ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Άλλο ο μπάτσος, άλλο το γουρούνι, άλλο ο δολοφόνος.*

*Ο τίτλος προέρχεται από παράσταση του Τζιμάκου.

Για μια ακόμη φορά τον δικηγόρο του διαβόλου:

Το σύνθημα "Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι", είναι ένα σύνθημα, όπως και η φράση από την άλλη μεριά, το "Γνωστοί Άγνωστοι" και που σαν κάθε σύνθημα ή φράση περιέχει μια γενικότητα. Σίγουρα κάθε μπάτσος δεν είναι δολοφόνος ή κάθε αντιεξουσιαστής "Γνωστός-Άγνωστος". Κάθε σύνθημα όμως περιφέρει όμως ένα σκοπό. Όταν τα κανάλια μιλάνε για Γν./Αγν. θέλουν να αναφερθούν σε αυτούς που σπάνε τις βιτρίνες και ρίχνουν μολότοφ. Όταν εμείς μιλάμε για Μπ./Γου./Δο. αναφερόμαστε στους μπάτσους που σκοτώνουν.

Δεν έχω ρίξει καμία μολότοφ και δεν έχω σπάσει καμία βιτρίνα στην ζωή μου, και πιστεύω πώς ούτε το μεγαλύτερο σώμα της αστυνομίας έχει δολοφονικές τάσεις. Δεν επαναπαύομαι φυσικά πώς όλοι τους οι φόνοι είναι απλώς μεμονωμένα περιστατικά που δεν θα ξανασυμβούν. Απλώς χρειάζεται να γίνεται μία αξιολογική έρευνα κάθε φορά που η αστυνομία προσλαμβάνει έναν για μπάτσο. Τουλάχιστον να περνάει από ψυχολογικό τεστ πριν πιάσει όπλο ή να μην έχει καν όπλο με αληθινές σφαίρες.

Δεν πιστεύω στην βία. Δεν πιστεύω στην απονομή δικαιοσύνης με την δύναμη ενός όπλου απ' όποιο χώρο και να προέρχεται. Για τον ίδιο λόγο που δεν πιστεύω στην θανατική ποινή, στον πόλεμο,ή στην τρομοκρατία. Η δολοφονία ενός μπάτσου (δολοφόνου, ή μη) δεν θα φέρει ποτέ πίσω κανέναν Αλέξη. Μάλλον χειρότερο θα το κάνει. Κλισέ, μα η βία φέρνει βία και δεν είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε μια βλακώδη βεντέτα (V for Vlakeia),και ένα πόλεμο αλλά για να επισημάνουμε την ασυδοσία και κατάχρηση της αστυνομικής βίας, θεσμό που στο κάτω κάτω τον πληρώνουμε όχι για να μας δολοφονεί, και να μας δέρνει άλλα να μας προστατεύει.

Ότι έγινε σήμερα με το μπάτσο, προβοκάτσια ή μη, δεν είναι κάτι που το επικροτώ ή θα με κάνει να αισθανθώ ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη. Να το πω χοντρά, ήταν μία μαλακία ανάλογη με τις δικές τους.

55 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Προσυπογράφω.

stassa είπε...

Εγώ συμφωνώ, αλλά είναι και πολλοί που θα κάνουνε πάρτυ σήμερα, από αυτούς που τα σπάσανε "για τον Αλέξη".

Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά σ' όλη αυτή την ιστορία είναι "οι δικοί μας" και "οι δικοί τους". Γήπεδο κατάσταση.

ATHENA είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΥΣΠΟΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΜΕ;))

ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ.

ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤςΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΙΣΡΑΕΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ
ΜΠΑ ΓΟΥ ΔΟ ΚΑΙ ΓΝΩ ΑΓΝΩ

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΑΜΩΤΟ!

ΙΔΙΑ ΣΑΡΚΑ, ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΙΔΙΟΣ ΠΟΝΟΣ.

spyros1000 είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ 16ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΜΠΑΤΣΟΥ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ??????

Artistz είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΕΜΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΕΣ..ΖΩΗ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ..ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ..ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΕΚΡΟ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ

yX είπε...

@spyros1000:

Η ζωή ενός 15χρονου παιδιού αξίζει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με τη ζωή ενός 21χρονου. Εσύ υποστηρίζεις ότι το επάγγελμα ή η πολιτική ιδεολογία κάποιου παίζει ρόλο στο πόσο αξίζει η ζωή του; Τα ίδια έλεγαν και οι μεγάλοι ηγέτες του ναζισμού, του φασισμού κτλ, στοχοποιώντας διαφορετικές ομάδες κατά περίπτωση...

Να μου κάνεις σύγκριση μεταξύ της ζωής του Αλέξανδρου και του Κορκονέα, να το καταλάβω (και πάλι δε θα συμφωνήσω, αλλά θα κατανοήσω εν μέρει). Αλλά αυτά που λες είναι τουλάχιστον απαράδεκτα...

