ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΤ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

Πούστη Κακλαμάνη μήπως τα δέντρα έχουν διαφορετική αξία για εσένα;

Το video γίνεται ενδιαφέρον στο 06:47m

Ο εργολάβος Κακλαμάνης σήμερα 26/01/2009 έστειλε τις μπουλντόζες (6πμ) του και ξήλωσε όλα τα δέντρα από το πάρκο που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Αμερικής το οποίο αποτελούσε έναν από τους τελευταίους χώρους πρασίνου στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του κόσμου!!!
Όπου ξηλώνουν βέβαια το πράσινο στέλνουν τα ΜΑΤ να το αντικαταστήσουν έτσι και σήμερα οι κάτοικοι ήρθαν αντιμέτωποι με χημικά και ξύλο....
Δεν έμειναν αναπάντητα αυτά και στις 7 ενώ υπήρχαν γύρω στα 500 άτομα στο χώρο πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευα!!!!
ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΩΝ! Στις 11.30

ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΣΤΑΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΡΟΛΛΕΥ 3,5,13 Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΣΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΡΟΛΕΥ 3,5,13,14

Στάση Πλατεία Αμερικής

Εικόνα χάρτη

 

5 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΨΕΚΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ!

Ο ΔΕ ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...)

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 7.30 ΟΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝΙΚΩΝ!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 4.27 ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΚΑΦΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΣΑΚΑΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ:¨ΙΣΑ ΙΣΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΟΥΝ!"

"ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ,
ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ"

Jimmy Kane είπε...

Τι να πεις τι να πεις....

Anti είπε...

Η όλη ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι ο κακλαμάνης είχε λυσάξει τον Δεκέμβρη να προστατέψει το ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο και επιστράτευσε και τα ΜΑΤ γι αυτό τον σκοπό. Τώρα επιστρατευει τα ΜΑΤ για να...κόψει αληθινά δέντρα. Μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις. Έλεος πια ρε παιδια...έλεος. (μήπως και εδώ αυτοί που διαδηλώνουν είναι οι ''κακοί΄΄ αναρχικοί κακλαμάνη;;)

PALOUKI LOUK είπε...

τους εχει μπει το αγγουρι στο κωλο, ετοιμαζονται για εκλογες και βαζουν εργα μπροστα για να τις χρηματοδοτησουν,δεν το βλεπετε το παζλ πως δενει?ξαφνικα ολα τα στελεχη της νδ ειναι υπερ τουεμπορικου κεντρυ του βωβου?