ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Και του χρόνου!

Απο το μπλογκ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ

12 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ!

PALOUKI LOUK είπε...

prosexe mporei na erthei o hnioxos na sou pei oti einai asxeto xaxaxaxa
KALH XRONIA ME YGEIA !!!

Yellow Kid είπε...

Ε, δικαιούμαι να ανεβάσω και εγώ επιτέλους κάτι άσχετο! :Ρ

Καλή Χρονιά Παλούκι Λούκ!

hnioxos είπε...

Δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου Παλούκι, σου έχω απαντήσει σε σχόλιο στην ανάρτησή σου για τη φορολογική συνείδηση. Ζητώ όμως από τον administrator να μου απαντήσει αν ο χαρακτήρας του μπλογκ έχει αλλάξει, γιατί κάτι τέτοιο παρατηρώ τις τελευταίες μέρες. Οπότε ίσως πρέπει να ξαναδούμε όλοι τη σχέση μας με αυτό.

Επίσης θα ήθελα μια προστασία από προσωπικές επιθέσεις χαβαλέ χωρίς επιχειρήματα όπως αυτές που κάνει ο Παλούκι. Νομίζω ότι το μεταξύ μας ξεκατίνιασμα δημοσίως δεν εξυπηρετεί κανένα στόχο. Αντίθετα δημιουργεί ερωτηματικά για τη σοβαρότητα που ο καθένας αντιλαμβάνεται την παρουσία του εδώ.

PALOUKI LOUK είπε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ....
Κ
Α
Λ
Η

Χ
Ρ
Ο
Ν
Ι
Α

ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

hnioxos είπε...

Καλή Χρονιά

ATHENA είπε...

ΕΛΑ ΒΡΕ ΗΝΙΟΧΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΓΑΖΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΤΗς ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ... ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΤΑΣΗ. ΑΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΑ!

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!

hnioxos είπε...

Φιλιά και σε σένα Athena και καλή χρονιά!

Τα προηγούμενα, αυτά που αναφέρονται σε γενικές αρχές για το μπλογκ τα εννοώ. Όλοι εμείς δια της παρουσίας μας εδώ δηλώνουμε μια πολιτική θέση έμμεσα ή άμεσα. Ο καθένας τη δική του, που έχει να κάνει με τα πιστεύω του και με τη συγκρότησή του ως άνθρωπος. Είναι φυσιολογικό να δημιουργείται ενός είδους κοινότητα μέσα από την πολιτική μας έκφραση και μέσα από τις αναρτήσεις μας. Μέσα από όλο αυτό θεωρώ ότι γνωριζόμαστε κιόλας με κάποιο τρόπο. Όλα αυτά είναι θεμιτά και κατανοητά. Ο χαβαλές είναι δεκτός και βοηθάει επίσης πολλές φορές στην αποκλιμάκωση της έντασης. Οι προσωπικές επιθέσεις όμως μεταξύ μας είναι μη αποδεκτές, στο πλαίσιο του χαβαλέ. Η αντιπαράθεση επιχειρημάτων, αντίθετα, είναι καλοδεχούμενη και μάλιστα, όσον αφορά εμένα στο πλαίσιο μιας διαφωνίας την επιζητώ.
Οποιαδήποτε διαφωνία δική μου από εδώ με τον οποιοδήποτε από εμάς που συμμετέχουμε αναρτώντας ποστ, ή με οποιονδήποτε άλλο τυχαίο σχολιαστή, όσο καυστική και να είναι γίνεται στη βάση του σεβασμού του άλλου όσο με σέβεται κι εκείνος. Αυτό νομίζω έχει γίνει κατανοητό και από την πορεία μου ως μπλόγκερ αλλά και από τα σχόλιά μου εδώ με διάφορους ανεγκέφαλους που βρίζουν χωρίς να επιχειρηματολογούν. Αυτή λοιπόν την αντιμετώπιση θα ήθελα και για μένα και για όλους εδώ.

Επίσης για το τελευταίο θέμα έντασης να πω ότι δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για καλοπροαίρετη πλάκα και γι αυτό αντέδρασα έτσι.

Καλή Χρονιά σε όλους!

ATHENA είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

[YG. ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ;]

Yellow Kid είπε...

@ Ηνίοχε:

Καλή Χρονιά!

Και όχι, ο χαρακτήρας του μπλόγκ δεν έχει αλλάξει από τότε πού ξεκίνησε. Ο λόγος που ανέβασα την συγκεκριμένη αφίσα και ο λόγος για τον οποίο ο Παλούκι Λούκ πιθανόν ανέβασε την παρωδία της Φορολογικής συνείδησης(να εξηγηθώ ότι την πρωτότυπη διαφήμιση δεν την έχω δει, άρα δεν έχω άποψη),είναι μέσα στα πλαίσια όλων εκείνων που μας έχουνε κάνει σήμερα να κατέβουμε στους δρόμους. Όταν λέω λοιπόν ότι μου επιτρέπεται να ανεβάσω και εγώ κάτι άσχετο, μάλλον βγάζω την γλωσσίτσα στον Παλούκι!

Ομολογώ πώς κάποια από τα πόστ που έχουν ανέβει κατά καιρούς ξεφεύγουν λίγο από το θέμα της αστυνομικής ασυδοσίας, τα θεωρώ όμως μέρος της γενικής εξέγερσης έναντι του κράτους. Δεν νομίζω λοιπόν πώς βγαίνουν τόσο εκτός θέματος.

Ως Admin, προτείνω στον Παλούκι να χαμηλώσει λίγο τα μπιστόλια του προς εσένα, και να τα στρέψει πραγματικά σε αυτούς που φταίνε, και τέλος πάντων, ρε αδερφέ, να συμφιλιωθείτε. Σε σένα Ηνίοχε προτείνω περισσότερο ανέχεια απέναντι στους άλλους χρήστες.

Ευχαριστώ,
Y.K.

hnioxos είπε...

οκ ελήφθη!

PALOUKI LOUK είπε...

αφηστε με ησυχο,ουτε μπιστολια εχω ουτε τιποτα!!!