Yellow Kid είπε...

Σπύρο είσαι διατεθειμένος να μπεις σε ένα διάλογο μαζί μας, ή απλώς τρολλάρεις;

Για μία ακόμα φορά θα κάνω το μαλάκα να σου απαντήσω, ότι ποτέ δεν ισχυριστήκαμε κάτι τέτοιο. Αυτά που λες είναι καθαρά δικά σου συμπεράσματα ή τελικά διαβάζεις αυτά που θες να διαβάσεις.

Θες να μας αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου; Ανοιχτοί είμαστε και περιμένουμε τον αντίλογο.

PALOUKI LOUK είπε...

ante gamhsou spyro
esy elegew xylo mexri lipothimias kai petama exo apo to nosokomeio!!!
ntroph soy xafie

Yellow Kid είπε...

Ναι, Παλούκι Λούκ, έχει πει πολλές χοντράδες χωρίς να ντρέπεται που τις λέει και με ονοματεπώνυμο, προκειμένου να υπερασπιστεί τις καφρίλες των μπάτσων.

Παρόλα αυτά μίας και είδε και οι μπάτσοι μπορούν να βρεθούν στο χώμα από την ίδια ωμή βία μιας σφαίρας,ίσος αυτό τον κάνει να σκεφτεί που οδηγεί η τυφλή βία και να του δώσω άλλη μία ευκαιρία να επανορθώσει.

spyros1000 είπε...

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΤΕ?
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΓΑΤΕ?

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ?
ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΕΡΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ..

ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΓΑ?
Ε?
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΤΖΗΣ?


ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ..


Α,yX ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ.


ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΑ ΒΑΖΩ ,ΟΥΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΑΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

Αntidrasex είπε...

Μπράβο Παλούκι για την ευχή στον Σπύρο, ίσως έτσι δει το φως το αληθινό επιτέλους.
Υellow, θα διαφωνήσω μαζί σου σε ένα. Τουλάχιστον ο Σπύρος υπογράφει τις χοντράδες του, έχει το θάρρος -άσχετο αν δεν ντρέπεται για αυτές, ίσως ντραπεί αργότερα.
Σπύρο, είσαι μεγάλος διαστρεβλωτής, πιθανώς χαφιές, σίγουρα ηλίθιος.

Αntidrasex είπε...

Αχ, σόρρυ ρε Σπύρο, έγραφα την ίδια ώρα που τρολλάριζες και έχασα το τελευταίο παραλήρημα σου...
Για να δώ...
Α, ναι:
Άλλο βρίζω, άλλο σκοτώνω. Άλλο διαμαρτύρομαι, άλλο δεν αναγνωρίζω δικαιώματα.
Αν κάποιοι υποστήριξαν την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια της, αυτοί μάλλον είμαστε εμείς και σίγουρα δεν ήταν οι μπάτσοι και οι ρουφιάνοι τους.
Κατά τα άλλα, αυτά που έγραψα πριν ισχύουν.

Artistz είπε...

Παιδια αν μου επιτρεπετε μια παρεμβαση..τι νοημα έχει για το καθενα πια να κατσουμε και να καταλογιζουμε κατι το οποιο ειναι αυνοητο?ενοητο πως ολοι ανθρωποι ειμαστε και εχουμε ιδια δικαιωματα..οσο για τον spyro ρε παιδια το μοναδικο που δεν εχει αξια πια ειναι να μπαινουμε σε τετοιες συζητησεις..ξερεις ποσοι σα το σπυρο περιμεναν τετοια εξέλιξη?..παρα πολλοι..δεν εννοω οτι περιμεναν να παθει καποιος κατι αλλα να αντιστραφει το κλιμα και να γυρισει μπουμπερανγκ σε ολυς εμας που παλευουμε για κατι διαφορετικο και οχι τις δολοφονιες και τις επιθεσεις σε μπάτσους..ακομα και τωρα που ολοι μας εχουμε γινει ενα μπουρδελο και μισο και ειμαστε χωρισμενοι σε στρατοπεδα μπορουμε να ζητησουμε απο κοινου την αλλάγη στη ζωή μας..ολοι καναν λαθη..και εμεις μπορει να υπερβαλλαμε λιγο και ανθρωποι σα το σπυρο να υπερβαλλανε ακομα περισσοτερο αν δε καταλαβουμε οτι ο λακος ολους μας θέλει μεσα τοτε ετοιμαστειτε να πέσουμε ακομα πιο χαμηλα..αυτο θέλετε?ας ενωθουμε λοιπον...

Yellow Kid είπε...

