ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Σήμερα το πρωι στο Πάρκο 29/01/09


.............

Σήμερα το πρωί, ένας στρατός παρακρατικών με πολιτικά ρούχα, επιτέθηκε στους κατοίκους που φυλούσαν το πάρκο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Πατησίων. Σύμπτωση φυσικά το γεγονός, ότι για πρώτη φορά εδώ και μέρες στο πάρκο δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις. Παρόν στο περιστατικό, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων ήταν ο πρόεδρος του 6ου δημοτικού διαμερίσματος Κώστας Λαγός, ο οποίος και συντόνιζε το τσούρμο των τραμπούκων. Ο παρακρατικός στρατός αφού επιτέθηκε σε μέλη της επιτροπής προστασίας του πάρκου που είχαν αγκαλιάσει τα εναπομείναντα δέντρα για να τα προστατέψουν, στράφηκε εναντίον της Βέρας Καραγιάννη μέλος της επιτροπής και διαμερισματική σύμβουλος του ΚΚΕ που απαθανάτιζε το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο για δεύτερη φορά, αφού την είχαν προπυλακίσει και νωρίτερα. Την έριξαν κάτω, τη χτύπησαν και της πήραν το κινητό. Αξίζει να θυμηθούμε ότι για το συγκεκριμένο πάρκο, ο δήμος είχε υποχρεώσει τους ένοικους της απέναντι πολυκατοικίας να πληρώσουν ένα ποσό της τάξης των 5000 ευρώ αναλόγως τα τετραγωνικάγια τη δημιουργία χώρου πρασίνου. Φυσικά ο χώρος πρασίνου ποτέ δε δημιουργήθηκε, το πάρκο παραχωρήθηκε σε ιδιώτη και τώρα όσοι δεν έχουν καταβάλει το ποσό που τους ζητήθηκε απειλούνται με κατάσχεση της περιουσίας τους !!!

Απο:Athens.Indymedia.org

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Όταν τα ιδιωτικά συμφέροντα διακυβεύονται τότε όλοι σιωπούν. Οσοι μιλούν ή φωνάζουν, απλά ξυλοφορτώνονται ή προπυλακίζονται.

Arafat είπε...

Σωστά τα λες φίλε...δυστυχώς αυτή είναι η τραγική αλήθεια.

Jimmy Kane είπε...

Πάντα έτσι...
Παντού συμβαίνει αυτό ....
Ζώα ....
Αν είναι δυνατόν .....