ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

ο εχθρός του λαού

Οι πιο παλιοί, οι πιο υποψιασμένοι, οι πιο διαβασμένοι είχαν προβλέψει την προβοκάτσια: "το παρακράτος της Δεξιάς θα επιχειρούσε να σκοτώσει αστυνομικό για να μην έχει το πλεονέκτημα του νεκρού το λαϊκό κίνημα" [1, 2, 3, 4,5].

Κι εσύ λαέ βασανισμένε, προτίμησες να ξεχάσεις τι σημαίνει Ωροπός, τι σημαίνει Δεξιά, τι σημαίνει παρακράτος, τι σημαίνει προβοκάτσια. Στις ειρηνικές σου μέρες βαυκαλίζεσαι με την επανάληψη απενοχοποιητικών κλισέ "είμαστε λαός με βραχεία μνήμη". Και μπορεί να ξέχασες τη δολοφονία του Λαμπράκη το '63, τη δολοφονία του Πέτρουλα το '65, τις δολοφονίες όσων ποτέ δεν έγιναν σύμβολα αγωνιστικής δράσης αλλά δεν βρήκαν λιγότερο θάνατο από την παρακρατική μηχανή της Δεξιάς σε κείνα τα πέτρινα χρόνια. Πρόφτασες να ξεχάσεις και τη δολοφονία του Τεμπονέρα το '91;

Κι εσύ λαέ βασανιστή, παρακρατικέ, εθνοφασίστα με τις σημαίες σου, τις παρελάσεις σου, τα κομποσκοίνια σου, τις αγίες τράπεζες του Λάτση και του Βγενόπουλου, δήμιε και χαφιέ στον εμφύλιο και στη χούντα, ρουφιάνε του αφεντικού, νοικοκύρη ξενοφοβικέ, που εκλέγεις αυτοδύναμη μια διεφθαρμένη δεξιά κυβέρνηση για δεύτερη τετραετία, που έβαλες το ΛΑΟΣ στη Βουλή, πάλι θα τα καταφέρεις. Πάλι θα τα καταφέρεις να ξεπλύνεις τη μπόχα σου με τα συχνά ντουζ εθνικής συμφιλίωσης, να φας βολικά την ίδια μεταμοντέρνα σούπα της ντεμέκ κατάργησης του ταξικού εχθρού μαζί με τους ανιστόρητους, τους απολίτικους και τους αγράμματους. Πάλι θα τα καταφέρεις να κρυφτείς σε πολιτικά ρούχα ως ασφαλίτης, ως καταδότης, ως ψευδομάρτυρας ή να κρυφτείς στην κουκούλα των εξεγερμένων ως προβοκάτορας σπάζοντας βιτρίνες ή ως προβοκάτορας πυροβολώντας κλούβες των ΜΑΤ και πιτσιρικάδες αστυνομικούς.

Κι εσύ λαέ βασανισμένε και λαέ βασανιστή να θυμάστε πως τα καταφέρατε και σας ένωσε πάλι ο κοινός εχθρός του έθνους σας, η γείτονα χώρα και "οι προκλητικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου" μπροστά στην κρατική τηλεόραση που συντηρείτε για να σας χειραγωγεί. Να θυμάστε πως τα καταφέρατε αβασάνιστα να στοχοποιήσετε τον αντεξουσιαστικό χώρο πως αυτός είναι ο εχθρός του λαού.

1 σχόλιο:

hnioxos είπε...

Niemandsrose το σχέδιο είναι παλιό και δοκιμασμένο. Η κατάσταση έχει αγριέψει γιατί έχουνε σφίξει και γι αυτούς οι κώλοι. Ξεκίνησε από την απάθεια με την οποία παρακολούθησαν να καίγεται η Αθήνα. Όταν αυτό δεν τους βγήκε τότε έβαλαν τα μεγάλα μέσα μπροστά. Το προετοίμασαν εδώ και μέρες με τους πυροβολισμούς που από τη μέση του πουθενά χτυπούσαν μπάτσους, αστικά λεωφορεία και δεν ξέρω τι άλλο. Αν δεν τους βγει και αυτό το σενάριο και δεν το χάψουμε, τότε θα βγουν οι μάσκες και θα φανούν τα πραγματικά φασιστικά πρόσωπα. Ποιος ξέρει ποια άλλη μεθόδευση έχουν κρυμμένη εκεί στα εργαστήρια της Ασφάλειας και της ΕΥΠ.