Σπύρο, εξηγώ και στο πόστ ότι όταν βγαίνουμε και φωνάζουμε Μ.Γ.Δ. δεν συμπεριλαμβάνουμε όλη την αστυνομία, ούτε θεωρούμε δολοφόνο τον τροχονόμο που θα μας κόψει την κλήση, η τον μπάτσο που θα μας πει να χαμηλώσουμε την μουσική σε ένα πάρτι. Μαλάκα ίσως, γουρούνι ίσως. Όχι όμως δολοφόνο. Δολοφόνο φωνάζουμε αυτόν που υπερβαίνει τους νόμους και κάνει απαράδεκτα πράγματα, ισάξια με ένα χουλιγκανι ή ενα φονία.

Όσο για την γενιά των 700 ευρώ, στην οποία ανήκουν οι μπάτσοι Σπύρο, καλά έκανες και το επισήμανες στο μπλογκ σου. Ξέχασες βεβαία να επισημάνεις πως κάποιοι των 700 ευρώ αντί να σωπάσουν όταν ένας συνάδερφος τους έκανε το μοιραίο, βγαίναν και χτυπούσαν κοριτσάκια, προκαλούσαν στην κηδεία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, μόλυναν την ατμόσφαιρα με δακρυγόνα και άλλες επικίνδυνες ουσίες, κλπ.

Από δική μας πλευρά, αυτούς που εσύ θές να ονομάζεις αντιεξουσιατες, αναρχικούς, αριστερούς κλπ, δεν έχεις πάρα να διαβάσεις παλαιότερα σχόλια και να δεις αν κατά πόσο ή όχι συμφωνούμε με τις μορφές βίας τους.

spyros1000 είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.

antidrasi+sex

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
ΜΠΡΑΒΟ,ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ..

ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

spyros1000 είπε...

Yellow Kid

ΕΙΔΑ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΓΩ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ...

Artistz είπε...

''δεν εννοω οτι περιμεναν να παθει καποιος κατι αλλα να αντιστραφει το κλιμα και να γυρισει μπουμπερανγκ σε ολυς εμας που παλευουμε για κατι διαφορετικο και οχι τις δολοφονιες και τις επιθεσεις σε μπάτσους..''
εκτος του οτι τσαμπα κάθεσαι και γραφεις μαλλον δε ξέρεις να διάβαζεις κιολας..αυτουσιο παραπανω αυτο που ανεφερα και εσυ λες οτι περιμενα απο εσενα το θάνατο ενος αστυνομικου για να βγάλεις γλώσσα..πρωτα θα διαβαζεις σωστα και μετά θα μιλας και θα κρίνεις..οκ spyrako?

Yellow Kid είπε...

1)Σπύρο, έχεις πει και μας έχεις κατηγορήσει για χειρότερα πράγματα από το να σε λέει κάποιος ηλίθιο. Οπότε άσε τα σάπια περί προσβολών.

2)Επίσης μας έχεις παρερμηνεύσει πολλές φορές τα λόγια μας, όπως κάνει με σένα ο Rage;

...Παρόλα αυτά δεν σηκωθήκαμε να φύγουμε, αλλά υπερασπιστήκαμε τα πιστεύω μας. Η θα καθίσεις να υπερασπιστείς τα δικά σου, η δεν θα δικαιούσαι να έχεις πια την τσίπα να μας γράφεις.

yX είπε...

Το blog του παλικαριού το έχετε δει; Όσα λέει και γράφει είναι 100% γραμμή Καρατζαφέρη:
Δύο δόσεις λαϊκίστικη δεξιά, μία δόση εθνικής υπερηφάνειας, πασπαλισμένα με λίγη απαξίωση προς την κυβέρνηση και γαρνιρισμένα με συμπαράσταση στους μπράβους των 700 ευρώ... Ανακινήστε καλά και σερβίρετε με τριμμένο πάγο σε κολονάτο ποτήρι κι όλα εξηγούνται!
:)

Yellow Kid είπε...

Περί δημοσκοπήσεως επειδή δεν ξέρω ποιοι και με ποιο κριτήριο έχουνε ψηφίσει ή επειδή γράφω ""όταν θεωρηθεί αναγκαία" χωρίς και εγώ να πολυεξηγώ-λάθος ίσως, θα σε συμβούλευα να μην πάρεις τόσο πολύ αυτά υπόψιν σου και να επιμένεις σε ποστ και σχόλια, τα οποία τουλάχιστον φέρουν την υπογραφή των περισσότερων εδώ μέσα.

...Εκτός πάλι αν κάνεις τα στραβά μάτια και δεν κοιτάς την διπλανή δημοσκόπηση που στους γνωστούς άγνωστους βγάζουν πολύ παραπάνω τους μπάτσους. Αυτήν γιατί δεν την πιστεύεις;

Αntidrasex είπε...

