει τα γυρω στενα εγκλωβιζοντας κοσμο και χωρις να τους ενδιαφερουν παραπλευρες απωλειες και λανθασμενες συλληψεις εκεναν αυτα που εκαναν σε ολους μας χωρις να ρωτανε ξυπνησε η ΧΟΥΝΤΑ μεσα τους ειχε λειψει τοσο καιρο η ηδονη της εξουσιας,τοσα χρονια χρονια τους κοιμηζε ο μπαμπακας τους με ιστοριας χουντικης τρελλας και προχτες ηταν η ευκαιρια τους να πρωταγωνιστησουν!!!