ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σαφής προειδοποίηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά, ότι θα υπάρξει επέμβαση της αστυνομίας, με άδεια εισαγγελέα, σε περίπτωση που καταλυθεί το πανεπιστημιακό άσυλο.

Ο κ. Σανιδάς συναντήθηκε την Τετάρτη με δική του πρωτοβουλία, με τους πρυτάνεις των κεντρικών πανεπιστημίων της Αθήνας, ενόψει και του σημερινού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.

Σύμφωνα με τους πρυτάνεις, ξεκαθαρίστηκε ότι η απόφαση αυτή του εισαγγελέα έχει την πολιτική στήριξη του νέου αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών με αρμοδιότητα στον τομέα της Δημόσιας Τάξης, Χρήστου Μαρκογιαννάκη.


ΑΠΟ ΣΚΑΙ

Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ,
θα υπάρξει επέμβαση της αστυνομίας, με άδεια εισαγγελέα, σε περίπτωση που καταλυθεί το πανεπιστημιακό άσυλο.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

2 σχόλια:

yX είπε...

Ε, το είχε κάνει και επί χούντας με τα τανκς ο κ. Μαρκογιαννάκης (εισαγγελέας του καθεστώτος δεν ήταν από το 1972;)...
Θα κολώσει τώρα στα ψιλά;

yX είπε...

Όσο για το "να μην τους δώσουμε καμία ευκαιρία"... Δεν ξέρω αν φταίει η απαισιοδοξία μου, αλλά πιστεύω πως δε θα περιμένουν από τους διαδηλωτές για να την πάρουν.