Αγαπητέ μου Σπύρο, το "ηλίθιος" δεν πάει γιατί έχεις διαφορετική άποψη, και επειδή αυτό καταλαβαίνεις, επιβεβαιώνεις τον χαρακτηρισμό μου.
Το "ηλίθιος" πάει επειδή άλλα γράφουμε και άλλα καταλαβαίνεις.

Εγώ στη θέση σου θα είχα παρεξηγηθεί για το "χαφιές" πάντως.

spyros1000 είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΜΕΝΑ...

ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ..

Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..

ΤΕΣΠΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ,ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ..


ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

Αntidrasex είπε...

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέω "ηλίθιο"?
Λες:
"ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΜΕΝΑ..."

1) αυτό κάνεις εδώ και καιρό
2) εξήγησε μου βρε πουλάκι μου, πως μπορείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που έχουν τα ίδια πιστεύω με εσένα?
Διάλογος είναι η ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε ανθρώπους με διαφορετικά πιστεύω. Αλλά αυτό δεν σου αρέσει, γιατί δεν ξέρεις να κάνεις διάλογο.

Yellow Kid είπε...

Τότε Σπυράκο μου και εμείς που σπαταλάμε το ίδιο χρόνο με σένα που έχεις διαφορετικές απόψεις, κακώς το κάνουμε. Αλλά εσύ μπήκες στο κόπο να σχολιάσεις σε ένα μπλογκ που δεν συμφωνείς, αν θυμάσαι.

Όσο για τους αναγνώστες μας που ψηφίσαν, να ισχύει. Αλλά αυτό δεν σου απαγορεύει εσένα να ψηφίσεις.

γ.κ. είπε...

Εγώ βαριέμαι την ιστορία που άνοιξε με τον που του την "χάλασε" η ουσία του ποστ.

Θέλω να πω λοιπόν πως (το ποστ)
το βρίσκω εξαιρετικά εύστοχο!

Αntidrasex είπε...

Ψουξ, όχι απλά εύστοχο, κέντρο-κατάκεντρο.
Τώρα για την ιστορία με τον, δίκιο έχεις, αλλά είμαι άρρωστος στο σπίτι και έχω πολύυυυυ χρόνο για σκότωμα απόψε... (ουπς, είπα σκότωμα, μπορεί να με κατηγορήσει για παρακίνηση σε βία ενάντια στον χρόνο, και είναι και λίγων ημερών!)

yX είπε...

Έχω εξελληνισμένο alter-ego;;!!;!
Γεια σου ΨουΞ, θέλεις να γίνουμε φίλοι;

:P

Και ναι, δίκιο έχεις, αρκετά ασχοληθήκαμε... :)

Yellow Kid είπε...

Ω, έλα ΨουΞ! Σε ευχαριστώ μεν για τα καλά σου λόγια για το πόστ, αλλά τα σχόλια ανήκουν σε διαφορετική σελίδα, για να το χαλάσουν. Εγώ νομίζω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον που δεν συμφωνούμε όλοι και που το πόστ έγινε αφορμή για αντιπαράθεση.

γ.κ. είπε...

και για να γίνω σαφέστερος,
κυρίως αυτές οι παράγραφοι μ΄έκαναν να το σχολιάσω.


"Είμαστε εδώ για να επισημάνουμε
την ασυδοσία και κατάχρηση της αστυνομικής βίας, θεσμό που στο κάτω κάτω τον πληρώνουμε όχι για να μας δολοφονεί, και να μας δέρνει άλλα να μας προστατεύει.

Ότι έγινε σήμερα με το μπάτσο, προβοκάτσια ή μη, δεν είναι κάτι που το επικροτώ ή θα με κάνει να αισθανθώ ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη. Να το πω χοντρά, ήταν μία μαλακία ανάλογη με τις δικές τους."

yX είπε...

@spyros1000:
Όταν είπες "Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ" εννοούσες ότι είπα κάτι το αυτονόητο, ή ότι είπα κάτι λανθασμένο; Πάντως οι συνδρομές στο ΕΓΕΡΣΙΣ και στο ΥΓΡΟ ΠΥΡ, μάλλον δικαιώνουν την υπόθεσή μου...
Όπως και να έχει, οφείλω να αναγνωρίσω το λάθος μου να σε "ταμπελοποιήσω" λόγω πολιτικής τοποθέτησης. Άλλωστε η γραφικότητα της στάσης σου αποδεικνύεται από όσα λες, δεν έχει να κάνει με το ποιο κόμμα υποστηρίζεις.

Αυτά, για να κλείσει το θέμα κι από μέρους μου και να ασχοληθούμε με τίποτα πιο ουσιώδες από τα καυγαδάκια μας! :)

axinosp είπε...

