ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

μια απλη συγκριση μου ηρθε στο μυαλο....

Mε τον Αλεξη παντως δεν ειδα τοση κινητικοτητα απο την κυβερνηση, πηγαν ολοι επισκεπτηριο να μαθουν νεα και να εξαπολυσουν απειλες μην καταλυθει η ηδη καταλυμμενη δημοκρατια απο τα κλεψιματα των 300 κουκουλοφορων,πηγαν ολοι εκει να εκμεταλευτουν και αυτο το γεγονος ενισχυοντας την συντηριτικη αποψη και τον φοβο των πολιτων.Στην κηδεια, να υπενθυμισω, μονο τα ΜΑΤ ειχαν ερθει πανοπλα με στολη εκστρατειας ουτε κανενας πολιτικος ουτε κανεις απο την ηγεσια της αστυνομιας να ζητησει συγγνωμη....
αλλα προφανως δεν ηταν δικο τους παιδι σαν τον μπατσο...
και μαλλον ουτε εμεις ειμαστε δικα τους παιδια...
.

3 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΗΚΑΝΤΗΔΕΣ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ...

Artistz είπε...

ΣΚΕΨΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ(..ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΙΟΛΑΣ)ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ Ο ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΩΡΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ..ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ..?ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ(..ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΠΑΙΔΙΑ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ)ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ(..ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ)..ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ..ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΗ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΠΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ..ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΜΗ ΠΟΡΕΙΑ..ΟΤΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ Η ΟΧΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ..
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

hnioxos είπε...

Λοιπόν το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ μόλις άκουσα για το περιστατικό και τις αντιδράσεις των πολιτικών σήμερα το απόγευμα. Ο Καραμανλής αμέσως έσπευσε συν γυναιξί και τέκνοις (Πάκη, αρχηγό ΕΛΑΣ κλπ.) στο νοσοκομείο. Η πολιτική ταύτιση είναι σαφής. Το περιστατικό αυτό καθαυτό μοιάζει πάρα πολύ με κάποια καλοστημένη προβοκάτσια. Αλλά ακόμα και αν δεν είναι και είναι απλά μια τρομοκρατική ενέργεια, ή απλώς η αυθόρμητη ενέργεια κάποιων ανεγκέφαλων μαλάκων, τούς βολεύει πάρα πολύ. Γι αυτό και η σπουδή του Καραμανλή να πάει στο νοσοκομείο. Παλεύουν όλοι αυτοί και αυτοί που ενδεχόμενα είναι πίσω από αυτούς, για την πολιτική τους επιβίωση. Ή γενικά για την επιβίωσή τους. Τα απαράδεκτα περιστατικά στα Εξάρχεια σήμερα τη νύχτα γυρίζουν την Ελλάδα και το πολίτευμά της πολλά χρόνια πίσω. Είναι ένα καινούργιο περιστατικό σε έναν πόλεμο που από πόλεμος χαρακωμάτων σιγά σιγά μετατρέπεται σε μάχη σώμα με σώμα.
Αυτές τις ώρες που δε βρίσκομαι στην Αθήνα, ο νους μου βρίσκεται σε όλους αυτούς που με πρόσχημα τον πυροβολισμό του αστυνομικού τη νύχτα υφίστανται τη βία και την αυθαιρεσία της αστυνομίας. Σήμερα είμαστε όλοι Εξαρχιώτες.

Υ.Γ. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Θέλω να καταδικάσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον πυροβολισμό που δέχτηκαν τα ΜΑΤ τη νύχτα. Είναι σαφές ότι τέτοιες επιθέσεις δε βοηθούν ούτε την εξέγερση ούτε τους σκοπούς της. Αντίθετα δίνουν την ευκαιρία για ακόμα μεγαλύτερη καταστολή, που από την αρχή είναι και ο στόχος της κυβέρνησης. Εύχομαι στον 21χρονο αστυνομικό περαστικά. Επίσης να πω σε αυτούς που πραγματοποίησαν την επίθεση ότι θα μας βρουν απέναντί τους και ο αγώνας μας δε θα σταματήσει εδώ.

Καλησπέρα σας και θα σας ξαναδώ σύντομα.

Ηνίοχος