ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

"Το μαγαζί μου το έσωσαν οι αναρχικοί..."

Η "έξω απ' τα δόντια" μαρτυρία της Λήδας Παπασπύρου που είναι καταστηματάρχης στα Εξάρχεια, για τους αναρχικούς, τους μπαχαλάκηδες, την αστυνομία, κάποια πολύ σύντομα ασφαλιστήρια και τα ΜΜΕ που φτιάχνουν "διλήμματα για άσχετους". Από το "Κ" της Καθημερινής. Κλικ στην εικόνα για ανάγνωση.


Άντε να ακουστεί η άποψη που αγγίζει την πραγματικότητα όταν η προπαγάνδα παίζει σε dolby surround...

6 σχόλια:

hnioxos είπε...

Άστα γάμησέ τα, μας έχουν φλομώσει στα ψέμματα. Τουλάχιστον υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι όπως η κυρία που έχουν το θάρρος να πουν την αλήθεια. Γιατί θέλει θάρρος να πεις την αλήθεια στις μέρες μας. Όσο για τους μπαχαλάκηδες που λέει ένα έχω να τους πω: Παλιομαλάκες ξέρουμε πολύ καλά τι κάνετε και σας την έχουμε στημένη!

GiaNt είπε...

Πατάω στην εικόνα, και μόνο εικόνα βλέπω... :-/

mikros fokion είπε...

αυτο με τα ασφαλιστικα συμβολαια δεν το ηξερα... κοιτα τι μαθαινει ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει!
παντως η αληθεια ειναι πως αν δεν ζεις ή δεν συχναζεις στα εξαρχεια εχεις μια τελειως ψευτικη εικονα της πραγματικοτητας...
υγ πριν κατι χρονια μια κυριουλα ηθελε να διασχισει την πλατεια και με πλησιαζει και με τρομο στα ματια μου λεει: σε παρακαλω μπορεις να με περασεις απο την πλατεια γιατι φοβαμαι;
οι ασχετοι μικρονοικοκυραιοι πιστευουν οτι εδω ζουνε "τερατα με δυο κεφαλια και δυο κεραμιδια στα δυο τους τα φριδια" (τζιμακος)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλώς ή κακώς, ήθελαν ή όχι, οι επαγγελματίες έμαθαν να συζητούν και συνεργάζονται με τους αναρχικούς. Αν μη τι άλλο, εκείνοι ψώνιζαν. Να θυμίσουμε ότι καθάρισαν τον τόπο από τα ναρκωτικά και άλλα εγκληματικά στοιχεία; Ότι έκαναν μεχρι κι εξορμήσεις για να καθαρίσουν την περιοχή, κάποιες φορές;

Ο κόσμος εκεί γύρω τους ξέρει και δεν κατηγορεί αναρχικούς, αλλά μπάτσους.

GiaNt είπε...

Ρε παιδιά εγώ πατάω στην εικόνα και μου ανοίγει την φωτογραφία! Που σκατά βλέπετε το άρθρο;!

Βλαχοκυριλές είπε...

Giant sto deksi meros ths eikonas uparxei keimeno, isws prepei na kaneis scroll analoga me thn o8onh kaitis tu8miseis sou.