.....Συμπερασματικά, η σημερινή βομβιστική μας ενέργεια ενάντια σε λεωφορείο των εγκληματικών ΜΑΤ στην Καισαριανή: — είναι μια δυναμική απάντηση στην εν ψυχρώ δολοφονία του αθώου 15χρονου μαθητή Μ. Καλτέζα, απ' το δολοφόνο Μελίστα. Μια δυναμική απάντηση στη πρόκληση που αποτελεί η παραπομπή του απ' την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη με κατηγορίες αστείες που ουσιαστικά τον αθωώνουν, και η μη κράτηση του......

Επαναστατική Οργάνωση
17 Νοέμβρη
Αθήνα 4-12-85
http://www.eksegersi.gr/prokirikseis17N/12.htm

Αntidrasex είπε...

Και?

Yellow Kid είπε...

Τρομοκρατικό χτύπημα το σημερινό λοιπόν, η προβοκάτσια; Καμία οργάνωση προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει πάρει ευθύνη.

stassa είπε...

Να δεις που την καινούργια οργάνωση (θά'ρθει) θα τη λένε "6 Δεκέμβρη"

yX είπε...

Φαντάζομαι ότι το υπονοούμενο είναι η ομοιότητα των καταστάσεων, και το συμπέρασμα ότι και το τωρινό συμβάν είναι έργο κάποιας τρομοκρατικής οργάνωσης κι όχι παρακρατικών...

Ε, axinosp;

stassa είπε...

Επί τη ευκαιρία, καλό θα ήταν να γινόταν όντως καμμιά πορεία διαμαρτυρίας για την απόπειρα κατά του μπάτσου.

Αntidrasex είπε...

Θα συμφωνούσα με την Στάσα, αλλά ενάντια σε ποιον? Οργανώνοντας τέτοια πορεία, δίνεις πολιτική υπόσταση στους Δολοφόνους.

Yellow Kid είπε...

Να την κάνουμε ρε Στασσα μου, αλλά έναντι σε ποιόν; Στον κάθε άγνωστο μαλάκα που πυροβολεί αστυνομικούς; Τι θα βγει;

Εκτός αν γίνει ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να καπελώσουν την όποια ειρηνική εξέγερση φορτώνοντας της ένα τραμπουκισμό.

yX είπε...

Ας μην είναι έναντι σε κάποιον, ας είναι υπέρ κάποιου. Υπέρ του Διαμαντή δηλαδή, που το μόνο του "έγκλημα" είναι ότι είναι μπάτσος...

Yellow Kid είπε...

...και θα έχει πλάκα αν γίνει, πάλι οι μπάτσοι να μας ρίχνουν δακρυγόνα και να μας βαράνε!
Τους έχω ικανούς!

stassa είπε...

Ενάντια σε όσους δολοφονούν στο όνόμά μας.

Ενάντια στη βία και σε όσους χύνουν το αίμα οποιουδήποτε στο όνομα του "καθήκοντός" τους, ή της "ιδεολογίας τους" για το καλό μας πάντα.

Αυτός δεν είναι ξεκάθαρος στόχος; Εμένα πεντακάθαρος μου φαίνεται.

Βρίζουμε τους μπάτσους που είναι δολοφόνοι. Τους βρίζουμε επειδή είναι μπάτσοι, ή επειδή είναι δολοφόνοι; Γιατί αν μας πειράζει που είναι δολοφόνοι, τότε πρέπει να μας πειράζουν όλοι οι δολοφόνοι και να σταθούμε απέναντί τους με το ίδιο πείσμα.

Πόσο μάλλον όταν δολοφονούν "στο όνομά μας". Ή στο όνομα νεκρών παιδιών. Εντάξει, προτρέχω, αλλά δεν νομίζω κι εγώ οτι θα λέει κάτι διαφορετικό η προκύρηξη, όταν τη βρούνε...

stassa είπε...

Καλά, οτι θα ψεκάζουνε πάλι, δεν υπάρχει αμφιβολία... >:[

ATHENA είπε...

ΣΤΑΣΣΟΥΛΙΝΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΗΔΗ, ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΜΑΝΤΗ!

ΥΧ ΚΑΛΩΣΟΣΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

ΣΠΥΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ. ΤΕΣΠΑ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΞΑΝΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΟΒΕΡ ΕΝΤ ΑΟΥΤ.

Ka0s είπε...

