ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Ένας διαφορετικός "αγανακτισμένος πολίτης".

Η ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια, αν και κατατάσσεται στις σατιρικές εκπομπές, έκανε τη Δευτέρα κάτι που θα ΟΦΕΙΛΑΝ να κάνουν όλες οι ενημερωτικές: έδωσε βήμα στον ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου που βρίσκεται δίπλα στην περιβόητη πλέον πολυκατοικία της Ασκληπιού.

Κατεβάστε και ακούστε τα όσα είπε από εδώ: http://www.ellhnofreneia.gr/2009/01/h.html.


ΥΓ: Ο τύπος, είναι αυτός που φαίνεται στα video του περιστατικού, να λέει στους μπάτσους "Αφήστε τα παιδιά και πάρτε εμένα". Του αξίζουν ΠΟΛΛΑ μπράβο!

2 σχόλια:

yX είπε...

Χμμμ.. Μόλις είδα ότι η συνέντευξη υπάρχει στο τελευταίο video του post του PALOUKI LOUK και του GIANT.

Τέλος πάντων, ΥΚ σβήστο αν θέλεις!

hnioxos είπε...

Όχι δε χρειάζεται να το σβήσει, έχει την αξία του όπως το αναφέρεις. Η Ελληνοφρένεια είναι από τις λίγες εκπομπές που δίνει από την αρχή βήμα για να ακουστούν, όσο γίνεται από μια ωριαία εκπομπή, αυτά που πραγματικά συμβαίνουν στην Αθήνα και στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Είναι βέβαια απορίας άξιο πώς την αφήνει ο Σκάι να υπάρχει χωρίς να τη λογοκρίνει. Μέσα από το χιούμορ ο Καλαμούκης κάνει πολιτική και είμαι σίγουρος ότι έχει δυσαρεστήσει πολλούς από τους δημοσιογράφους που είναι εκεί στο Σκάι με τις απόψεις που αφήνει να εκφράζονται η εκπομπή του. Βέβαια η εκπομπή είναι πολύ πετυχημένη και δεν είναι εύκολο να τη σταματήσουν, παρά το γεγονός ότι πολύ θα το ήθελαν. Είμαι σίγουρος ότι ο Πορτοσάλτε, ο Παπαδημητρίου και οι άλλοι "αντικειμενικοί" εκεί, πολύ θα ήθελαν να τον ξεφοτρωθούν. Έχει φάει όμως και πολύ επίθεση η εκπομπή από αυτούς. Σε καιρούς λογοκρισίας όπως είναι η σημερινή κάθε διαφορετική φωνή πρέπει να φιμώνεται, ο πλουραλισμός είναι καλός μόνο όταν τους βολεύει. Καλαμούκη συνέχισε, είμαστε μαζί σου.