ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Πανεκπαιδευτική πορεία

Σύμφωνα με τις μεταδόσεις από τον Στο Κόκκινο 105.5 και το Indymedia, ενώ η πορεία ολοκληρωνόταν ειρηνικά, την έπνιξαν πάλι στα δακρυγόνα.
Τα ρουφιανοκάναλα, ενώ δεν έδειξαν τίποτα από την πορεία, μόλις άρχισαν τα επεισόδια, κάνουν αμέσως σύνδεση και επικεντρώνουν στους "επικίνδυνους κουκουλοφόρους".

UPDATE: Απο τη ραδιοφωνική μετάδοση του Κόκκινο:
Έχουν πολιορκήσει κόσμο στην Ασκληπιού 14, ο κόσμος κάνει αλυσίδες και η Αστυνομία κάνει ντου στα τυφλά.
Ο Μάριος Διονέλλης, μεταδίδεις ότι δεν καταλαβαίνουν ούτε από δημοσιογραφικές ταυτότητες, ούτε από δικηγορικές και προσάγουν αβέρτα κόσμο.

20 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Με το που τελείωσεΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ η πορεία κάποια μαλακισμένα-γιατί περί μαλακίας πρόκειται όταν έχει τελειώσει ομαλά μια πορεία να της γαμάς το νόημα-άρχισαν να πετάνε πέτρες. Πριν προλάβουμε να την κάνουμε προς το Μετρό του Πανεπιστημίου, μπάτσοι απαντήσανε προφανώς με τόνους δακρυγόνων που με τον άερα μπήκαν μέσα στην είσοδο του Μετρό, εκεί που έπρεπε ο κόσμος να βγάλει εισιτήριο.

Τι σας φταίει γαμώ το Χριστό μου, ο κόσμος που θέλει να γυρίσει σπίτι του και αναγκάζεται να φάει τα χημικά σας;

Ανώνυμος είπε...

Sorry ρε φίλε...αλλα πως ακριβως μπηκες στο μετρο στη πανεπιστημιου οταν απο οτι λενε ολοι το μετρο της πανεπιστημιου ηταν κλειστο λίγο αφοτου ξεκινησαν να μαζευονται ατομα στα προπυλαια ????????

Ανώνυμος είπε...

και πραγματικα, επειδη ειναι μια εντελως ειλικρινη ερωτηση
http://www.tvxs.gr/v2926

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/01/09/1614670.htm

χωρις να αναφερθω στο ινδυ

Ανώνυμος είπε...

''φίλε'' το μετρό άνοιξε για κάμποση ώρα....γιατί η πορεία ήταν ειρηνική.... και ξανα-έκλεισε αφού αρχίσαν τα επεισόδια....


συγγνώμη, εσένα αυτό ήταν το πρόβλημά σου από τις 13 σειρές που έγραψε 0/η yellowkid???

δεν ενοχλήθηκες που γαμήσανε την πορεία κια οι μεν και οι δε...????

στο μέτρο και την καγκελόπορτα πήγε ο εγκέφαλός σου????

Ανώνυμος είπε...

αν έκανες συνεχώς update στο tvxs, θα έβλεπες ότι έκλεισε, έγινε διαμαρτυρία, άνοιξε και μετά με τα επεισόδια ξανα έκλεισε.....

αλλά θα επιμείνω...αυτό ήταν το πρόβλημά σου εσένα?????

Yellow Kid είπε...

Η πόρτα ήταν κλειστή κατά την διάρκεια της πορείας (η τουλάχιστον την διάρκεια γύρω στις 12 που είμασταν εκεί.) Κατέβηκα Ομόνοια και πήγα Προπύλαια με τα πόδια.

Η πόρτα όταν έφυγα και πριν φουντώσει η κατάσταση ήταν και πάλι ανοιχτή. Προφανώς τωρα την έχουν ξανά κλειστή.

ATHENA είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ -ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ΜΠ.Γ.Δ. ΛΕΜΕ

ATHENA είπε...

ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 14


ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
ΤΩΡΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΑΠΕΞΩ

ATHENA είπε...

ΒΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΙΑΩΑΝΝΑ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ

ATHENA είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΠ.Γ.Δ.

ATHENA είπε...

ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 14
ΕΙΝΑΙ 14

Yellow Kid είπε...

"Μεμονωμένα περιστατικά", Αθηνά μου. "Μεμονωμένα περιστατικά"...

Την μάθαμε πια την καραμέλα τους.

ATHENA είπε...

14 δικηγόροι ανάμεσα στους συλληφθέντες. Εχουν χτυπηθεί και κρατούνται στη ΓΑΔΑ. Υπάρχουν τραυματίες ακόμα και νοσοκόμοι που πήγαν να παραλάβουν τραυματίες και τους ψέκασαν στο πρόσωπο. Ενημέρωση από Γιάννα Κούρτοβικ.

ATHENA είπε...

ΤΟ ΙΝΤΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΕΦΤΕΙ

ATHENA είπε...

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ!

ATHENA είπε...

ΣΤΙΣ 6 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ
ΟΠΟΙΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΩΡΑ!

ATHENA είπε...

ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΠΤ
Η ΝΕΤ ΕΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΕΠΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝ

ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΛΕΝΕ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΓΑΙ ΤΟΝ ΑΝΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ
ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΗΛ ΕΛΠΙΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ

ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ

ATHENA είπε...

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡ ΑΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

yX είπε...

Σε πλήρη δυσαρμονία με τα υπόλοιπα σχόλια, να προσθέσω μία ευχάριστη νότα από Πάτρα. Έγινε μεγάλη πορεία (παρόλο που λόγω ασυνεννοησίας χωρίστηκε στα 2) προς και από το σχολείο όπου δολοφονήθηκε ο Νίκος Τεμπονέρας.

Μπάτσοι, ελάχιστοι! Προσωπικά δεν είδα ούτε καν τροχονόμο να ελέγχει την κίνηση, κάποιοι είδαν μερικούς μπάτσους σε κάτι στενά παραπλεύρως της πορείας.

Αφού η πορεία είχε καταλήξει στην κατάληψη του παραρτήματος, έγινε το εξής σκηνικό (αναπαράγω περιγραφή άλλου -αξιόπιστου κατά τη γνώμη μου- ατόμου, οπότε διατηρήστε μία επιφύλαξη):
Οι μπάτσοι εμφανίστηκαν και κατέβηκαν προκλητικά από την Ασφάλεια και πλησίασαν στα 2 τετράγωνα από το μέρος που είχε μαζευτεί ο κόσμος, κουνώντας γκλομπς. Ένας παππούς έκατσε μπροστά τους στη μέση του δρόμου και όταν πήγαν να τον διώξουν άρχισε να τους λέει ότι είναι ελεύθερος πολίτης και θα κάτσει όπου θέλει. Του ζήτησαν τα στοιχεία του, και όταν αρνήθηκε να τα δώσει πήγαν να τον συλλάβουν, αλλά τότε έφαγαν γιουχάρισμα από άλλους ανθρώπους από τα πεζοδρόμια (κυρίως μεγάλους σε ηλικία), και τελικά όχι μόνο τον άφησαν, αλλά έφυγαν τελείως και επέστρεψαν στο κτήριο της ασφάλειας.

Βέβαια η Πάτρα είναι μία μικρή πόλη, πιο μαζεμένη και σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι και η πόλη στην οποία έκαναν πιο έντονη και απροκάλυπτη την εμφάνισή τους οι χρυσαυγίτες στο πλευρό των μπάτσων πριν τις γιορτές...

ATHENA είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΓΙΑ ΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠ Γ Δ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΧΑΣΑΝ ΟΣΗ ΣΥΜΠΑΘΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΟΥ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΙ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΑΚΙΝΔΥΝΕΨΕ Η ΧΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!