Δεν θα έπαιρνα κανενος την θέση.Ούτε του δημιουργού του ποστ,ούτε του πραγματικα ΒΛΑΚΑ,από όποια πλευρά και να ήταν: Προβοκάτορας ή μη.
Πρώτον,η άποψη μου είναι ότι όταν εντάσεσε στα ΜΑΤ και σε λοιπα κατασταλτικά σώματα,έχεις κάποιο άχτι και κάποια ημιμάθεια και φυσικά κάποια δεξιά ιδεολογία(αν υπάρχει και αυτή),πας για να δείρεις και αν έστω να πηγαίνεις γιατί θεωρείς οτι θα προστατεύσεις περιουσίες και θες να ακολουθήσεις τον νόμο,δηλαδή να συλλάβεις όποιον μόνο παρανομεί και να τον κατηγορήσεις για αδικήματα που έκανε και όχι να συλαμβάνεις περαστικούς να τους πλακώνεις στις σφαλιάρες,μετά να βάζεις έναν συνάδελφο σου να καταθέσει για εσένα γιατί εσύ είσαι καλός χριστιανός και δεν μπορείς να πείς ψέματα και να του φορτόνεις τον μισό ποινικό κώδικα και καρμπόν κατηγορίες...(Συνέχεια μετά από αυτή τη μεγάλη παρένθεση),είναι σίγουρο ότι οι πιέσεις και η "ψυχολογία της μάζας" θα σε κάνει να κάνεις ότι κάνουν και οι άλλοι.

Ka0s είπε...

Δεύτερον,χαρακτηρίζω ΒΛΑΚΑ τον τύπο που πυροβόλησε τον ΜΑΤα,γιατί αν ήταν νοήμον ον και ήθελε πραματικά να συμβάλει σε αυτήν την εξέγερση,δεν θα πυροβόλαγε έναν "ακυρο" μπάτσο από την στιγμή που ήξερε ότι το μόνο που θα καταφέρει είναι να αυξήσει τις αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή των εξαρχείων,να προβοκάρουν τα ΜΜΕ κλπ μαλάκες το όλο σκηνικό της εξέγερσης,ιδεολογίες και την περιοχή των εξαρχείων.Να δημιουργηθούν καινούργιοι τρομονόμοι και να συζητούντε πιο σοβαρά θέματα όπως η άρση ασυλου.Δηλαδή,ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΑΝΕ!
Στην περίπτοση που ο τύπος ήταν βαλτός(που δηλαδή το πιο λογικό αυτό ήταν),δεν χρειάζεται περαιτερω εξήγηση στο γιατί είναι ΒΛΑΚΑΣ.
Όσο για τον spyro,αν και πολλές απαντήσεις με κάλυψαν,θα ήθελα να πώ και κάτι που δεν (είδα τουλάχιστον) απαντήθηκε.Στο poll με το "Τι πρέπει να γίνεται στις πορείες":Καταρχάς αυτό που λες δεν κολλάει πουθενά,γιατί το 50% λέει ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ και ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να χρησιμοποιήτε βία,ούτε καν και το ΟΙ ΠΟΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ δεν σχετιζεται με το παραπάνω περιστατικό.Και στην τελική,γιατί να μην εξετάσεις και το άλλο 49% που λέει να ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,αυτούς δεν τους βλέπεις;
Και πληροφοριακά,δεν μπορείς να έχεις αντιπαράθεση με άτομα της ίδιας ιδεολογίας...
"Αυτούς που αποκαλώ αναρχικούς",απλά φίλε αποδικνύεις αυτό που είπα παραπάνω για τους περισσότερους ΜΑΤαδες:ΕΙΣΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ(και όπως είπα για αυτόν που πυροβόλησε,ΒΛΑΚΑΣ)

PALOUKI LOUK είπε...

