ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΛΕΓΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ



ποντάρουν στο φόβο

από φ@σιστοφάγος 3:05μμ, Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009
Τρομοκρατούν έντεχνα τους λαρισινούς ότι θα έρθουν οι αναρχικοί να τους σπάσουν τις περιουσίες και να τους σφάξουν με τα κονσερβοκούτια. Οι λαρισινοί, όπως σε κάθε περιοχή, πιστεύουν όσα τους παρουσιάζουν τα μμε. Η περιοχή έχει ανεπτυγμένη αγροτική οικονομία με πολλούς μετανάστες να δουλεύουν στα χωράφια, πράγμα που τροφοδοτεί κατα κάποιο τρόπο το ρατσισμό με ταξικές αιτίες. Σωβινιστικές αντιλήψεις υπάρχουν, γι αυτό οι φασίστες ποντάρισαν στη βοήθεια από οπαδούς της ΑΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι οι οπαδοί αυτοί, όσο κι αν έχουν σωβινιστικά στοιχεία, απεχθάνονται τους μπάτσους όσο τους απεχθάνεται γενικά η κοινωνία. Γι αυτό και τα καλέσματα των φασιστοειδών για επίθεση στην κατάληψη έφαγαν "πόρτα" από τους οπαδούς που σε κάποιες περιπτώσεις τους έδιωξαν άρον-άρον από τις καφετέριες που απευθύνθηκαν. Κάποιοι λαρισινοί που έχουν συμφέροντα να υπάρχει το κλίμα ρατσισμού καλλιεργούν και συνδράμουν στο κλώσσημα του αυγού του φιδιού. Η νεολαία όμως δεν είναι ούτε "βλαχαντερά" ούτε τόσο κορόιδα όσο θα ήθελαν και τους έχει γυρίσει την πλάτη.
Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και μεγάλοι λαρισινοί, που δεν έχουν σχέση με το χώρο και την αριστερά αγανακτούν με την εξόφθαλμη προπαγάνδα τους και την ανοιχτή συνεργασία τους με τη μπατσαρία και έρχονται σε επαφή με εξεγερμένους.
Από τη στιγμή που καταφέραμε να σπάσουμε αυτό το κλίμα τρόμου, με μετρημένες κινήσεις και στοχευμένες δράσεις, θα εμφανιστούν αρκετές φωνές "ευυπόληπτων πολιτών" που θα τους ξεσκεπάσουν. Περιμένετε και θα δείτε.

ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1 σχόλιο:

Jimmy Kane είπε...

Πώς θα γίνει να καταστρέψουμε τις κεραίες από τα ΜΜΕ?