θελω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα απο μεριας μου, κυριως προς τον Σπυρος και θα ηθελα καποιες απαντησεις:
1)συμφωνεις οτι κανεναν υπουργειο δεν παει καλα?
2)μπηκαμε στο 2009 και ο αλογοθκουφηθ μας δημοσιευεσε τον ισολογισμο του 2006 και μαλιστα κατα προσεγγιση?Αρα δεν ξερουμε τι ξοδευεται και που?Αρα ποσα πανε αναλυτικα και που?(τριτογενης ισολογισμος)εχοντας το θα ξερω να σου πω γιατι ο μπατσος παιρνει 750 πρωτο μισθο και γιατι ο δασκαλος αντιστοιχα και τα ιδια και που πανε τα λεφτα που τους αντιστοιχουν.
3)εχω το δικαιωμα να ψηφισω καθε 4 χρονια,αλλα δεν μπορω να αντεξω με δυο δουλειες χωρις ρεπο πανω απο 6 μηνες ακομη,ποιος θα σκυψει πανω απο τα προβληματα μου?
4)εχω το δικαιωμα να διαδηλωνω,αλλα γιατι να βγω εξω χανοντας το μεροκαματο μου,τρωγωντας χημικα και ξυλο και να παγωσει ο κωλος μου στο μαρμαρο για την καθιστικη εαν γινει,εφοσον εχω εκλεξει 300 μαλακες που υποτιθεται οτι με αντιπροσωπευουν.Απαντησε μου...
5)μιλατε ολοι για τα παιδια που σπανε,περυσι 40.000 και ισως παραπανω μαθητες ηταν στο δρομο η κεφαλη της πορειας ξεκιναγε απο την βουλη και η ουρα κατω απο την ομονια και μεσα οι 300 τους εγραψαν στα αρχιδια τους και υπεγραψαν μεταρυθμιση αρα δεν αντιπροσωπευαν τους μαθητες,και τα παιδια ενα χρονο σχολειο και μετα φροντιστηρια τους εστριψε γιατι τους ξαναλλαξαν ροτα, οπως μου στριβει και εμενα οπου δουλευω σαν τον πουστη εχω και τρια πτυχια και παω για το τεταρτο και οπου παω για δουλεια μου λενε εισα πολυ καλος αλλα δεν θα ερθεις με 850 ευρω που δινουμε!
6)πηγε προχτες ολη η ηγεσια στον ερυθρο να δει το δικο της παιδι, αλλα οταν βγηκε ο αβραμοβιτς δεν μας ειπε γιατι το εν λογω νοσοκομειο ειναι ξενοδοχειο αλβανων και απορων,γιατι δεν εχει τραυματιοφορεις,πεφτουν οι σοφαδες και αλλα πολλα η μηπως αυτοι μπαινου απο αλλα εισοδο με κοκκινο χαλι και πιπες???
Τελος για τους μπατσους θελω να πω οτι οι μεταθεσεις εκτος απο τα ρουσφιετια ειναι με επιλαχοντες δεν ξερουν εαν θα πανε στα ματ η την αμεσο δραση μετα την σχολη, αλλα θελω να μου κανεις το προφιλ ενος ανθρωπου οπου θελει να δουλευει μια επικινδυνη δουλεια,ανθυγιεινη και με βαρδιες χωρις να του κολλανε βαρεα ενσημα παιρνοντας ψιχουλα ως μισθο και να πρεπει να δωσει στις πανελληνιες πανω απο 17 οπου ηταν περυσι?πρεπει να εχει λοξα αδερφακι μου για να θελει να παει,και σερβιτορος να ηταν θα επαιρνε και 200 παραπανω και βαρεα θα ειχε....δυστυχως δεν τους εχω σε υποληψη και ποσο μαλλον οταν φερονται ετσι οπως φερονται και δεν μπορεις να πεις τιποτα γιατι εχω δει με τα ματια μου αισχη απο μεριας τους και εχω αποτυπωσει και αρκετα βιντακια οπου τους ξεφτυλιζω οπου σταθω!
Τελος για να σου λυσω και ενα ακομη ερωτημα, ξεκινησα να συμμετεχω και να βγαινω στις πορειες μετα απο δυο συμβαντα ενα οταν γυρνοντας απο την δουλεια μου ημουν μαρτυρας αστυνομικης βιας με τραγικα αποτελεσματα (θα στα διηγηθω αλλη φορα), ουτε εχω σκοπο να σπασω βιτρινες ουτε να δειρω μπατσους αλλα σε διαβεβαιωνω εαν με ακουμπησει ο οποιοσδηποτε η πειραξει την οικογενεια μου ειτε μπατσος ειτε περαστικος θα τον θαψω τον πουστη γιατι δεν τον ενοχλησα και γιατι μου εχει στριψει τωρα τελευταια με την ολη κατασταση.

ΝΟΜΙΖΩ ΕΔΩΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (συγνωμμη εαν κουρασα τους υπολοιπους απλα με ειχε κουρασει ο τυπος και ηθελα να ειπωθουν αυτα)

yX είπε...

Μιλώντας με 2-3 γνωστούς μου γιατρούς, έμαθα ότι ο "αιμοδυναμικός έλεγχος" που λένε ότι κάνουν στο παιδί από χτες το απόγευμα, σημαίνει ότι του προσθέτουν όσο αίμα έχει χάσει από τον τραυματισμό και τις επεμβάσεις. Αυτή η διαδικασία γίνεται ΑΦΟΥ ο ασθενής ξεπεράσει τον κίνδυνο και δεν τίθεται πλέον θέμα επιπλέον χειρουργείων κτλ.

Άρα, από τα συμφραζόμενα το συμπέρασμα είναι ότι το παιδί από χτες το απόγευμα μάλλον δεν κινδυνεύει.

PALOUKI LOUK είπε...

καλε μου ΥΧ εμας ποτε θα μας βαλουν αιμα παλι?που μας το εχουν πιει οι 300 με το μπουρι της σομπας?δεν το λεω για να σε προσβαλλω αλλα πνιγομαι με τον τροπο οπου μας πατροναρουν.
χεστηκα εαν του εβαλαν αιμα η λαδι μηχανης!δουλεια ηταν και επιλογη του να καθεται εκει με 700 ευρω και χωρις να του κολλανε βαρεα ενσημα,τα ηξερε πριν παει εκει.
Σιγουρα λυπαμαι και σιγουρα δεν ηθελα να γινει κατι τετοιο αλλα δεν ειδα να πανε ολοι επισκεπτηριο στουε εργατες της ναυπηγοεπισκευαστικης ζωνης οπου πεφτουν σαν τις μυγες.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με την χουντα της ηλιθιοτητας!

Yellow Kid είπε...

Χμμμ..επειδή το σκέφτηκα και εγώ περί "επιλογής" του να κάθεται εκεί και προσπαθώντας να είμαι δίκαιος απ΄όλες τις πλευρές, (άσχετα αν ο κοντός μεγαλομαλακας με τα 7 γράμματα δεν είναι δίκαιος) επιλογή ήταν και του Αλέξη να περάσει εκείνο το βράδυ από τα Εξάρχεια.

yX είπε...

Την πληροφόρηση για τον Διαμαντή δεν την είπα για να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα του στυλ "κοίτα τι έπαθε ο κακόμοιρος", ούτε καν "άρα μας παραπληροφορούν στα κανάλια που λένε ακόμα και σήμερα ότι χαροπαλεύει", κάτι που προφανώς ισχύει! Το σκέφτηκες αυτό;

Προφανώς είναι προκλητική η διαφορά στο χρόνο αντίδρασης και γενικά στη στάση του κράτους όσον αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό σε σχέση με τη δολοφονία του Αλέξανδρου ή τα εργατικά ατυχήματα που ανέφερες, αλλά δεν έθιξα κάτι τέτοιο.. Απλά είπα ότι (μάλλον) ευτυχώς δε θα έχουμε και δεύτερο νεκρό. Τίποτα παραπάνω!

yX είπε...

Xμμ επειδή διαβάζω το προηγούμενο post μου και "ακούγεται" κάπως επιθετικό... Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση.
Καταραμένο, απρόσωπο internet!
:)

PALOUKI LOUK είπε...

προς θεου πριν δεν ηθελα ουτε εγω να προσβαλλω κανεναν και προπαντως ουτε τον τραυματισμενο ουτε κανεναν με την ολη κατασταση τα εχω...και κιτρινε ειναι τελειως αλλο πραγμα η επιλογη του να μπεις σε μια επικινδυνη δουλεια με το δικαιωμα να περπατας ελευθερος και αμεριμνος και στην τελικη ο πρωτος για αυτον τον λογο παιρνει επιδομα επικινδυνοτητας 85 ευρω, οταν ειδε την αποδειξη δεν ρωτησε τι ειναι???Με το ιδιο σκεπτικο στους δυο καφεδες στην πλατεια θα επρεπε ολοι να παιρνουν τον τριτο δωρο λογω επικινδυνοτητας των εξαρχειων???Ας παψουμε να γκετοποιουμε περιοχες και εμεσα να περιθωριοποιουμε ανθρωπους ας μην κουγιοποιουμε καταστασεις!

Squeaky είπε...

Παλούκι Λούκ!
α) Πολύ μου αρέσει η πρόταση για τους καφέδες στην πλατεία.
Β) Αυτό με τους ματάδες, πότε άλλαξε? Εγώ τόσα χρόνια ξέρω, πως για να πάς στα ΜΑΤ, πρέπει να το ζητήσεις Ο ΙΔΙΟΣ. Άν δεν γουστάρεις, δε μένεις στα ΜΑΤ.(Όπως τα ΛΟΚ ένα πράμα. Ακόμα κι άν σε στείλουν Μεγάλο Πεύκο, δε σε κρατάνε έτσι και δε γουστάρεις και φυσικά άν δεν πληρείς τις προυποθέσεις. Σώματα τέτοιου τύπου, θέλουν πορωμένους, όχι μετριοπαθείς).
Διαφώτισέ με σε παρακαλώ τί ισχύει,(άν το γνωρίζεις με βεβαιότητα όμως).

PALOUKI LOUK είπε...

στο εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα, μετα την σχολη εχουν μια καταταξη και αναλογα με την ζητηση των υπηρεσιων τους βαζουν, μπορει να διαλεγουν αλλα δεν ειναι απολυτο που θα πανε.
Βεβαια εαν καποιος παει στα ματ και την πρωτη εβδομαδα πει οτι ψηφιζει κκε και δεν δερνει και πολυ θα τον φαει η μαρμαγκα!
ξερω επισης οτι λειτουργει πολυ το ρουσφετι,επισης και οτι με νομο του Δρακουμελ(μητσοτακη)εχουν το αμεταθετο της εντοπιοτητας,δηλαδη εαν εισαι απο το ρεθυμνο,εκει θα πας και δεν παιρνεις μεταθεση!
αυτα τα ολιγα - αντε βρε καλη καταταξη και εαν αποφοιτησεις πες μας που θα πας!χαχαχαχαχαχα

Squeaky είπε...

Τί είπες ρε?
Αυτό που είπες θα μου το πληρώσεις.
Κάτσε να πάρω το γκλόμπ και τη φυσούνα μου.
:P